GYTR GRT Yamaha 2024 - Με τους Redmy Gardner & Dominique Aegerter

Καβάλα στο εργοστασιακό Yamaha R1, με στόχο τερματισμούς στις κορυφαίες θέσεις
GYTR GRT Yamaha 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/2/2024

Στις 5/2 του 2024, η GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team παρουσίασε τη νέα εμφάνιση στις μοτοσυκλέτες και στις φόρμες των αναβατών της για τη νέα σεζόν που ξεκινά σύντομα στο Phillip Island.

Η παρουσίαση έγινε στην πίστα του Misano, μαζί με τα εγκαίνια του νέου GRT GRT Pro Shop, και εκεί παρευρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι της δεύτερης σε σημαντικότητα εργοστασιακής ομάδας WSBK της Yamaha για το 2024, μετά φυσικά από την Pata Prometeon Yamaha WorldSBK, με τα αστέρια των μπλε Jonathan Rea και Andrea Locatelli.

Οι Remy Gardner και Dominique Aegerter είχαν θετικές επιδόσεις το 2023, καταλαμβάνοντας τις θέσεις 9 και 8 αντίστοιχα στην τελική κατάταξη, με τον Ελβετό αναβάτη να καταφέρνει να ανέβει δυο φορές στο βάθρο και να κάνει τη διαφορά απέναντι στον Αυστραλό ομόσταυλό του, έστω και για λίγους βαθμούς (163 έναντι 156).

Για το 2024 το ντουέτο των αναβατών θα προσπαθήσει να ανεβάσει απόδοση ένα σκαλί πάνω, ώστε να καταφέρουν να χτυπήσουν την πρώτη πεντάδα.

Σημειώστε πως στο τελευταίο τεστ του Portimao τον Ιανουάριο, ο Aegerter δεν συμμετείχε καθώς τον ταλαιπωρούσε μια ίωση, ενώ ο Gardner έδειξε πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση, “γράφοντας” τον 4ο καλύτερο χρόνο της 2ης και τελευταίας ημέρας

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες