Husqvarna TE 300 Pro & FE 350 Pro - Για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω

Με βελτιωμένο εξοπλισμό και αγωνιστικές βλέψεις
Husqvarna Enduro Pro
Από το

motomag

15/9/2023

Η Husqvarna παρουσίασε μία ολοκαίνουργια σειρά για το 2024 με την ονομασία “Pro”, με το δίχρονο TE 300 Pro και το τετράχρονο FE 350 Pro να αποκτούν ακόμα πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα, σε σχέση με την υπόλοιπη Enduro γκάμα της.

Τα Enduro μοντέλα της Husqvarna δέχτηκαν εκτεταμένες αλλαγές για το 2024, με το MOTO να ταξιδεύει μέχρι την Νορβηγία, για την παρουσίασή τους. Όπως φαίνεται όμως, η εταιρεία θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω σε όσους η βασική έκδοση δεν φτάνει, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια για το 2024 σειρά “Pro”.

Τα TE 300 Pro και FE 350 Pro μοιράζονται τις ίδιες αλλαγές σε κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και εργονομία με τα Enduro μοντέλα, για τα οποία σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό. Έτσι, ο δίχρονος κινητήρας έχει την τεχνολογία Throttle Body Injection (TBI), η οποία έκανε φέτος την εμφάνισή της, αρχικά στα μοντέλα της KTM και στην συνέχεια στις υπόλοιπες εταιρείες του Pierer Group. Από την άλλη, ο τετράχρονος κινητήρας είναι πιο μαζεμένος σε διαστάσεις, ενώ έχει τοποθετηθεί 2 μοίρες πιο πίσω στο πλαίσιο για βελτίωση της anti-squat συμπεριφοράς στο άνοιγμα γκαζιού. Ταυτόχρονα στο τετράχρονο FE 350 Pro, βρίσκουμε quickshifter και traction control.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1xwW0NpXQhw?si=DQT3YjgZB9Xf9yvl" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Διαφορετικοί στις εκδόσεις Pro είναι οι δίσκοι της GALFER με προστατευτικά καλύμματα, μπροστά και πίσω, με το σύστημα πέδησης και τον υδραυλικό συμπλέκτη να είναι της Brembo, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι αγωνιζόμενοι της Husqvarna. Στις αναρτήσεις το πιρούνι WP XACT με τεχνολογία κλειστού φυσιγγίου έχει πιο προοδευτική λειτουργία κοντά στον τερματισμό του, ενώ στο πίσω μονό αμορτισέρ της ίδιας σειράς, το έμβολο έχει παρέχει τη βέλτιστη ροή λαδιού, με τις ρυθμίσεις να γίνονται χωρίς εργαλεία.

Husqvarna Enduro Pro

Τα γραφικά έχουν αλλάξει και αντλούν έμπνευση από τις enduro που τρέχουν στους αγώνες, ενώ το κάλυμμα της σέλας έχει επιπλέον ραβδώσεις, προερχόμενο και αυτό από τους αγώνες. Οι τροχοί προέρχονται και αυτοί από το αγωνιστικό τμήμα και είναι της EXCEL Takasago, ενώ το πίσω γρανάζι είναι της Supersprox, συνδυάζοντας την αντοχή με το χαμηλό βάρος. Η ποδιά προστασίας του κινητήρα είναι από πολυαμίδιο, ενώ στην έκδοση Pro προστατεύει και το μοχλικό της ανάρτησης.

Husqvarna Enduro Pro

Τα TE 300 Pro και FE 350 Pro βρίσκονται ήδη στα καταστήματα των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Husqvarna, ενώ οι τιμές διαφέρουν ανάλογα την χώρα. Για την δική μας, η επίσημη αντιπροσωπεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance, προσφέρει ελκυστικά χρηματοδοτικά πακέτα για την απόκτηση της επόμενης enduro μοτοσυκλέτας σου.

Ετικέτες

Kawasaki Vulcan S 2024: Με νέους χρωματισμούς

Χρησιμοποιώντας τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα του Versys 650
motomag Kawasaki Vulcan S 2024: Με νέους χρωματισμούς
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/10/2023

To μεσαίου κυβισμού cruiser Vulcan S της Kawasaki για το 2024 παραμένει δίχως αλλαγές όσον αφορά τα μηχανικά του μέρη, ωστόσο αποκτά ακόμη έναν χρωματικό συνδυασμό φτάνοντας πλέον τους τρεις.

Η Kawasaki η οποία παρουσίασε το Versys 650 του 2024 το οποίο δεν έχει καμία αλλαγή στα μηχανικά μέρη παρά μόνο χρωματικές αλλαγές, έδωσε στη δημοσιότητα και το Vulcan S της νέας χρονιάς το οποίο χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα του Versys 650 και -όπως μπορείτε να μαντέψετε- έχει και αυτό μονάχα αλλαγές στα χρώματα για το 2024. Στους δύο χρωματισμούς Metallic Flat Spark Black και Metallic Matte Carbon Gray/Ebony έρχεται να προστεθεί ο νέος Pearl Matte Sage Green/Metallic Flat Spark Black, με τους υποψήφιους πελάτες να έχουν πλέον ακόμη μία επιλογή για να καλύψει το γούστο τους.

Kawasaki Vulcan S 2024

Όσον αφορά τον κινητήρα αυτός είναι ο δικύλινδρος εν σειρά χωρητικότητας 649 κ. εκ. απόδοσης 61 ίππων, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει το Kawasaki Ergo-Fit -το τιμόνι και η θέση της σέλας μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις θέσεις-, το παράκεντρα τοποθετημένο μονό πίσω αμορτισέρ με μοχλικό καθώς και το δικάναλο ABS. Η Kawasaki ταυτόχρονα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έξτρα εξοπλισμού για το Vulcan S.

Kawasaki Vulcan S 2024
Ετικέτες