Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Π.Π. Ταχύτητας HSBK: Ακυρώθηκε ο 1ος αγώνας στις Σέρρες

Εξετάζεται η δυνατότητα μεταφοράς της ημερομηνίας

Οι αρνητικές εξελίξεις σε όλες τις μορφές αθλητικών διοργανώσεων που έχουν προκαλέσει τα μέτρα πρόληψης του Κορωνοϊού της κυβέρνησης, δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας.

Σήμερα το πρωί η αγωνιστική ειδησιογραφία ξεκίνησε με τις ανακοινώσεις διεξαγωγής των αγώνων χωρίς θεατές για τις επόμενες δύο εβδομάδες (εξαιρείται προς το παρόν το enduro), όμως στη συνέχεια είχαμε την πρώτη ακύρωση αγώνα και συγκεκριμένα του HSBK που θα γινόταν στην πίστα των Σερρών.

Ο αγώνας αυτός ήταν διοργάνωση της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας, και είχε δεχτεί την φιλοξενεία του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Βουλγαρική Ομοσπονδία μάλιστα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση. Η απόφαση των Βούλγαρων να μην έρθουν στις Σέρρες και να μεταφέρουν τον αγώνα για τις 20-21-22 Νοεμβρίου του 2020, αναγκάζει και την ελληνική πλευρά να ακυρώσει από την μεριά της τον πρώτο αγώνα του HSBK.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουμε τελικές αποφάσεις για νέα ημερομηνία του ελληνικού αγώνα στις Σέρρες, ή για οριστική ακύρωσή του. Επίσης, υπό την Βουλγαρική Ομοσπονδία ήταν και ένας αγώνας Motocross που θα γινόταν στα Γιαννιτσά μεταξύ 13 και 15 Μαρτίου, ο οποίος επίσης ακυρώνεται, παρόλο που δεν υπήρχε θέμα θεατών στον συγκεκριμένο αγώνα.