Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

H Ducati Panigale V2 χρησιμοποιούσε φίλτρο της ελληνικής εταιρείας
motomag Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/3/2024

Ο Josh Herrin κατέκτησε την τρίτη νίκη της καριέρας του στον αγώνα Daytona 200, με την Ducati Panigale V2 της Warhorse HSBK να χρησιμοποιεί φίλτρο αέρα της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας DNA Filters!

Μετά τον άθλο του Βασίλη Μπούδρου ο οποίος τερμάτισε στο Rally Dakar έχοντας στην Husqvarna FR450 Rally φίλτρο αέρα DNA ήρθε ακόμη μία αγωνιστική επιτυχία για την ελληνική εταιρεία αυτή τη φορά στους αγώνες ταχύτητας και σε γνώριμο για αυτούς έδαφος καθώς είναι χορηγοί στις ΗΠΑ, χρόνια τώρα.

Πιο συγκεκριμένα στον διάσημο αγώνα ταχύτητας Daytona 200 στην Αμερική η DNA Filters προμήθευε με φίλτρα αέρα την ομάδα της Ducati Warhorse HSBK. Ο αναβάτης της ομάδας Josh Herrin έχοντας στα χέρια του μία Ducati Panigale V2 με φίλτρο DNA κατάφερε από την αρχή μέχρι το τέλος να ηγηθεί του αγώνα διαλύοντας τον συναγωνισμό καθώς είχε διαφορά από τον δεύτερο περισσότερο από 45 δευτερόλεπτα.

Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

Ο Αμερικανός αναβάτης είχε έναν απροβλημάτιστο αγώνα κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την τρίτη νίκη της καριέρας του στον διάσημο αγώνα αφήνοντας πίσω του τον Tyler Scott (Vision Wheel M4 Ecstar) και τον Hayden Gillim (Vesrah Racing). Ταυτόχρονα η επιτυχία του Herrin έδειξε πως η ελληνική εταιρεία κατασκευής φίλτρων αέρα DNA Filters πρωταγωνιστεί και στους αγώνες ταχύτητας ενώ τα προϊόντα της δεν είναι τυχαίο πως θεωρούνται τα κορυφαία στην αγορά τόσο για απλούς καθημερινούς αναβάτες όσο και για αγωνιζόμενους οι οποίοι αναζητούν την μέγιστη απόδοση από την μοτοσυκλέτα τους.

Μετά τις επιτυχίες στο Rally Dakar και στον αγώνα Daytona 200, ευχόμαστε να έρθουν και άλλες παρόμοιες και σε άλλους θεσμούς για την ελληνική εταιρεία DNA Filters!

Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

 

Ετικέτες

Wolf-racing Motul WRRS BMW Μotorrad: Πέτυχε μία 5η και μία 7η θέση στην Ουγγαρία

Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

17/6/2026

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα Wolf-racing Motul WRRS BMW Μotorrad βρέθηκε στην πίστα Pannonia Ring, όπου διεξαγόταν αγώνας που προσμετρά τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Alpe Adria, όσο και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU.

Η ομάδα συμμετείχε στην κατηγορία CUP 1000, που ήταν και η πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα, με 42 συμμετοχές. Στον πρώτο αγώνα ο Γιώργος Παρασκευάς τερμάτισε 21ος στο Alpe Adria και 5ος στο Βαλκανικό και στον αγώνα της Κυριακής κατάφερε μία 25η θέση στο Alpe Adria και μία 7η θέση στο Βαλκανικό. Τα παραπάνω αποτελέσματα τον τοποθετούν μάλιστα στην τρίτη θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ομάδας:

Δώσαμε ένα ακόμη παρών στην πίστα της Ουγγαρίας αποκομίζοντας μια 5η και μια 7η θέση.

Σχόλιο Γ. Παρασκευά, team manager και αναβάτη.

“Ήρθαμε την Πέμπτη και πραγματοποιήσαμε ένα μονοήμερο track day και τα σημάδια ήταν αισιόδοξα πολύ, καθώς βελτιώσαμε το χρόνο μας κατευθείαν και στήσαμε μια καλή BMW.

"Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και παράλληλα και ο ανταγωνισμός οπότε είδαμε στον πρώτο αγώνα ότι η προσδοκούμενη επίδοση δεν ήρθε από μια λάθος επιλογή ελαστικού.

"Σίγουρα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά τρέχουμε να βελτιώσουμε το σύνολο που τόσα χρόνια μας έχει βάλει μόνιμα στην 5αδα ενός πρωταθλήματος-φωτιά!

"Πολλές δυνατές συμμετοχές και μάχες μέχρι την καρό σημαία και μια λάθος επιλογή ελαστικού δεν μας έδωσαν κάτι καλύτερο από αυτά τα αποτελέσματα στον πρώτο αγώνα, πάραυτα η 5η θέση είναι πολύ καλή και στον δεύτερο αγώνα είχαμε μια 7η θέση προσπαθώντας να διαχειριστούμε την κόπωση.

"Κρατάμε το νέο προσωπικό ρεκόρ και τη μεγάλη βελτίωση από πέρυσι και δίνουμε ραντεβού στην Τσεχία σε ένα μήνα!”

Την προσπάθεια στηρίζουν από το 2023:

BMW MOTORRAD HELLAS

DNA HIGH PERFORMANCE AIR FILTERS

TECNO MOTO PERFORMANCE

INTRAMOTO PIRELLI

BMW MOTORRAD SFAKIANAKIS

PAPASTAVROU SHOPS

QNT SPORTS

DXL GRAPHICS

BIKELALERT HELLAS

MOTUL GREECE

HELMET HOME

RIDER GRAPHICS

K-TECH SUSPENSION UK

MOTUL GREECE