Trackhouse Racing Team 2025 - Σε χτυπητό γαλάζιο, κίτρινο και μαύρο!

Η αμερικάνικη ομάδα με Aprilia RS-GP και τους Ai Ogura & Raul Fernandez
Trackhouse MotoGP Racing
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

15/1/2025

Η Trackhouse Racing παρουσίασε ταυτόχρονα τις ομάδες της για τα Πρωταθλήματα NASCAR και MotoGP του 2025, με αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και στολές αναβατών και οδηγών να μοιράζονται τα ίδια φανταχτερά χρώματα.

Κι εκεί που η Trackhouse είχε παρουσιάσει πριν μήνες μια πρωτότυπη βαφή στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας, τελικά οι Αμερικανοί άλλαξαν γνώμη και προχώρησαν σε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση.

Η παρουσίαση των δυο ομάδων έγινε στο αρχηγείο της εταιρείας στο Concord της Βόρειας Καρολίνας στις Η.ΠΑ. την Τρίτη 14/1, με τα χρώματα να μην είναι νέα για την Trackhouse όσον αφορά στο αυτοκίνητο -με την εταιρεία να συμμετέχει σε αγώνες από το 2021-, όμως στη μοτοσυκλέτα τα βλέπουμε για πρώτη φορά.

Στην παρουσίαση είδαμε τα αυτοκίνητα NASCAR Cup Chevrolet Camaro ZL1 και τις Aprilia RS-GP, με τους οδηγούς και τους πιλότους.

Raul Fernandez - Ai Ogura

Ο Ιάπωνας Ai Ogura, Πρωταθλητής Moto2 2024, είναι το νέο αστέρι της περιφερειακής ομάδας της Aprilia, ενώ ο Raul Fernandez παραμένει στη σύνθεση της ομάδας του MotoGP, παρόλο που μέχρι τώρα δεν έχει πείσει για τις δυνατότητές του.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο πολύπειρος Davide Brivio, ενώ περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι χορηγοί της Trackhouse Aprilia.

Η πρώτη εμφάνιση της Trackhouse Racing στην πίστα θα είναι στις δοκιμές της Sepang στη Μαλαισία, που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια η ομάδα θα πάρει μέρος στο event του MotoGP στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στις 9 Φεβρουαρίου, και θα παρουσιάσουν την τελική έκδοση της Trackhouse Aprilia RS-GP στον πρώτο γύρο της σεζόν στο Buriram.

Ετικέτες

MotoGP: Χαρούμενος ο Pecco Bagnaia με τις αλλαγές στα φρένα

“Πολύ πιο εύκολο για μένα” – Θετικές οι δοκιμές στην Αραγονία
MotoGP Peco Bagnaia happy Aragon test
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

12/6/2025

Ο Francesco Bagnaia επιβεβαίωσε τη βελτιωμένη αίσθηση στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του, χρησιμοποιώντας τους μεγαλύτερους δίσκους φρένων 355mm στη εργοστασιακή Ducati, κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Δευτέρας στην Αραγονία.

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, που φέτος δείχνει να δυσκολεύεται να βρει την εμπιστοσύνη του στο φρενάρισμα κατά την είσοδο των στροφών με τη νέα GP25, δοκίμασε τα μεγαλύτερα φρένα κατά το ζέσταμα το πρωί της Κυριακής.

Μετά από μία απογοητευτική 12η θέση στον αγώνα Sprint του Σαββάτου, ο Ιταλός έδειξε πολύ πιο κοντά στον πραγματικό του εαυτό στον αγώνα της Κυριακής, καθώς κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον επιθετικό Pedro Acosta και να τερματίσει τρίτος πίσω από τα αδέρφια Marquez.

Η βελτιωμένη του αίσθηση διατηρήθηκε και κατά την επίσημη δοκιμή της Δευτέρας.

“Ναι. Νομίζω ότι είναι το πιο θετικό τεστ που είχα φέτος,” δήλωσε ο Bagnaia, ο οποίος σημείωσε τον ένατο ταχύτερο χρόνο, 0.697 δευτερόλεπτα πίσω από τον Maverick Viñales της Tech3 KTM.

“Ήταν σημαντικό μετά τον χθεσινό αγώνα, όπου άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και να αποκτώ εμπιστοσύνη γύρο με τον γύρο.

Σήμερα ξεκίνησα αρκετά χαρούμενος και κατάφερα να δοκιμάσω πράγματα – για παράδειγμα, στη Jerez ήταν αδύνατο να καταλάβουμε οτιδήποτε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για σήμερα.

Τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα κατάφερα να βελτιώσω τον χρόνο μου στον τελευταίο γύρο με τα ελαστικά, οπότε ήταν σημαντικό να έχω αυτή την εμπιστοσύνη και σημαντικό να βελτιώσω όσα έμαθα από χθες. Ήταν πολύ θετικό για μένα.”