Παν. Πρωτάθλημα Enduro 2018 Ωρωπός – Φωτογραφίες - Πίνακας Αποτελεσμάτων

Ξεκάθαρη επικράτηση σε δύσκολο αγώνα
25/4/2018

Νίκη Ζώρα - KTM σε αγώνα που απαιτούσε υψηλή αντοχή

Αγώνας που προσέλκυσε θεατές και έφερε αρκετή κούραση σε όλους τους συμμετέχοντες, ήταν το διήμερο στον Ωρωπό. Δύσκολη ακόμα και η απλή με τον ανταποκριτή και αγωνιζόμενο του MOTO, Κίμων Καράμπελα (#225 Gas Gas), να μας μεταφέρει τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και την ξεκάθαρη επικράτηση των νικητών. Ο ίδιος ξεκίνησε τον αγώνα εκτός φόρμας, και παράλληλα πραγματοποίησε κάποιες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα του, που αποδείχτηκε πως δεν ήταν οι καλύτερες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό, μένοντας στην δεύτερη θέση της Ε2 και πέμπτη θέση της γενικής

φωτό: Post Production Media - Θοδωρής Ερμήλιος για το περιοδικό MOTO

Ο Αλέξης Ζώρας (#133 KTM) είχε μία ξεκάθαρη νίκη με τους Τρίγκα (#22 BETA) και Βαγγελάκο (#112 Yamaha) να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους και να παίρνουν την δεύτερη και τρίτη θέση της γενικής αντίστοιχα.

Με την εύκολη πρόσβαση από δημόσιο δρόμο, ο αγώνας κατάφερε να προσελκύσει και αρκετούς θεατές, με τον καιρό επίσης να βοηθά την προσέλευση.

Οι Τρίγκας και Καράμπελας είχαν κι ένα περιστατικό με την σήμανση του αγώνα, καθώς σε μία διασταύρωση ξεκινούσαν πρακτικά δύο δρόμοι σε μικρή απόσταση μεταξύ τους και ο δεύτερος δεν είχε καμία σήμανση λάθους. Σωστά λοιπόν η οργάνωση του αγώνα ακύρωσε το καπέλο χρόνου και αποκατέστησε την σήμανση, παρόλο που υπήρχαν αντιδράσεις για αυτή την απόφαση από άλλους συμμετέχοντες, προφανώς διότι δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα στην σήμανση.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν κι αρκετά δύσκολος ανανεώνοντας το ραντεβού για την Κοζάνη!

Πανοραμική άποψη της Cross Test και των Paddock
 
ΜΟΤΟ

 

Ο Γιάννης Τρίγκας με BETA:

 

Ο Κίμων Καράμπελας με Gas Gas

 

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος με Yamaha

 

Ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας
 
 
Ο Μιχάλης Μιμίκος:

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα στον Ωρωπό:

Enduro Mega Gallery: Λουτράκι 5ος & 6ος αγώνας

Η μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλου
8/12/2022

Ο πέμπτος και ο έκτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδος έλαβαν χώρα στο Λουτράκι, και ολοκλήρωσαν με χορταστικό θέαμα τις σεζόν και των δύο θεσμών, όπως θα δείτε και στο Mega Gallery των φωτογραφιών του ΜΟΤΟ.

Το ρεπορτάζ του αγώνα είναι εδώ.

Παρακάτω αποτυπώνεται η δράση του αγώνα μέσα από τον φακό του ΜΟΤΟ σε μία μεγάλη συλλογή με τις απονομές να ακολουθούν:

φωτό: Θοδωρής Ερμήλιος για το περιοδικό ΜΟΤΟ