Αποκλειστικό: Ο Όμιλος Σαρακάκη απέκτησε την Peugeot Motocycles

Η αντιπροσωπεία της ιστορικής μάρκας περνά στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη
H Peugeot στον Όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/1/2023

Η μακρά περίοδος που οι ιδιοκτήτες των σκούτερ και των μοντέλων της Peugeot δεν ήξεραν που μπορούσαν να απευθυνθούν και αντιμετώπιζαν προβλήματα στην εξυπηρέτησή τους, έφτασε στο τέλος της καθώς οι Γάλλοι ανέθεσαν στον Όμιλο Σαρακάκη την αντιπροσώπευση της γκάμας τους.

Η Peugeot είναι μία ιστορική μάρκα στα δίκυκλα καθώς έχει κλείσει 120 χρόνια συνεχόμενης πορείας και η συγκυρία αυτή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς έχει περάσει σε μία νέα εποχή με την υποστήριξη της Mahindra, ενώ ετοιμάζει μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα.

Όπως είναι σε θέση το MOTO να γνωρίζει, οι διαβουλεύσεις αυτές κράτησαν αρκετό καιρό και μάλιστα είχαμε απευθυνθεί στα στελέχη της μάρκας κατά την περίοδο της EICMA, στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο. Εκεί είδαμε και από κοντά τα νέα μοντέλα που ετοιμάζουν και τους εκφράσαμε την αγωνία για την εξεύρεση λύσης, τόσο για την κάλυψη των αναγκών των υπαρχόντων ιδιοκτητών, όσο και γιατί θέλαμε να δούμε στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα που αντικρύσαμε στην Έκθεση!

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ της EICMA ήταν ήδη γνωστό πως τα στελέχη της Peugeot Motocycles ήθελαν να αναθέσουν την αντιπροσώπευση των μοντέλων στη χώρα μας, σε κάποιο Όμιλο με μεγάλο δίκτυο και όλα δείχνουν πως η αναζήτηση αυτή όχι μόνο έχει τελειώσει, αλλά ενημερώνουν όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές για την επιλογή τους.

Σε αναμονή λοιπόν και των επίσημων ανακοινώσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια του το ΜΟΤΟ, ο Όμιλος Σαρακάκη φαίνεται πως αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μοτοσυκλέτα ανοίγοντας διάλογο με την ιδιοκτήτρια «Όλα καλά θεία» [VIDEO]

«Όχι και θεία…» ήταν το μόνο που πρόλαβε να πει
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μοτοσυκλέτα ανοίγοντας διάλογο με την ιδιοκτήτρια «Όλα καλά θεία» [VIDEO]
Από το

motomag

10/2/2026

Με περίσσεια θράσους δύο κουκουλοφόροι στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης που το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά κλοπών, δεν σταμάτησαν την δράση τους όταν η ιδιοκτήτρια τους είδε και τους μίλησε.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:30 με τους δράστες να κλέβουν ένα Kawasaki Z750 που ήταν παρκαρισμένο σχεδόν κάτω από το μπαλκόνι της ιδιοκτήτριας η οποία αντιλήφθηκε την κλοπή καθότι ήταν ξύπνια και τους είδε να σταματούν και να κατεβαίνουν από το δίκυκλο τους, φορώντας τις κουκούλες.

Βγήκε στο μπαλκόνι και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

– Μπορώ να μάθω τι ακριβώς κάνετε;
– Ε;
– Τι κάνετε;
– Εδώ, καλά, καλά.
– Την μηχανή που την πάτε;
– Εδώ κάτω.
– Ποιανού είναι η μηχανή;
– Δικιά μας είναι, έμεινε.
– Άντε…
– Όλα καλά θεία.
– Όχι και θεία ρε φίλε!

Στο μεταξύ η ιδιοκτήτρια δήλωσε διπλά σαστισμένη καθώς εκείνη την ώρα παρακολουθούσε μία ταινία με ληστές, όταν είδε τους κουκουλοφόρους στο στενάκι έξω από το μπαλκόνι της. Κατά δήλωσή της, κοκκάλωσε όπως είπε χαρακτηριστικά εκείνη την στιγμή και δεν ήξερε τι να κάνει, αν θα έπρεπε να φωνάξει ή όχι. Στο μεταξύ δεν βρισκόταν σε κάποιο μπαλκόνι πολύ ψηλότερα από τον δρόμο ώστε να νιώθει την ασφάλεια να προκαλέσει δύο κουκουλοφόρους.

Όπως είπε, είχαν βαριά ελληνική προφορά και ο ένας από αυτούς είχε πυκνές ρυτίδες στο μέτωπο που είχε μείνει ακάλυπτο καθώς δεν είχε φορέσει καλά την κουκούλα. Από την προφορά τους μπορεί να είναι Ρομά που λυμαίνονται την περιοχή.

Για την μοτοσυκλέτα, η ιδιοκτήτρια δήλωσε πως την έχει αποκτήσει με κόπο και είναι εργαλείο δουλειάς για την ίδια, ενώ αποφάσισε τελικά να διατηρήσει την ψυχραιμία της καθώς πήρε πολύ γρήγορα την απόφαση πως την έχει χάσει ήδη. Έκανε απευθείας δήλωση στην αστυνομία, η οποία όμως χαρακτηρίζεται από τα μικρά ποσοστά επιτυχίας στην διαλεύκανση παρόμοιων υποθέσεων που αφορούν κλεμμένες μοτοσυκλέτες.