Αποκλειστικό: Ο Όμιλος Σαρακάκη απέκτησε την Peugeot Motocycles

Η αντιπροσωπεία της ιστορικής μάρκας περνά στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη
H Peugeot στον Όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/1/2023

Η μακρά περίοδος που οι ιδιοκτήτες των σκούτερ και των μοντέλων της Peugeot δεν ήξεραν που μπορούσαν να απευθυνθούν και αντιμετώπιζαν προβλήματα στην εξυπηρέτησή τους, έφτασε στο τέλος της καθώς οι Γάλλοι ανέθεσαν στον Όμιλο Σαρακάκη την αντιπροσώπευση της γκάμας τους.

Η Peugeot είναι μία ιστορική μάρκα στα δίκυκλα καθώς έχει κλείσει 120 χρόνια συνεχόμενης πορείας και η συγκυρία αυτή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς έχει περάσει σε μία νέα εποχή με την υποστήριξη της Mahindra, ενώ ετοιμάζει μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα.

Όπως είναι σε θέση το MOTO να γνωρίζει, οι διαβουλεύσεις αυτές κράτησαν αρκετό καιρό και μάλιστα είχαμε απευθυνθεί στα στελέχη της μάρκας κατά την περίοδο της EICMA, στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο. Εκεί είδαμε και από κοντά τα νέα μοντέλα που ετοιμάζουν και τους εκφράσαμε την αγωνία για την εξεύρεση λύσης, τόσο για την κάλυψη των αναγκών των υπαρχόντων ιδιοκτητών, όσο και γιατί θέλαμε να δούμε στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα που αντικρύσαμε στην Έκθεση!

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ της EICMA ήταν ήδη γνωστό πως τα στελέχη της Peugeot Motocycles ήθελαν να αναθέσουν την αντιπροσώπευση των μοντέλων στη χώρα μας, σε κάποιο Όμιλο με μεγάλο δίκτυο και όλα δείχνουν πως η αναζήτηση αυτή όχι μόνο έχει τελειώσει, αλλά ενημερώνουν όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές για την επιλογή τους.

Σε αναμονή λοιπόν και των επίσημων ανακοινώσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια του το ΜΟΤΟ, ο Όμιλος Σαρακάκη φαίνεται πως αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα.

Νέες τιμές Kove 800X: Όλη η σειρά κάτω από 8.000 ευρώ!

Φουντώνει ο ανταγωνισμός στις adventure των 800 κυβικών
kove 800x
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/9/2026

Ο νέος τιμοκατάλογος της Kove που ανακοινώνει η Γκοργκόλης Α.Ε. θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Σεπτεμβρίου 2026, έχει τρεις αλλαγές και όλες αφορούν στην οικογένεια 800Χ.

Σε αυτόν ενσωματώνονται μειώσεις στις λιανικές τιμές των τριών μοντέλων της, 800X Touring, 800X Pro Up και 800X Rally, που φτάνουν ως τα 500 ευρώ και πλέον σχηματίζουν μια νέα εικόνα, καθώς και τα τρία κοστολογούνται πλέον κάτω των 8.000 ευρώ.

800X Touring7.995 ευρώ, από 8.495 για μείωση 500 ευρώ για την πιο τουριστική εκδοχή της 800X.

800X Pro Up7.995 ευρώ, από 8.195 για μείωση 200 ευρώ στην κεντρική έκδοση της φαμίλιας με την οποία συστηθήκαμε στην Ελλάδα με τα 800Χ.

800X Rally7.695 ευρώ, από 8.195 για μείωση 500 ευρώ για την ελαφρύτερη έκδοση της οικογένειας που είναι εντονότερα προσανατολισμένη στην off-road χρήση.

Πλέον η αγορά των adventure 800 κυβικών έχει διαμορφωθεί σε εντελώς νέο επίπεδο τιμών μετά από αλλεπάλληλες μειώσεις και προσφορές, καθώς περιμένουμε από τη Γκοργκόλης Α.Ε. μιαν ακόμη πολύ δυνατή πρόταση, την QJMOTOR SRT800RX που έρχεται με πολύ δυνατή τιμή 7.495 ευρώ!