Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας 1-3 Οκτωβρίου Ροβιές: Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση που θέλουμε!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/9/2021

Η μεγάλη μοτοσυκλετιστική εκδήλωση, το «Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας» επιστρέφει φέτος και αυτή την φορά στις Ροβιές, με στόχο να ενισχύσει την τοπική κοινωνία και αίροντας παράλληλα τον αρχικό προβληματισμό που αντιμετωπίζουν όλες οι συγκεντρώσεις απέναντι στα μέτρα και τους αυστηρότερους υγειονομικούς κανόνες που είναι σε ισχύ.

Με το αίσθημα της συνεισφοράς να υπερισχύει, το «Αντάμμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας» πήρε την απόφαση να γίνει τελικά και φέτος με επίκεντρο όμως τις Ροβιές και την συμμετοχή πολλών μοτοσυκλετιστικών λεσχών. Δεν είναι βέβαια αυτός ο μόνος λόγος που αναγάγει την συγκεκριμένη εκδήλωση σε μία Πανελλήνια Συγκέντρωση μοτοσυκλέτας, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει και στην τελευταία διοργάνωση το 2019, μιας και το 2020 ακυρώθηκε όπως και κάθε άλλη συγκέντρωση. Η καθολική αποδοχή της συγκέντρωσης και η επιτυχία να επιβληθεί ο αυτονόητος σεβασμός στον ΚΟΚ τόσο στον χώρο της εκδήλωσης όσο και περιμετρικά, είναι άλλος βασικός λόγος και ευχόμαστε να συνεχίσει και με τον ίδιο τρόπο.


 

Οι διοργανώτριες λέσχες μοτοσυκλέτας:
 

 • Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ)
 • Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών 2018 (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2018)
 • Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW
 • Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
 • Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)
 • Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιωαννίνων (ΛΕ.Μ.Ι.)
 • Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)
 • Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ.)
 • Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου
 • Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)
 • Μοτολέσχη Τρικάλων (ΜΟ.ΛΕ.Τ.)
 • Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)
 • Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.)
 • Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Θεσπρωτίας (ΜΟ.ΛΕ.ΘΕ.)
 • Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων (Μ.Α.Σ.Τ.)
 • Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδος (ΦΙΛ.Μ.Α.)
 • Africa Twin Club Hellas
 • Benelli Moto Hellas Club
 • Friends and Riders club
 • Harley Davidson HOG Athena Chapter
 • KTM Hellas Club
 • Moto Club Alexandroupolis "Οι Αγριάνες"
 • TDΜ Hellas
 • Varadero Club Hellas
 • V-Strom Hellas Club

Από εκεί και πέρα η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους μοτοσυκλετιστές και οι μουσικές βραδιές στο παρακάτω πρόγραμμα είναι δωρεάν τόσο για μοτοσυκλετιστές, όσο και για επισκέπτες.

Την Παρασκευή 1/10, στις 21:30, θα ανέβουν στη σκηνή τα Kadinelia.

Το Σάββατο 2/10 στις 21:30 οι Seven Eleven και η Άννα Σαράντη.

Τελικά, η μόνη βασική προϋπόθεση που υπάρχει για την συμμετοχή στο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, είναι ο σεβασμός κάθε αναβάτη προς όλους τους υπόλοιπους και προς τον χώρο που γίνεται η εκδήλωση.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο «Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ.

 

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

Η DK Racing αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των MX μοτοσυκλετών της Suzuki στην Αττική καθώς την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος
motomag Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

7/12/2023

Η Suzuki Motorcycles ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση των MX μοτοσυκλετών της Suzuki για την περιοχή της Αττικής και παράλληλα την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος στα Suzuki MX με συμμετοχή του ιδίου στην κατηγορία Senior του Ελληνικού πρωταθλήματος MX και Scramble με Suzuki RM-Z450 καθώς και του γιού του Παναγιώτη Κεραμιδά στην κατηγορία MX2 με RM-Z250.

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

Δεν έχασε χρόνο η ανανεωμένη σύνθεση στον τομέα μοτοσυκλέτας του Ομίλου Σφακιανάκη που τελεί με την διεύθυνση του κ. Γιώργου Ασημακόπουλου από 1η Οκτωβρίου, επενδύοντας στη διευρυμένη παρουσία της Suzuki σε κάθε κατηγορία αλλά και στους αγώνες. Η αγωνιστική παρουσία στο Motocross με υποστήριξη αγωνιζομένων μέσα από την συνεργασία της DK Racing, καλύπτει ένα μεγάλο κενό και φέρνει την Suzuki ξανά στο προσκήνιο σε ένα κομμάτι που είχε στο παρελθόν έντονη παρουσία.

Η ενασχόληση του Δημήτρη Κεραμιδά με το Motocross ξεκίνησε στην Κρήτη το 1987 με τις διακρίσεις να έρχονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα MX το 1992. Το 1994 ξεκίνησε η “παγκόσμια περιπλάνηση” με συμμετοχή του για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας σε αγώνα στο Westerlo του Βελγίου, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα λαμβάνοντας μέρος σε Ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Όσον αφορά τις δραστηριότητες της εταιρίας DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά, αυτές ξεκίνησαν το 2004 με διοργάνωση και υποστήριξη αγώνων Motocross και Scramble και στη συνέχεια το 2007 με εμπορία μοτοσυκλετών και αξεσουάρ από την έδρα της εταιρίας -Δημητρακοπούλου 92 στο Κουκάκι- προσφέροντας εμπειρία και τεχνογνωσία στο κοινό που ασχολείται με το Motocross. Απόγειο της DK Racing πρέπει να θεωρείται η εμπορική της παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross ενώ φυσικά οι αναγνώστες του MOTO γνωρίζουν τον Δημήτρη Κεραμιδά από την αρθρογραφία του και τις δοκιμές Motocross στο περιοδικό όπου ξεχωρίζει για την ακεραιότητα, την τεκμειρίωση και την οδηγική εμπειρία που περνά στον αναγνώστη.

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

Σχετικά με την σειρά RM-Z της Suzuki, η συγκεκριμένη έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στο Παγκόσμιο Motocross. Ο Γερμανός αναβάτης της Suzuki Ken Roczen με RM-Ζ450 αναδείχθηκε φέτος για δεύτερη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSX με την RM-Ζ450, ενώ όλα αυτά τα χρόνια διάσημοι αναβάτες οι οποίοι στοχεύουν στη νίκη έχουν οδηγήσει τις ΜΧ μοτοσυκλέτες της Suzuki. Όσον αφορά τους ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να έχουν στη διάθεσή τους μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα η οποία τους προσφέρει διασκέδαση η σειρά RM-Z της Suzuki αποτελεί ενδεδειγμένη λύση. Το Suzuki RM-Z450 του 2024 έχει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, πιο επίπεδη καμπύλη ροπής, ταχύτερη και ακόμα πιο ελεγχόμενη απόκριση στο γκάζι και μεγαλύτερη ισχύ ψηλά, με το Suzuki RM-Z250 του 2024 να έχει ισχυρότερο κινητήρα, ελαφρύ πλαίσιο και ψαλίδι και ανάρτηση υψηλής απόδοσης.

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

 

Ετικέτες