Andeli Mototouring: Πρόγραμμα Α’ εξαμήνου 2019

Εξερευνώντας την Ελλάδα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

1/2/2019

Η Andeli Mototouring ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδρομών της, προσθέτοντας στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς πληθώρα επιλογών σε όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις γραφικές γωνίες της χώρας μας.

Η πρώτη εκδρομή θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου με προορισμό τον Πόρο.

Έπειτα ακολουθούν μεγαλύτερες εξορμήσεις με την πρώτη πολυήμερη εκδρομή να πραγματοποιείται απ’ τις 23 έως τις 25 Μαρτίου στη δυτική Πελοπόννησο.

Τον Απρίλιο, απ’ τις 13 έως τις 14 ο προορισμός μεταφέρεται πιο βόρεια στο χάρτη με μια χωμάτινη περιήγηση στη Στερεά Ελλάδα.

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, το Μάιο απ’ τις 10 έως τις 13, θα πραγματοποιηθεί μια εκδρομή μέχρι τα σύνορα της Βουλγαρίας στην τεχνητή λίμνη της Κερκίνης.

Μετά την απήχηση που είχε το πρώτο “Women’s Ride” που πραγματοποιήθηκε μαζί με την παρέα τον κοριτσιών της Ride me up στο Πήλιο, το 2ο “Women’s Ride” θα πραγματοποιηθεί απ’ τις 15 ως τις 18 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εκδρομών και περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6533 968 ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi – 36ωρο Οδοιπορικό Μοτοσυκλέτας

Η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi διοργανώνει για 27η φορά έναν θεσμό-θεμέλιο της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας στη χώρα μας
moto guzzi 36oro
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/3/2026

Το 27ο Οδοιπορικό θα διεξαχθεί στις 24-26 Απριλίου 2026 όπου και φέτος οι διαδρομές θα τιμούν την παράδοση και τα Ελληνικά τοπία.

To 36ωρο Οδοιπορικό προορίζεται για μοτοσυκλετιστές που αγαπούν την περιήγηση στο εκτεταμένο οδικό δίκτυο της χώρας, σε μια διαδρομή μεγάλης απόστασης που έχει στόχο να προάγει το μοτοσυκλετισμό και την οδική ασφάλεια, προσφέροντας στον αναβάτη ένα μοναδικό διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής: http://www.motoguzziclub.gr

Επικοινωνία με την οργανωτική ομάδα: [email protected]

Εγγραφές δια ζώσης στην Λέσχη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-23:00 από 18/3 έως 08/04 (ή μέχρι εξαντλήσεως αριθμού συμμετοχών)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία/ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε :

κ. Μπάμπης Γκιουλμεϊντάνογλου: 6984415755

κ. Γιώργος Ανδρικόπουλος: 6978555870

κ. Χρήστος Γερόπουλος: 6937051207