Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Legend Track Days at Serres

Όλοι οι θρύλοι στην πίστα

Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας αποτελεί τον επίσημο χορηγό του "Legens track days at Serres" και με την ευκαιρία αυτή προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Ανακοίνωση
"Στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη διοργανώνεται το "legend track days at Serres", με την συμμετοχή θρυλικών οδηγών όπως ο GIACOMO AGOSTINI, FREDDIE SPENCER, MARCO LUCCHINELLI, CARLOS LAVADO, PIER PAOLO BIANCHI, GIANFRANCO BONERA, ERIC SAUL, JEAN-CLAUDE CASTELLA, BOGDAN NIKOLOV, DIMITRIS PAPANDREOU and the presence of PIERGIACOMO AGOSTINI.
Η Ελληνική λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο μοναδικό για την χώρα μας γεγονός. Ως επίσημος χορηγός της εκδήλωσης η λέσχη μας έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τα μέλη μας που θα συμμετάσχουν στο τριήμερο Track day. Ειδικά για τα μέλη της λέσχης μας θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των μοτοσικλετών από Αθήνα προς Σέρρες και αντίστροφα, κατόπιν συνεννοήσεως, όπως επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού ( φόρμα, μπότες κτλ.).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμό που ακολουθεί, ενώ θα ακολουθήσει και νεότερο πληροφοριακό μήνυμα."
http://www.legendsontrack.com/
https://www.facebook.com/legendsTrackDays/?modal=admin_todo_tour[/embed]