Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

H Ducati Panigale V2 χρησιμοποιούσε φίλτρο της ελληνικής εταιρείας
motomag Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/3/2024

Ο Josh Herrin κατέκτησε την τρίτη νίκη της καριέρας του στον αγώνα Daytona 200, με την Ducati Panigale V2 της Warhorse HSBK να χρησιμοποιεί φίλτρο αέρα της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας DNA Filters!

Μετά τον άθλο του Βασίλη Μπούδρου ο οποίος τερμάτισε στο Rally Dakar έχοντας στην Husqvarna FR450 Rally φίλτρο αέρα DNA ήρθε ακόμη μία αγωνιστική επιτυχία για την ελληνική εταιρεία αυτή τη φορά στους αγώνες ταχύτητας και σε γνώριμο για αυτούς έδαφος καθώς είναι χορηγοί στις ΗΠΑ, χρόνια τώρα.

Πιο συγκεκριμένα στον διάσημο αγώνα ταχύτητας Daytona 200 στην Αμερική η DNA Filters προμήθευε με φίλτρα αέρα την ομάδα της Ducati Warhorse HSBK. Ο αναβάτης της ομάδας Josh Herrin έχοντας στα χέρια του μία Ducati Panigale V2 με φίλτρο DNA κατάφερε από την αρχή μέχρι το τέλος να ηγηθεί του αγώνα διαλύοντας τον συναγωνισμό καθώς είχε διαφορά από τον δεύτερο περισσότερο από 45 δευτερόλεπτα.

Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

Ο Αμερικανός αναβάτης είχε έναν απροβλημάτιστο αγώνα κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την τρίτη νίκη της καριέρας του στον διάσημο αγώνα αφήνοντας πίσω του τον Tyler Scott (Vision Wheel M4 Ecstar) και τον Hayden Gillim (Vesrah Racing). Ταυτόχρονα η επιτυχία του Herrin έδειξε πως η ελληνική εταιρεία κατασκευής φίλτρων αέρα DNA Filters πρωταγωνιστεί και στους αγώνες ταχύτητας ενώ τα προϊόντα της δεν είναι τυχαίο πως θεωρούνται τα κορυφαία στην αγορά τόσο για απλούς καθημερινούς αναβάτες όσο και για αγωνιζόμενους οι οποίοι αναζητούν την μέγιστη απόδοση από την μοτοσυκλέτα τους.

Μετά τις επιτυχίες στο Rally Dakar και στον αγώνα Daytona 200, ευχόμαστε να έρθουν και άλλες παρόμοιες και σε άλλους θεσμούς για την ελληνική εταιρεία DNA Filters!

Daytona 200 – O Jesh Herrin κερδίζει με φίλτρο της DNA

 

Ετικέτες

North West 200: Κατονομάστηκε ο νεκρός αναβάτης - Ο Kamil Holan ήταν Τσέχος αγωνιζόμενος γνώριμος για το είδος αγώνων

Οικογένεια και ομάδα έδωσαν το όνομα στην δημοσιότητα
North West 200: Κατονομάστηκε ο νεκρός αναβάτης - Ο Kamil Holan ήταν Τσέχος αναβάτης γνώριμος για το είδος αγώνων
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/5/2026

Η ομάδα, κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια, έδωσε σήμερα το όνομα και τα στοιχεία του νεκρού αναβάτη που σκοτώθηκε εχθές στο πρώτο δυστύχημα στον North West 200 μετά από μία δεκαετία.

Ο 48χρονος Kamil Holan που σκοτώθηκε στην στροφή Station, σε ένα από τα πιο γρήγορα κομμάτια της διαδρομής, ήταν Τσέχος αναβάτης, ιδιαίτερα γνωστός στην πατρίδα του για το συγκεκριμένο είδος αγώνων ενώ είχε πάρει αρκετές φορές μέρος τόσο στον NW όσο και στο Isle of Man TT.

Εχθές δεν έλειψαν τα ατυχήματα καθώς σημειώθηκαν αρκετές πτώσεις πριν το δυστύχημα φέρει την διακοπή του αγώνα με κόκκινη σημαία και έπειτα την καθυστέρηση και την αναπροσαρμογή του προγράμματος.

Η οικογένεια ήταν που ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία αλλά να μην κατονομαστεί ο νεκρός μέχρι να προλάβουν να ενημερώσουν οι ίδιοι τους συγγενείς, κάτι που σε γενικό βαθμό έγινε απολύτως σεβαστό από όλους, πλην ορισμένων σελίδων σε Ιταλία και Ισπανία όπου μάλλον χάθηκαν στην μετάφραση και δεν το έκαναν εσκεμμένα.

Σήμερα, έχοντας ενημερώσει τους φίλους και συγγενείς, η ομάδα απέστειλε ενημέρωση.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Kamil Holan, ευχόμαστε να είναι το τελευταίο δυστύχημα των αγώνων.

north west 200 death - kamil holan