4η Συγκέντρωση Μαμμούθ - Ολοκληρώθηκε στη χιονισμένη Καστανούσα Μικρόπολης Δράμας

Χειμερινή διαβίωση μοτοσυκλετιστών και κοπή της πίτας ΜΟΤΟΕ
MOTOE κοπή πίτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

31/1/2023

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε η τετραήμερη 4η Συγκέντρωση Μαμμούθ – Χειμερινή Διαβίωση Μοτοσυκλετιστών στην Καστανούσα Μικρόπολης Δράμας, όπου παράλληλα η ΜΟΤΟΕ έκοψε και την πίτα της.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΜΟΤΟΕ:

Ο καιρός “ιδανικός” για το πνεύμα της  Μαμμούθ, με το χιόνι να έρχεται ακριβώς στην ώρα του ανταμείβοντας τους τολμηρούς συμμετέχοντες με εικόνες απίστευτης ομορφιάς. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, όλοι όσοι το προσπάθησαν κατάφεραν (είτε από μόνοι τους είτε με λίγη βοήθεια από τους διοργανωτές) να φτάσουν χωρίς απρόοπτα στον χώρο της εκδήλωσης όπου τους περίμενε ζέστη, ζεστή ατμόσφαιρα, ζεστή παρέα και ζεστές σούπες.

ΜΟΤΟΕ πίτα

Η “διοικητική μέριμνα” της διοργάνωσης που περιλάμβανε δύο οχήματα 4Χ4 και ένα τρακτέρ, χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές, και το έργο της περιορίστηκε στην μεταφορά καυσοξύλων, τραπεζιών και πάγκων, σκευών εστιών και φούρνων, γενήτριας και φωτιστικών, και γενικά όλου του εξοπλισμού που είναι απαράιτητος για να στηθεί μια τέτοια εκδήλωση σε μια άδεια καλύβα στην μέση ενός χιονισμένου δάσους. 

Το Σάββατο το βράδυ κόπηκε, με γέλια και πειράγματα αλλά και με κάθε επισημότητα, η πίττα της ΜΟΤΟΕ, με τον “τυχερό” να κερδίζει μια δωρεάν είσοδο στην Πανελλήνια.

Η αποχώρηση έγινε την Κυριακή το πρωί, με ελαφριά λιακάδα και μηδενική δυσκολία για τους ταξιδιώτες.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, και σας περιμένει στις επόμενες εκδηλώσεις του 2023, ΕΔΩ.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.