Π.Π. Ταχύτητας HSBK: Ακυρώθηκε ο 1ος αγώνας στις Σέρρες

Εξετάζεται η δυνατότητα μεταφοράς της ημερομηνίας
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/3/2020

Οι αρνητικές εξελίξεις σε όλες τις μορφές αθλητικών διοργανώσεων που έχουν προκαλέσει τα μέτρα πρόληψης του Κορωνοϊού της κυβέρνησης, δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας.

Σήμερα το πρωί η αγωνιστική ειδησιογραφία ξεκίνησε με τις ανακοινώσεις διεξαγωγής των αγώνων χωρίς θεατές για τις επόμενες δύο εβδομάδες (εξαιρείται προς το παρόν το enduro), όμως στη συνέχεια είχαμε την πρώτη ακύρωση αγώνα και συγκεκριμένα του HSBK που θα γινόταν στην πίστα των Σερρών.

Ο αγώνας αυτός ήταν διοργάνωση της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας, και είχε δεχτεί την φιλοξενεία του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Βουλγαρική Ομοσπονδία μάλιστα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση. Η απόφαση των Βούλγαρων να μην έρθουν στις Σέρρες και να μεταφέρουν τον αγώνα για τις 20-21-22 Νοεμβρίου του 2020, αναγκάζει και την ελληνική πλευρά να ακυρώσει από την μεριά της τον πρώτο αγώνα του HSBK.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουμε τελικές αποφάσεις για νέα ημερομηνία του ελληνικού αγώνα στις Σέρρες, ή για οριστική ακύρωσή του. Επίσης, υπό την Βουλγαρική Ομοσπονδία ήταν και ένας αγώνας Motocross που θα γινόταν στα Γιαννιτσά μεταξύ 13 και 15 Μαρτίου, ο οποίος επίσης ακυρώνεται, παρόλο που δεν υπήρχε θέμα θεατών στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Peristeras Pirelli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Peristeras Tyres ανακοινώνει πως για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας σε συμφωνια με την ομοσπονδια ΑΜΟΤΟΕ και με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά. 

Pirelli Open Peristeras

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Sponsored  by  PERISTERAS 
DIABLO   SUPERCORSA  “SPV2” 
SPV2  Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία  OPEN--2023 
OPEN :  120/70-17 + 180/55-17  280€      <SPV2>      120/70-17 + 190/55-17  290€ 

*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .
*Απαιτείται  παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα."

Ετικέτες