Jorge Martin - Στο χειρουργείο για κατάγματα σε χέρι και πόδι ο Πρωταθλητής MotoGP 2024!

Γλίτωσε τα χειρότερα όσον αφορά στο highside, αφού χτύπησε με δύναμη και το κεφάλι του στην άσφαλτο
Jorge Martin
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/2/2025

Με ένα σύντομο ανακοινωθέν, η Dorna παρέχει ενημέρωση για τους τραυματισμούς του Jorge Martin, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP 2024 να ξεκινά τη σεζόν του 2025 με τον χειρότερο τρόπο, μετά από το καταστροφικό highside που υπέστη στην πρώτη κιόλας μέρα του τεστ της Sepang, στη Μαλαισία. 

Στο ανακοινωθέν μαθαίνουμε πως ο Ισπανός αναβάτης της Aprilia με το νούμερο #1 υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι και κατάγματα στο αριστερό του πόδι. Ευτυχώς τα αποτελέσματα από την αξονική και τη μαγνητική τομογραφία στο κεφάλι του ήταν αρνητικά -για αιμάτωμα και εγκεφαλική αιμμοραγία, αν και το πιθανότερο είναι πως με το χτύπημα στο κεφάλι από την πτώση, ο Martin έχει υποστεί και διάσειση.

Ο αναβάτης του Noale θα παραμείνει στο νοσοκομείο απόψε και αύριο θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ευρώπη, όπου θα χειρουργηθεί τόσο στο δεξί του χέρι (νευραλγικό σημείο αφού ελέγχει το γκάζι με αυτό), και το αριστερό του πόδι.

Περαστικά Jorge!

Ετικέτες

MotoGP: Ο Marc Marquez υπερασπίζεται τον Bezzecchi με σπόντα για τη διάσημη κλωτσιά του 2015 με τον Rossi [Video]

“Δημοσιογράφος” ρώτησε τον Marquez αν ο τραυματισμός του Bezzecchi ήταν κάρμα…
mm93-sachsenring
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

13/7/2026

Μερικές φορές είναι να απορείς. Μετά τον τραυματισμό του Marco Bezzecchi στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (11/7) στο Sachsenring, βρέθηκε δημοσιογράφος που είχε το θράσος να ρωτήσει τον Marc Marquez αν το χτύπημα του Ιταλού ήταν κάρμα για τον τραυματισμό που είχε υποστεί ο ίδιος πέρυσι στην Ινδονησία με υπαιτιότητα του Bezzecchi!

Και ο πρωταθλητής είχε τη σωστή απάντηση να δώσει:

“Το κάρμα δεν υπάρχει. Διαβάζω τη λέξη κάρμα από το 2015, για παράδειγμα, και έχω κερδίσει έξι πρωταθλήματα από τότε. Αν αυτό είναι κάρμα, τότε καλοδεχούμενο!

“Το κάρμα δεν υπάρχει και όλοι οι αναβάτες παίρνουμε πολλά ρίσκα εκεί έξω. Εύχομαι τα καλύτερα στον Marco. Είχα ήδη ποστάρει μετά τον ατύχημα της Ινδονησίας να μην τα βάζουν με τον Marco γιατί αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Εύχομαι στον Bez καλή ανάρρωση!”

Κύριος με τα όλα του, υπερασπίζεται τον Bezzecchi για μια φορά ακόμη, όπως είχε κάνει από την πρώτη στιγμή που ο ίδιος τραυματίστηκε στην Ινδονησία πέρυσι, ενώ ταυτόχρονα σερβίρει και μια συγκεκαλυμμένη σπόντα σε όσους περίμεναν (ή εύχονταν) καρμικές συνέπειες στην καριέρα του Marc Marquez μετά το περίφημο συμβάν της Sepang το 2015 με τη σύγκρουση-κλωτσιά που είχε δεχτεί από τον Rossi.

Διότι είναι μάλλον προφανές πως ο ερωτών (εικάζουμε πως είναι δημοσιογράφος, καθώς ποιος άλλος έχει άδεια να μπει και να θέσει ερωτήσεις σε αναβάτες μέσα στο paddock και την pit lane;) είχε την ίδια τοξική διάθεση, καθώς επιχειρεί να σκαλίσει ένα θέμα που πουλάει στον κόσμο ανακινώντας εικασίες περί τιμωρίας ή θείας δίκης στον Bezzecchi επειδή είχε προκαλέσει άθελά του τον τραυματισμό που κόστισε αρκετούς αγώνες εκτός μάχης ή σε κακή φυσική κατάσταση στον Marquez.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη δήλωση-απάντηση του Marc Marquez: