Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Rally Dakar 2021: Έσπασε ο κινητήρας της Yamaha του Caimi

Έγινε κατά την διάρκεια του Μαραθώνιου

Πισωγύρισμα για την Yamaha στο Dakar που μετά την χθεσινή πτώση του Branch που δεν τραυματίστηκε αλλά έχασε 40 λεπτά μέχρι να επισκευάσει την μοτοσυκλέτα του, καθώς ήρθε σήμερα η οριστική εγκατάλειψη του Caimi.

Ο Caimi ήταν αρκετά ψηλά, στην 17η θέση γενικής που για τα φετινά δεδομένα είναι αρκετά καλή επίδοση, αν σκεφτεί κανείς πως η πρώτη πεντάδα δεν ξεχωρίζει καθόλου και η πρώτη δωδεκάδα μπορεί να δώσει βάθρο σε ένα μόλις σκέλος με βάση την διαφορά στους χρόνους. Μόλις εχθές ο Caimi ενημέρωνε πως η μοτοσυκλέτα έφτασε αρκετά καλά και δεν χρειαζόταν πολλούς ελέγχους κατά την διαδικασία του Μαραθωνίου που οι αναβάτες εκτελούν μόνοι τους το service. Σήμερα όμως 282 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση, η μοτοσυκλέτα εγκαταλείπει από μηχανική βλάβη που ήταν αδύνατο να επισκευάσει στο σημείο και ο Caimi προωθήθηκε στην κατασκήνωση με ελικόπτερο.

Τώρα το στοίχημα της Yamaha στο φετινό Dakar είναι ο Branch, κι ευτυχώς για την ομάδα είναι ταχύτερος μέχρι στιγμής από τον Caimi τερματίζοντας σήμερα 11ος και μπροστά από τον Van Beveren…

Tags: