Yamaha YZF-R6: Μόλις παρουσιάστηκε! Φωτό-Video

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/10/2016

Πιστή στην ανακοίνωσή της, η Yamaha έδειξε πριν από λίγο το νέο YZF-R6, που το περιμέναμε εκτός των δύο μεγάλων παγκόσμιων εκθέσεων και στα πλαίσια αμερικανικής έκθεσης, καθώς στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού η συγκεκριμένη κατηγορία κρατά ακόμα υψηλότερο ποσοστό πωλήσεων από τα δεδομένα της Ευρώπης...

 

Από αυτά που βλέπουμε σε πρώτη ματιά, είναι ότι η νέα έκδοση έχει βελτιωθεί σε μερικά σημεία που η προηγούμενη έπασχε, όπως τα φρένα, αλλά χωρίς να πρόκειται για ριζικά ανανεωμένη μοτοσυκλέτα, καθώς ο κινητήρας παραμένει πρακτικά ο ίδιος. Διάμετρος, διαδρομή και συμπίεση είναι όμοια με το παρόν μοντέλο, όπως παρόμοια είναι και τα κιλά και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό, αν υπολογίσεις ότι έχουν προστεθεί ηλεκτρονικά βοηθήματα που πριν δεν υπήρχαν. Το προηγούμενο το είχαμε ζυγίσει 193 κιλά γεμάτο, ενώ η Yamaha ανακοινώνει 190 κιλά και για το νέο, οπότε πιστεύουμε ότι δεν παρεκκλίνει από την αλήθεια. Είχαμε δυναμομετρήσει το παρόν μοντέλο στους 109,1 ίππους, όταν η ονομαστική ιπποδύναμη της Yamaha ήταν 129 άλογα. Με βάση την νέα διαχείριση του κινητήρα, αυτό το νούμερο θα πρέπει να έχει αλλάξει προς τα πάνω, ενώ σύμφωνα με το στροφόμετρο, η νέα έκδοση πιθανότατα ανεβάζει και περισσότερες στροφές…

Αυτό που θέλουμε είναι λίγο περισσότερη δύναμη στις χαμηλές και μεσαίες, χωρίς να χάνεται η έκρηξη στις υψηλές στροφές καθώς και βελτιωμένη θέση οδήγησης. Η Yamaha τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι το τελευταίο το έχει πράξει και αναμένουμε να δούμε τα υπόλοιπα.

Παραθέτουμε το Δελτίου Τύπου της Yamaha:

Δελτίο Τύπου

Με περισσότερες από 160.000 πωλήσεις στην Ευρώπη - και έχοντας κερδίσει 3 φορές το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport μέσα στα τελευταία 7 χρόνια - η YZF-R6 έχει γραφτεί στην ιστορία ως μία από τις πιο δημοφιλείς και extreme μοτοσυκλέτες supersport που κατασκεύασε ποτέ η Yamaha. Αυτό το εμβληματικό μοντέλο των 600 κ.εκ. είναι ελαφρύ, ευκίνητο και γρήγορο και αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων αναζητούν σήμερα τις συγκινήσεις που προσφέρει η οδήγηση μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας, η οποία μπορεί να τους ανεβάσει γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης των αγώνων supersport.

Για να τονιστεί η ολοκληρωτική αφοσίωση της εταιρείας στον τομέα των μηχανών supersport - η οποία παραμένει σημαντική συνιστώσα του σπορ, αγωνιστικού DNA της Yamaha - η κορυφαία Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία θα παρουσιάσει μια νέα YZF-R6 για το 2017 με ριζοσπαστικά νέο στυλ, η οποία δημιουργήθηκε με χρήση ορισμένων από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες του σασί της YZF-R1 και υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η νέα YZF-R6 κατέφθασε και διαθέτει νέα σχεδίαση και επιθετική όψη που περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του DNA των καθαρόαιμων μοντέλων της σειράς R της Yamaha.

R για Racing Καλωσορίσατε στον R WORLD, τον κόσμο της σειράς R

Κάθε μοντέλο της σειράς YZF-R είναι μια πρόσκληση για να μπείτε στον "δικό μας κόσμο" αγώνων μοτοσυκλέτας και μια ευκαιρία να γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι μιας από τις πιο φημισμένες ομάδες στην κατηγορία supersport.

Στον "δικό μας κόσμο", η συμμετοχή σε αγώνες και η κατάκτηση της νίκης είναι τρόπος ζωής βαθιά συνυφασμένος με το DNA μας. Στον "δικό μας κόσμο", κάθε μοντέλο supersport YZF αποτελεί απευθείας απόγονο της πολυπρωταθλήτριας στο MotoGP αγωνιστικής μοτοσυκλέτας YZR-M1. Και στον "δικό μας κόσμο" πιστεύουμε ότι πρέπει να δίνεται στον καθένα η ευκαιρία να βιώσει το πραγματικό νόημα των επιδόσεων μιας μοτοσυκλέτας supersport.

Κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να προσφέρει μια τόσο μεγάλη γκάμα μοντέλων supersport υψηλής τεχνολογίας, που ξεκινούν από τα 125 κ.εκ. και φτάνουν έως τα 1.000 κ.εκ. Από την YZF-R1M έως τις YZF-R1, YZF-R6, YZF-R3 και YZF-R125, κάθε μοντέλο της σειράς R είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία αγωνιστικών μοτοσυκλετών.

Ο κόσμος του R είναι ανοιχτός σε κάθε αναβάτη που εκτιμά τη νικηφόρα ιστορική κληρονομιά αλλά και τη φημισμένη τεχνική αρτιότητα των μοντέλων της Yamaha. Και ο κόσμος του R παρέχει στους ιδιοκτήτες μοντέλων της σειράς YZF-R την ευκαιρία να αναδείξουν το πραγματικό ταλέντο τους ως αναβάτες στο δρόμο αλλά και στην πίστα.

Ο "δικός μας κόσμος" είναι εδώ. Ο κόσμος του R είναι το σήμερα. 

Η YZF-R6 του 2017

Εμβληματική σχεδίαση, εμπνευσμένη από την M1 με δυνατότητες ελέγχου νέας γενιάς

Η YZF-R6 βρισκόταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της σχεδίασης των μοτοσυκλετών extreme supersport. Μετά από μια δεκαετία από την πρώτη κυκλοφορία της, το σημερινό μοντέλο εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δυναμικές εμφανίσεις στην κατηγορία του, προσελκύοντας τους πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς αυτής της μοτοσυκλέτας.

Για το 2017, η Yamaha ανασχεδίασε εντελώς αυτήν την εμβληματική μοτοσυκλέτα supersport μεσαίας κατηγορίας και η YZF-R6 υιοθετεί μια ριζοσπαστικά νέα εμφάνιση, ξεκάθαρα εμπνευσμένη από την YZF-R1 τελευταίας γενιάς. Με το άνοιγμα εξαναγκασμένης εισαγωγής αέρα στο κέντρο - όπως στην M1 - και τους χωνευτούς διπλούς προβολείς LED, η επιθετική και εκθαμβωτική όψη της μπροστινής πλευράς της μοτοσυκλέτας εξασφαλίζει ότι θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως μέλος της οικογένειας μοντέλων της σειράς R.

Για να ενισχυθεί το δέος που προκαλεί η παρουσία της, η νέα YZF-R6 είναι εξοπλισμένη με λεπτά φώτα θέσης που χαρίζουν ξεχωριστή ποιότητα και ιδιαίτερη προσωπικότητα στη δυναμική μπροστινή όψη. Το στυλ και η θέση αυτών των φώτων θέσης δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα, η οποία, παρότι μαρτυρά τη συγγένεια με την οικογένεια μοντέλων R, παρέχει στην YZF-R6 μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή όψη.

Το DNA της νέας γενιάς μοντέλων R είναι εμφανές στη κομψή και επιθετική σχεδίαση, η οποία διαθέτει μια σειρά πλευρικών αεραγωγών και ρέουσες οριζόντιες γραμμές που τονίζουν την αεροδυναμική υπεροχή της μοτοσυκλέτας. Το νέο στυλ YZF-R1 στο πίσω μέρος ενισχύει το αγωνιστικό στυλ και, παρότι η εμφάνιση αυτού του δυναμικού μοντέλου supersport είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από τη ναυαρχίδα YZF-R1, η YZF-R6 διαθέτει τον δικό της, μοναδικό χαρακτήρα και το δικό της προφίλ.

Η αποτελεσματικότατη αεροδυναμική της YZF-R6

Η ομάδα σχεδίασης μοντέλων supersport της Yamaha εργάζεται ασταμάτητα για να επιτύχει ανώτερα επίπεδα επιδόσεων σε όλους τους τομείς, οπότε η YZF-R6 του 2017 είναι εξοπλισμένη με νέο μπροστινό φέρινγκ και ανεμοθώρακα με την πλέον αποτελεσματική αεροδυναμική που επιτεύχθηκε ποτέ σε αυτό το μοντέλο.

Το μπροστινό φέρινγκ χαμηλής οπισθέλκουσας αναπτύχθηκε με χρήση ορισμένων σημαντικών στοιχείων της YZF-R1 και η τελευταία σχεδίαση παρέχει σημαντική βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης κατά 8%. Όπως το ανασχεδιασμένο μπροστινό φέρινγκ και ο ανεμοθώρακας, τα νέα φώτα φλας τύπου LED της μοτοσυκλέτας είναι ενσωματωμένα στους πλευρικούς καθρέφτες ώστε να μειώνεται ο στροβιλισμός του αέρα και η οπισθέλκουσα δύναμη.

Υπερσύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου

Η YZF-R6 ήταν μία από τις πρώτες μοτοσυκλέτες στις οποίες υιοθετήθηκε η χρήση προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων που εξασφαλίζουν έλεγχο ακριβείας. Σε αυτά περιλαμβάνεται το ηλεκτρονικό γκάζι YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle) και η ηλεκτρονική εισαγωγή YCC-I (Yamaha Chip Controlled Intake). Για να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα ελέγχου υπό διάφορες συνθήκες, η YZF-R6 είναι εξοπλισμένη με προηγμένο Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), το οποίο ρυθμίζεται από ένα διακόπτη στο τιμόνι.

Αναγνωρίζοντας ότι η YZF-R6 προσελκύει μια μεγάλη γκάμα αναβατών που δίνουν σημασία στις επιδόσεις και έχουν διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων και εμπειρίας, το νέο TCS διαθέτει 6 επίπεδα επιλέξιμης παρέμβασης, καθώς και μια λειτουργία OFF (απενεργοποίησης). Το έξυπνο λογισμικό του TCS είναι σχεδιασμένο για να διασφαλίζει ότι, όταν παρεμβαίνει, ο αναβάτης δεν θα έχει οποιαδήποτε αφύσικη αίσθηση. Το σύστημα αντισταθμίζει επίσης τη φθορά του πίσω ελαστικού, ώστε να παρέχει σταθερές επιδόσεις. 

Ο εξοπλισμός της YZF-R6 περιλαμβάνει επίσης ένα νέο Σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (QSS)που εξασφαλίζει ταχύτερες αλλαγές ταχυτήτων. Αυτό το σύστημα είναι παρόμοιο με το αντίστοιχο σύστημα στην YZF-R1 και ακυρώνει ακαριαία την κινητήρια ροπή όταν εντοπίζεται ανέβασμα ταχύτητας. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει ανεβάσματα ταχυτήτων με το γκάζι στο τέρμα και χωρίς συμπλέκτη και εξασφαλίζει εξαιρετική επιτάχυνση μέσω του κιβωτίου 6 ταχυτήτων με κοντές σχέσεις.

Μπροστινό πιρούνι 43 mm τύπου YZF-R1

Δεν είναι μόνο η επιθετική όψη του μπροστινού μέρους, η οποία είναι εμπνευσμένη από την YZF-R1, που ενισχύει τις στενές σχέσεις με τη ναυαρχίδα των μοντέλων supersport, καθώς η YZF-R6 του 2017 είναι επίσης εξοπλισμένη με νέο ανάποδο πιρούνι KYB από την YZF-R1. Αυτή η υψηλών προδιαγραφών μπροστινή ανάρτηση περιλαμβάνει σωλήνες μεγάλης διαμέτρου 43 mm - σε σύγκριση με τη διάμετρο των 41 mm στο προηγούμενο μοντέλο - για πιο σταθερή αίσθηση ιδίως κατά το φρενάρισμα και την κίνηση σε στροφές. Ο άξονας τους μπροστινού τροχού έχει επίσης αυξημένη διάμετρο στα 25 mm για βελτιστοποιημένο χειρισμό.

Το πιρούνι υψηλών προδιαγραφών προσφέρει πλήρεις δυνατότητες ρύθμισης και επιτρέπει στον αναβάτη να ορίζει με πληκτρολόγηση την επιθυμητή σκληρότητα της ανάρτησης. Αυτό, σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ KYB νέας σχεδίασης, επιτρέπει τη ρύθμιση του πλαισίου YZF-R6 για άμεση απόδοση υψηλής ακριβείας κατά το χειρισμό ανάλογα με τις διάφορες συνθήκες.

Μπροστινά φρένα διαμέτρου 320 mm τύπου YZF-R1

Η νέα YZF-R6 επωφελείται επίσης από τη χρήση ενός συστήματος ακτινικού μπροστινού φρένου τύπου YZF-R1, το οποίο είναι ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα που τοποθετούνται σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα παραγωγής της Yamaha. Οι διπλοί δίσκοι των 320 mm είναι εξοπλισμένοι με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων τοποθετημένες αντικριστά, οι οποίες παρέχουν εξαιρετική αίσθηση και εντυπωσιακή ισχύ πέδησης.

Λεπτό πίσω υποπλαίσιο μαγνησίου

Η δυνατότητα μετακίνησης του αναβάτη είναι σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη ευκινησίας και ακρίβειας υψηλού επιπέδου κατά το χειρισμό και η YZF-R6 διαθέτει σέλα και πίσω υποπλαίσιο νέας σχεδίασης, που επιτρέπει στον αναβάτη να μετατοπίζει το βάρος του σώματός του γρήγορα και εύκολα. Το υποπλαίσιο κατασκευάζεται από ανθεκτικό και ελαφρύ μαγνήσιο CF χυτευμένο υπό πίεση και είναι στενότερο κατά 20 mm στο μπροστινό μέρος ώστε να επιτρέπει στον οδηγό να πλησιάζει το σώμα του πιο κοντά στο ρεζερβουάρ για βελτιωμένη αεροδυναμική.

Η σέλα έχει το ίδιο ύψος με εκείνη του σημερινού μοντέλου, αλλά έχει ελαφρώς ανοδική κλίση προς το πίσω μέρος για περισσότερη υποστήριξη κατά την επιτάχυνση και αυξημένη ελευθερία κινήσεων.

Ελαφρύ ρεζερβουάρ καυσίμου από αλουμίνιο

Μια άλλη σημαντική αλλαγή στο μοντέλο του 2017 είναι η τοποθέτηση ενός όμορφα σχεδιασμένου ρεζερβουάρ καυσίμου, το οποίο προσφέρει ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της σχεδίασης του προηγούμενου μοντέλου. Αυτό το ελαφρύ και αεροδυναμικά διαμορφωμένο ρεζερβουάρ κατασκευάζεται από αλουμίνιο και διαθέτει βαθιές εσοχές για τα γόνατα, που επιτρέπουν στον αναβάτη να γραπώνει γερά τη μηχανή και να βρίσκει μια ιδανική θέση ανάλογα με το σωματότυπο και το στυλ οδήγησής του.

Η Yamaha χρησιμοποίησε μια ειδική τεχνολογία συγκόλλησης (Ψυχρή μεταφορά μετάλλου - CMT) για να δημιουργήσει το σμιλευμένο σχήμα του νέου ρεζερβουάρ και η διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ερμητικά σφραγισμένων συγκολλήσεων που γίνονται αρχικά από ρομπότ, αλλά ολοκληρώνονται από ειδικευμένους συγκολλητές ώστε να επιτυγχάνεται ένα αποκλειστικό, χειροποίητο φινίρισμα. Καθώς ζυγίζει 1,2 kg λιγότερο από την αντίστοιχη ατσάλινη έκδοση - και παρέχει βελτιωμένη θέση οδήγησης με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για γρήγορη μετατόπιση του βάρους κατά την είσοδο και έξοδο από τις στροφές - αυτό το ποιοτικό ρεζερβουάρ καυσίμου τονίζει τις κορυφαίες στην κατηγορία προδιαγραφές της YZF-R6.

Βελτιωμένη θέση οδήγησης

Ο συνδυασμός του νέου ρεζερβουάρ καυσίμου με το νέο λεπτότερο υποπλαίσιο και τη μεγαλύτερη κλίση της σέλας δημιουργεί μια βελτιωμένη θέση οδήγησης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους πελάτες μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου στο δρόμο αλλά και στην πίστα.

Το κατά 20 mm λεπτότερο κεντρικό τμήμα της "μέσης" παρέχει βελτιωμένη εργονομία και διευκολύνει το πάτημα των ποδιών στο έδαφος, ενώ η σέλα και οι βαθιές εσοχές για τα γόνατα στο σμιλευτό αλουμινένιο ρεζερβουάρ καυσίμου επιτρέπουν στον οδηγό να προσαρμόζει το σχήμα του σώματός του πλησιάζοντας πιο κοντά στη μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα είναι μια αρμονική θέση οδήγησης, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για αποτελεσματική μετατόπιση του βάρους του σώματος. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει στον αναβάτη να εκμεταλλεύεται πλήρως τα υψηλότερα επίπεδα χειρισμού, πέδησης και επιτάχυνσης που παρέχονται από το νέο πιρούνι, τα μπροστινά δισκόφρενα και την ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου.

Όργανα της σειράς R

Η νέα οθόνη στον πίνακα οργάνων, η οποία αναπτύχθηκε με βάση το σχέδιο της οθόνης της YZF-R1, διαθέτει στροφόμετρο με αναλογικό στυλ και ψηφιακό ταχύμετρο, αλλά και μια ένδειξη πολλαπλών λειτουργιών που περιλαμβάνει την κατάσταση των TCS και ABS.

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας YZF-R6

Σχεδίαση σειράς R νέας γενιάς

Εμβληματική μπροστινή όψη εμπνευσμένη από την YZF-R1

Καθαρόαιμο αγωνιστικό DNA για κορυφαίο στυλ και επιδόσεις στην κατηγορία της

Η καλύτερη αεροδυναμική που επιτεύχθηκε ποτέ σε μια YZF-R6

Υπερσύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου

TCS 6 επιπέδων κατάλληλο για μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης

Σύστημα QSS για ταχύτερα ανεβάσματα ταχυτήτων με τέρμα το γκάζι και χωρίς συμπλέκτη

Μπροστινό πιρούνι 43 mm τύπου YZF-R1 με ειδικές ρυθμίσεις για την YZF-R6

Μπροστινά φρένα διαμέτρου 320 mm τύπου YZF-R1 με ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες 4 εμβόλων

Λεπτό πίσω υποπλαίσιο μαγνησίου

Νέα σέλα με κλίση

Ελαφρύ ρεζερβουάρ καυσίμου από αλουμίνιο

Βελτιωμένη θέση οδήγησης

ABS

D-Mode 

Συμμόρφωση με το πρότυπο EU4 
 

Σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της YZF-R6

Υγρόψυκτος, 4βάλβιδος, τετράχρονος, 4κύλινδρος κινητήρας 599 κ.εκ. με 2ΕΕΚ, διαστάσεων 67 mm x 42,5 mm

Έμβολα από σφυρήλατο αλουμίνιο, λόγος συμπίεσης 13,1:1

Βαλβίδες εισαγωγής/εξαγωγής από τιτάνιο

Σύστημα εισαγωγής αέρα και ηλεκτρονική εισαγωγή YCC-I (Yamaha Chip Controlled Intake)

Ηλεκτρονικό γκάζι YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle) με διπλό μπεκ

Μονόδρομος συμπλέκτης (slipper)

Κιβώτιο 6 ταχυτήτων κοντών σχέσεων

Καλύμματα κυλινδροκεφαλών και περιβλήματος από μαγνήσιο

Βαλβίδες EXUP που συνεισφέρουν στην επίτευξη εξαιρετικών χαρακτηριστικών καμπυλών ροπής

Σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο

Πλαίσιο και ψαλίδι από αλουμίνιο 
 

Σειρά γνήσιων αξεσουάρ

Η Yamaha προσφέρει μια σειρά νέων και παλαιότερων γνήσιων αξεσουάρ που ενισχύουν τις επιδόσεις και το στυλ της YZF-R6 του 2017 και επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες της να την προσαρμόσουν στις προτιμήσεις τους. Η πλήρης σειρά των αξεσουάρ θα γίνει διαθέσιμη όταν θα φτάσει η YZF-R6 στους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων της Yamaha. Μετά από την κυκλοφορία του νέου μοντέλου, οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή My Garage για να δημιουργήσουν και να δουν τη "δική τους" απόλυτη εικονική έκδοση της YZF-R6 με χρήση tablet ή smartphone.

Χρώματα

Race Blu

Tech Black

Διαθεσιμότητα

Απρίλιος 2017 

 

Δείτε παρακάτω πλήρες φωτογραφικό αρχείο του νέου YZF-R6

Οι τιμές στην Ελλάδα των Royal Enfield Himalayan 450 και Bullet 350

Έρχονται σε τέσσερεις εκδόσεις
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/12/2023

Η Muvus A.E. αντιπρόσωπος της Royal Enfield στην Ελλάδα ανακοίνωσε τις προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα νέα Himalayan 450 και Bullet 350 που προστίθενται στην γκάμα της Enfield για το 2024. Συγκεκριμένα το νέο υγρόψυκτο Himalayan 450 θα ξεκινά από τα 5.890€ για την μονόχρωμη έκδοση Gravel Grey. Οι δίχρωμες εκδόσεις με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού θα έχουν 100€ παραπάνω διαμορφώνοντας την τιμή τους στα 5.990€, ενώ η έκδοση Hanle Black θα έχει τιμή 6.190€. Οι κορυφαίες εκδόσεις με τις Tubeless ζάντες/ελαστικά θα έχουν 6.490€.  Τα νέα Bullet 350 θα έχουν 5.250€ οι εκδόσεις Standard και 5.390€ η Black-Gold. Στον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας παραμένουν όλες οι εκδόσεις του αερόψυκτου Himalayan 410 και του Scram 411.  

Ακολουθούν αναλυτικά οι τιμές όλων των μοντέλων:

123456