Zontes Test Ride Week – Τέσσερα μοντέλα για δοκιμή στην Αττική, από 5 έως 9 Φεβρουαρίου

Τα E350, M125, M310 και 350 Τ2 περιμένουν να τα οδηγήσετε
Zontes Test Ride Week – Τέσσερα μοντέλα για δοκιμή στην Αττική, από 5 έως 9 Φεβρουαρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/2/2024

Από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, τα Zontes E350, M125, M310 και 350 Τ2 θα είναι διαθέσιμα για οδηγική δοκιμή στην κεντρική έκθεση της εταιρείας, στη Λ.Θησέως 312 στην Καλλιθέα Αττικής.

Εκτός από την οδηγική εμπειρία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πληροφορίες και χαρακτηριστικά για όλα τα μοντέλα του εργοστασίου, να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας και φυσικά να προχωρήσουν σε παραγγελίες και αγορές, εφόσον το επιθυμούν.

Τα test rides θα πραγματοποιούνται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης και η διάρκειά τους θα είναι δεκαπεντάλεπτη για το κάθε μοντέλο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο μοτοσυκλετιστικός εξοπλισμός (κράνος, γάντια, τζάκετ), η ταυτότητα/διαβατήριο και η άδεια οδήγησης για τον κάθε συμμετέχοντα. Για καλύτερο προγραμματισμό χωρίς αναμονή θα υπάρχει δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού στο τηλέφωνο (210) 9403880.

Τα διαθέσιμα μοντέλα του test ride event είναι: E350, M125, M310, 350 T2

Ώρες και ημέρες διεξαγωγής test rides

  • Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 10:30 – 16:30
  • Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 10:30 – 18:00
  • Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 10:30 – 16:30
  • Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 10:30 – 18:00
  • Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 10:30 – 18:00
Zontes Test Ride Week – Τέσσερα μοντέλα για δοκιμή στην Αττική, από 5 έως 9 ΦεβρουαρίουZontes

 

Ετικέτες

Πρόστιμο 150.000 ευρώ σε βενζινάδικο που είχε ξανά πιαστεί για πειραγμένους μετρητές

Για ακόμη μία φορά σφάλμα σε συστήματα μέτρησης καυσίμων εντόπισε η Διεύθυνση Ανάπτυξης
antlia
Από το

motomag

2/1/2026

Συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής σε πρατήριο καυσίμων στα Άνω Λιόσια, ύστερα από έλεγχο που αποκάλυψε ότι προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους οδηγούς ανακαλύπτοντας σφάλματα στους μετρητές καυσίμων.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις:

Με τη με αριθμό πρωτοκόλλου 1615698/29-12-2025 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικής Αττικής επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικά εκατόν πενήντα χιλιάδων  ευρώ (150.000,00€)  στην εταιρεία  «ΒΣ ΟΙΛ Ε.Ε. ή VS OIL Ε.Ε.», στα Άνω Λιόσια, διότι κλιμάκιο ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής-Δ/νση Ανάπτυξης Κ.Τ. Αθηνών σε συνεργασία με κλιμάκια ελέγχων  της  Ασφάλειας Αττικής, της ΑΑΔΕ/ΕΛΥΤ και της Δ.Α.Ο.Ε. διαπίστωσαν καταδολίευση των συστημάτων μέτρησης/μετρητών ποσότητας καυσίμων κατά παράβαση του άρθρου 20 παρ. 1 του Ν. 4177/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων “τρώει” πρόστιμο για σφάλμα στους μετρητές καυσίμων, καθώς τον Σεπτέμβριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η Περιφέρεια Αττικής υπογραμμίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο τη διασφάλιση της διαφάνειας, της νομιμότητας και της προστασίας των πολιτών από αθέμιτες πρακτικές στην αγορά καυσίμων.