WSBK: Τι σημαίνει να είσαι μηχανικός της εργοστασιακής Yamaha - Video

Εξαιρετικά καλογυρισμένο, γεμάτο πληροφορία, δράση και χιούμορ
Yamaha WSBK mechanics
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/8/2023

Η Yamaha Racing παρουσιάζει ένα εξαιρετικά καλογυρισμένο και γεμάτο πληροφορία βίντεο, που μας δείχνει τι σημαίνει να είσαι ο μηχανικός των Toprak Razgatlioglu και Andrea Locatelli.

Από τη μια έχουμε τον Russ Joyner, τον αρχιμηχανικό του Toprak Razgatlioglu. Δίπλα του βρίσκεται ο Pete Bancewicz, αρχιμηχανικός του Andrea Locatelli. Οι δυο τους κάθονται δίπλα-δίπλα και μας εξηγούν πως κυλάει η ζωή του μηχανικού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αγώνα στο WSBK.

Μια διεισδυτική ματιά στο επάγγελμα του μηχανικού μοτοσυκλετών σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο, που δεν βλέπουμε συχνά, διανθισμένη με χιούμορ και πολύτιμη πληροφορία. Ποιες είναι οι αρμοδιότητες των μηχανικών; Πώς μοιράζουν τις δουλειές μεταξύ τους; Πώς συνεργάζονται οι δυο αναβάτες της ίδιας ομάδας; Τι ρυθμίσεις γίνονται στα δοκιμαστικά και τι μπορεί να αλλάξει ένας μηχανικός στη σχάρα εκκίνησης; Τι συμβαίνει σε μια πτώση; Ποιον κινητήρα χρησιμοποιούν την Παρασκευή και ποιον το σαββατοκύριακο; Πώς μπορεί κανείς να κάνει τα πρώτα βήματα στο συγκεκριμένο επάγγελμα;

Συγχαρητήρια στην Pata Yamaha Prometeon WSBK, για το πραγματικά απολαυστικό βίντεο.

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες