Τη Κυριακή 1 Ιουλίου του 2018, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας καλεί όλους τους ιδιοκτήτες BSA διοργανώνοντας το “BSA meeting”. Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στη συγκέντρωση, εκτός από το να έχει BSA, θα πρέπει η μοτοσυκλέτα να έχει ασφαλιστήριο σε ισχύ, ειδάλλως θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τη γραμματεία της λέσχης έως τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, ώστε να καλυφθεί ασφαλιστικά.
Το μέρος συνάντησης θα είναι στη πλατεία Κατράκη, στη Γλυφάδα, στις 11:00π.μ. και από εκεί θα γίνει η αναχώρηση με προορισμό τη παλαίαΦωκαία στην Ανάβυσσο όπου θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπική ταβέρνα.
7η Μοτοσυκλετιστική Συνάντηση ΜΑΜΟΥΘ, 22-25 Ιανουαρίου 2026
Στο Καστανόδασος Μικρόπολης Δράμας
Από τον
Φίλιππο Σταυριδόπουλο
29/12/2025
Η 7η Συνάντηση Μαμούθ θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό σημείο, το καταφύγιο “Καστανούσα” του Καστανοδάσους Μικρόπολης Δράμας, από Πέμπτη 22 έως Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026.
Η διαμονή θα είναι σε σκηνές (ελεύθερο κάμπινγκ). Υπάρχει δυνατότητα ομαδικής “στρωματσάδας” σε κλειστό θερμαινόμενο χώρο για περίπου 15-20 άτομα.
Καθ’ όλη την διάρκεια της 7ης Μαμούθ, θα υπάρχει φαγητό και κρασί στον χώρο της εκδήλωσης (συμπεριλαμβάνονται στην συμμετοχή).
Θα διεξαχθούν εκδρομικά στην ευρύτερη περιοχή & Εντουροβόλτα.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις. Τα δρώμενα στους εξωτερικούς χώρους θα διεξαχθούν αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το παράβολο συμμετοχής στην 7η Μαμούθ ορίζεται ως εξής:
Από Πέμπτη 70 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ – 80€ άνευ κάρτας.
Από Παρασκευή 60 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ – 70€ άνευ κάρτας.
Από Σάββατο 50 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ – 60€ άνευ κάρτας.
Ημερήσια συμμετοχή επισκέπτη 30€ (Περιλαμβάνει φαγητό και κρασί)
ΚΟΝΤΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Πανσιόν Κατερίνα (Πετρούσα Δράμας) στα 24 χλμ. Τηλ. 25220 41042
Hotel Έπαυλις Τηλ. 25210 81509