50 Δωρεάν προσκλήσεις για το Scooter Festival 2019!

15-17 Ιουνίου Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ.
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/6/2019

Το τριήμερο, που δεν είναι για όλους τριήμερο, στις 15 με 17 Ιουνίου το πρόγραμμα δεν έχει μόνο θάλασσα. Στο κέντρο της Αθήνας, στο ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Ο.Σ.Υ. θα πραγματοποιηθεί το φετινό Scooter Festival & electric bike show που διοργανώνει η Motorcycle Events

Από την Παρασκευή στις 15 έως και την Δευτέρα στις 17, το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά τα νέα μοντέλα του 2019 σε scooter, παπιά, μικρές μοτοσυκλέτες και ηλεκτροκίνητα τα οποία μάλιστα θα μπορεί και να οδηγήσει σε διαμορφωμένο χώρο για test ride. Το test ride θα είναι στα ηλεκτροκίνητα και σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Παράλληλα με όλα τα καινούρια μοντέλα 2019 που θα μπορεί κανείς να θαυμάσει, θα υπάρχουν και αξεσουάρ και κλασσικές και custom δημιουργίες, “extreme” πάπιες και μία γιορτινή ατμόσφαιρα!

Η είσοδος για μία ημέρα είναι στα 5€ και υπάρχει και ενιαίο εισιτήριο για όλες τις ημέρες στην μισή τιμή των 7€, με την διοργάνωση να θέλει να προσελκύσει όλους τους νέους, προσφέροντας δωρεάν είσοδο έως 20 ετών!

Εμείς, ως χορηγοί επικοινωνίας, μοιράζουμε 50 ημερήσιες προσκλήσεις στους πρώτους 50 αναγνώστες μας που θα κοινοποιήσουν την ανάρτηση με το παρόν άρθρο, απευθείας από την σελίδα μας στο Facebook. Απαιτείται να ακολουθούν την σελίδα, να έχουν κάνει “like” στην αρχική ανάρτηση της σελίδας και να την έχουν κοινοποιήσει. Οι πρώτοι 50 που θα κάνουν τα απλά αυτά βήματα, με βάση την σειρά που θα εμφανίζονται στην λίστα των κοινοποιήσεων στο διαχειριστικό μας πρόγραμμα, θα κερδίσουν αυτόματα μία δωρεάν είσοδο για όποια από τις τρεις ημέρες θέλουν να επισκεφτούν το Scooter Festival

Το MOTO θα βρίσκεται στο Scooter Festival, όπως και στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας στις 20-23 Ιουνίου στον ίδιο χώρο, για να υποδεχτεί τους αναγνώστες από κοντά!

Κι όπως κάνουμε χρόνια τώρα και στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας, όποιος επισκεφτεί το περίπτερό μας, θα μπορεί να πάρει δωρεάν μία ειδική έκδοση του περιοδικού με τα νέα μοντέλα 2019!

ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥ – ΓΚΑΖΙ: 15, 16 και 17 Ιουνίου

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες