Yamaha XSR 900 VIDEO – Το πιο σπορ των MT αντί για νεορετρό MT-09!

Bonus XSR700 – XSR125
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/8/2022

Χρησιμοποιώντας ως πηγή έμπνευσης τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τους, την εποχή που είχαν τα χρώματα της γαλλικής καπνοβιομηχανίας Gauloise, τόσο στις πίστες, όσο και στο διάσημο Paris-Dakar, η Yamaha διαφοροποιεί σε χαρακτήρα το XSR900 από την υπόλοιπη σειρά των XSR.

Όχι για να μπει στα χωράφια των MT αλλά ακόμη καλύτερα για να προσφέρει μία ξεκάθαρα σπορ μοτοσυκλέτα και να αφήσει στην διάθεση του αναβάτη να εξερευνήσει ή όχι τις δυνατότητές της. Αν το κάνει, τότε θα ανακαλύψει πως το XSR900 είναι πλέον η πιο σπορ της οικογένειας!

Παρουσιάσαμε το XSR900 στο τεύχος 632 τον Ιούλιο μαζί με το -δικά σας λόγια- φοβερό και τρομερό Mega Test σε ένα χορταστικό κείμενο που φανερώνει όλες τις αλλαγές με τις οποίες προίκισε η Yamaha το XSR 900.  Πιο συμπυκνωμένα τώρα, αλλά πολύ περιεκτικά επίσης, συμπληρώνουμε με το νέο VIDEO του MOTO στο Youtube κανάλι μας και μαζί bonus αναφορά στα XSR700 και XSR125 με τα οποία είχαμε μία γρήγορη επαφή.

 

Yamaha XSR900  - Αναβαθμισμένο σε σπορ:

 

 

Ετικέτες

MV Agusta Enduro Veloce - VIDEO παρουσίαση της τρικύλινδρης με τον καλύτερο ήχο

Μόλις ήρθε στην Ελλάδα
MV Agusta Enduro Veloce - VIDEO παρουσίαση της τρικύλινδρης με τον καλύτερο ήχο
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/7/2024

Η MV Agusta Enduro Veloce μόλις ήρθε στην Ελλάδα και το κοινό την υποδέχτηκε πριν λίγες ημέρες με μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση, μαζί με την ειδική και ιδιαίτερα ακριβή έκδοση, την LXP Orioli.

Σε αναμονή της δοκιμής της σε ελληνικό έδαφος, η παρουσίασή της από τους δρόμους της Σαρδηνίας όπου την οδηγήσαμε διεξοδικά, σε ένα χορταστικό νέο VIDEO του MOTO:

Παρακολουθείστε την παρουσίασή της: