Το περίπτερο της Triumph στην EICMA, 2014!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

4/11/2014

Τα νέα μοντέλα της Triumph για το 2015!

Ετικέτες

ZXMOTO 820X: Ντεμπούτο το 2027 με νέα εμφάνιση – Θα έρθει και Ελλάδα

Θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο
820X
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/8/2026

Η τελική μορφή της ZXMOTO 820X αποκαλύφθηκε και δεν είναι αυτή που περιμέναμε, καθώς υπάρχουν αλλαγές στο σχεδιαστικό κομμάτι, το οποίο έχει γίνει πιο επιθετικό.

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό για τη νέα adventure του Zhang Xue, που φέρει έναν τρικύλινδρο κινητήρα 818,8 κυβικών με την απόδοσή του να φτάνει τους 117 ίππους στις 11.000 σ.α.λ και 8,67 kg.m ροπής στις 9.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας είναι βασισμένος σε εκείνον του 820RR, που πρωταγωνιστεί και στους αγώνες, με τον Valentin Debise να έχει πετύχει 6 νίκες στην πρώτη σεζόν της ZXMOTO στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport.

Το μοντέλο που θα πάρει τον δρόμο προς την παραγωγή πάντως διαφέρει από το πρωτότυπο που είδαμε στην EICMA, αφού στις φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται πως φέρει μεγαλύτερη ζελατίνα, διαφορετικό ντεπόζιτο, διαφορετικό φτερό και χούφτες, διαφορετική ποδιά κινητήρα, διαφορετική σέλα, με το εμπρός μέρος να έχει γίνει πλέον και με την αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων από κάθετα σε οριζόντια δεν θυμίζει πλέον το Suzuki V-Strom. 

820X

Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 218 κιλά χωρίς υγρά. Οι τροχοί της φέρουν ακτίνες και ο μπροστά τροχός είναι διάστασης 19 ιντσών και ο πίσω 17.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνεται να είναι τα ίδια με αυτά του πρωτότυπου μοντέλου, όμως αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη, όταν αποκαλυφθούν τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2027.

Η ZXMOTO θα έρθει και στην Ελλάδα, αφού η κινεζική εταιρεία είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με ελληνική αντιπροσωπεία και σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε περισσότερα.

Ετικέτες