Yamaha - Πρωτότυπη ταινία που συνδυάζει μοτοσυκλέτα και μπάσκετ - Video

Στα πλαίσια της χορηγίας της εταιρείας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
Yamaha ΕΟΚ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/4/2023

Μια ταινία με παιχνιδιάρικο σενάριο παρουσίασε η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, με πρωταγωνιστές τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, και συμπρωταγωνιστές τα οχήματα της Yamaha, που δίνουν τη λύση όταν προκύπτει πρόβλημα στην υπόθεση.

Βραδινές ώρες, κατά τη διάρκεια προπόνησης μπάσκετ... όταν ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Η λύση δίνεται από τους αναβάτες μοτοσυκλετών, scooter, παπιών και SSV της Yamaha, που δημιουργούν ένα ημικύκλιο γύρω από την περιοχή της μπασκέτας, φωτίζοντας το γήπεδο με τους προβολείς τους, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι εξής παίκτες και παίκτριες των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης: Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Εβίνα Σταμάτη και Κατερίνα Σωτηρίου.

Το concept της ταινίας βασίζεται στην συλλογική προσπάθεια και υποστήριξη των αθλητών, κατά την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα των ομάδων τους, με τη Yamaha του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ να παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της για την στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις.

Η Yamaha χορηγεί τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης και στηρίζει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Ετικέτες

Αττική: Δύο σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτες μέσα σε λίγες ώρες

Το ένα μάλιστα ήταν και θανατηφόρο
ekav
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/6/2026

Δύο τροχαία συνέβησαν χτες στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα συνέβη σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 46χρονου αναβάτη, ενώ το δεύτερο συνέβη στο Ίλιον και δύο νεαροί είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χτες το βράδυ σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν 46χρονος αναβάτης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα σήμανσης και έπειτα σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα δεύτερο τροχαίο συνέβη χτες το απόγευμα στο Ίλιον, όταν μια 48χρονη οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, το οποίο όμως εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα που επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.