BSB: Σοβαρό ατύχημα Superstock στο Donington Park

O Callum Grigor ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα στην πίστα του Donington Park στον πρώτο γύρο του αγώνα του Σαββάτου
BSB Accident
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

8/9/2025

Στον πρώτο γύρο του αγώνα Πρωταθλήματος Pirelli National Superstock στο Donington Park, ο Callum Grigor είχε πτώση στην είσοδο της στροφής Goddards, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον Nathan Harrison, ο οποίος επίσης έπεσε

Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως με κόκκινη σημαία, ενώ και οι δύο αναβάτες δέχθηκαν άμεση φροντίδα από την Ιατρική Ομάδα του BSB. Ο Callum Grigor βρέθηκε σε σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε επείγουσα παρέμβαση στην πίστα, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του σε τεχνητό κώμα.

Ο Nathan Harrison μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε απομονωμένο τραυματισμό σε άκρο.

Και οι δύο αναβάτες διακομίστηκαν στο τοπικό εξειδικευμένο τραυματολογικό κέντρο, το Queen's Medical Centre στο Nottingham, για περαιτέρω αξιολόγηση και νοσηλεία.

Η διοργάνωση ενημέρωσε πως περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μόλις είναι διαθέσιμες.

BSB Accident

 

Ετικέτες

Rally Dakar 2027: Επίσημα εκτός Σαουδικής Αραβίας λόγω πολέμου - Θα επιστρέψει εκεί από το 2028

Αναμένεται εκ νέου ανακοίνωση για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
rally_dakar
Από τον

Παύλο Καρατζά

26/10/2026

Σας είχαμε ενημερώσει μία εβδομάδα πριν για την αλλαγή τοποθεσίας του Rally Dakar 2027, λόγω του πολεμικού σκηνικού που επικρατεί στην περιοχή, με τη διοργάνωση να ανακοινώνει πως θα επιστρέψει εκεί το 2028, αλλά να μην αναφέρει κουβέντα ακόμη για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής του φετινού αγώνα.

Και επίσημα πλέον το Rally Dakar 2027 δεν θα πραγματοποιηθεί στην Σαουδική Αραβία, αλλά η ανακοίνωση της διοργάνωσης αναφέρει πως ο αγώνας θα επιστρέψει εκεί για την 50η του διοργάνωση την επόμενη χρονιά, καθώς προφανώς δεν θέλουν να χάσουν την οικονομική βοήθεια που τους παρέχεται, αφού η Σαουδική Αραβία καλύπτει μεγάλο μέρος του κόστους του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αφρική, με την εκκίνηση να δίνεται στην Ευρώπη, μία σύνθεση που έχουμε να δούμε από το μακρινό 2007!

Οι ομάδες βέβαια έχουν ήδη ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αγώνα, καθώς έχουν να κάνουν ένα σωρό ετοιμασίες, με τα logistics να χρειάζονται αρκετό χρόνο για να κανονιστούν, ενώ καταλαμβάνουν παράλληλα κι ένα μεγάλο μέρος του συνολικού κόστους της εκάστοτε ομάδας.

Αναμένουμε σύντομα λοιπόν και την επίσημη ανακοίνωση από τη διοργάνωση με τις λεπτομέρειες του αγώνα.