Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Andeli Mototouring: Πρόγραμμα Α’ εξαμήνου 2019

Εξερευνώντας την Ελλάδα

Η Andeli Mototouring ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδρομών της, προσθέτοντας στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς πληθώρα επιλογών σε όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις γραφικές γωνίες της χώρας μας.

Η πρώτη εκδρομή θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου με προορισμό τον Πόρο.

Έπειτα ακολουθούν μεγαλύτερες εξορμήσεις με την πρώτη πολυήμερη εκδρομή να πραγματοποιείται απ’ τις 23 έως τις 25 Μαρτίου στη δυτική Πελοπόννησο.

Τον Απρίλιο, απ’ τις 13 έως τις 14 ο προορισμός μεταφέρεται πιο βόρεια στο χάρτη με μια χωμάτινη περιήγηση στη Στερεά Ελλάδα.

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, το Μάιο απ’ τις 10 έως τις 13, θα πραγματοποιηθεί μια εκδρομή μέχρι τα σύνορα της Βουλγαρίας στην τεχνητή λίμνη της Κερκίνης.

Μετά την απήχηση που είχε το πρώτο “Women’s Ride” που πραγματοποιήθηκε μαζί με την παρέα τον κοριτσιών της Ride me up στο Πήλιο, το 2ο “Women’s Ride” θα πραγματοποιηθεί απ’ τις 15 ως τις 18 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εκδρομών και περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6533 968 ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα τους στο Facebook.