Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

H Ducati Panigale V2 χρησιμοποιούσε φίλτρο της ελληνικής εταιρείας
motomag Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/3/2024

Ο Josh Herrin κατέκτησε την τρίτη νίκη της καριέρας του στον αγώνα Daytona 200, με την Ducati Panigale V2 της Warhorse HSBK να χρησιμοποιεί φίλτρο αέρα της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας DNA Filters!

Μετά τον άθλο του Βασίλη Μπούδρου ο οποίος τερμάτισε στο Rally Dakar έχοντας στην Husqvarna FR450 Rally φίλτρο αέρα DNA ήρθε ακόμη μία αγωνιστική επιτυχία για την ελληνική εταιρεία αυτή τη φορά στους αγώνες ταχύτητας και σε γνώριμο για αυτούς έδαφος καθώς είναι χορηγοί στις ΗΠΑ, χρόνια τώρα.

Πιο συγκεκριμένα στον διάσημο αγώνα ταχύτητας Daytona 200 στην Αμερική η DNA Filters προμήθευε με φίλτρα αέρα την ομάδα της Ducati Warhorse HSBK. Ο αναβάτης της ομάδας Josh Herrin έχοντας στα χέρια του μία Ducati Panigale V2 με φίλτρο DNA κατάφερε από την αρχή μέχρι το τέλος να ηγηθεί του αγώνα διαλύοντας τον συναγωνισμό καθώς είχε διαφορά από τον δεύτερο περισσότερο από 45 δευτερόλεπτα.

Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

Ο Αμερικανός αναβάτης είχε έναν απροβλημάτιστο αγώνα κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την τρίτη νίκη της καριέρας του στον διάσημο αγώνα αφήνοντας πίσω του τον Tyler Scott (Vision Wheel M4 Ecstar) και τον Hayden Gillim (Vesrah Racing). Ταυτόχρονα η επιτυχία του Herrin έδειξε πως η ελληνική εταιρεία κατασκευής φίλτρων αέρα DNA Filters πρωταγωνιστεί και στους αγώνες ταχύτητας ενώ τα προϊόντα της δεν είναι τυχαίο πως θεωρούνται τα κορυφαία στην αγορά τόσο για απλούς καθημερινούς αναβάτες όσο και για αγωνιζόμενους οι οποίοι αναζητούν την μέγιστη απόδοση από την μοτοσυκλέτα τους.

Μετά τις επιτυχίες στο Rally Dakar και στον αγώνα Daytona 200, ευχόμαστε να έρθουν και άλλες παρόμοιες και σε άλλους θεσμούς για την ελληνική εταιρεία DNA Filters!

Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

 

Ετικέτες

Romaniacs: Ο Κουζής πρώτος στην κατηγορία του, νίκησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sam Sunderland!

Απίστευτη επίδοση από τον Έλληνα αναβάτη
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

30/7/2026

Αυτό κι αν είναι είδηση, καθώς κατά την δεύτερη ημέρα του σκληροτράχηλου αγώνα Red Bull Romaniacs 2026, ο Παναγιώτης Κουζής που αγωνίζεται στην κατηγορία Adventure Core με CFMOTO 800ΜΤ-Χ και την υποστήριξη της ομάδας CFMOTO HELLAS RACING TEAM τερμάτισε πρώτος, μπροστά από τον Sam Sunderland που ήρθε δεύτερος.

Ο Έλληνας αναβάτης ολοκλήρωσε την δεύτερη ημέρα σε 3 ώρες 6 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα και ήταν 11 λεπτά ταχύτερος από τον Βρετανό Sunderland, που αγωνίζεται με Triumph. Μπορεί σε κάποιους αυτό το όνομα να μην λέει πολλά, αλλά μιλάμε για τον δύο φορές πρωταθλητή Rally Dakar, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Rally, ενώ παράλληλα είναι και ένας από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες Rally-Raid της εποχής μας!

Τρίτος ημέρας τερμάτισε ο Rene Columna με CFMOTO. Η χτεσινή ημέρα ήταν καταστροφική για τον Παναγιώτη Κουζή που ήταν 36ος, όμως με τη νίκη του αυτή σήμερα ανέβηκε 5 θέσεις και βρίσκεται πλέον 31ος, κοιτάζοντας με αισιοδοξία τις επόμενες δύο ημέρες.

Εξαιρετικός ήταν και ο Γιώργος Κοινωνάς που συμμετέχει με CFMOTO 450MT και ολοκλήρωσε την ημέρα σε 3 ώρες και 45 λεπτά, σκαρφαλώνοντας στην 12η θέση της κατηγορίας με βλέμμα στην πρώτη δεκάδα.