Διαγωνισμός για τους φανατικούς Ducatisti

Βραβείο ένα Hypermotard 950 Concept και πολλά δώρα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

11/9/2019

Έχεις ένας παλιό Ducati και θες να το πουλήσεις; Περίμενε! Μη βιάζεσαι! Η Ducati μόλις ξεκίνησε έναν διαγωνισμό με κορυφαίο έπαθλο την Hypermotard 950 Concept και πολλά άλλα, όπου για να λάβει κανείς μέρος πρέπει να είναι ήδη ιδιοκτήτης μια Ducati. Από σήμερα λοιπόν και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό της Ducati, στην επίσημη ιστοσελίδα της. Όπως ήδη αναφέραμε, απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να έχετε μια Ducati, ωστόσο αν έχετε δύο ή και περισσότερες μοτοσυκλέτες της τότε η ιταλική εταιρεία το αναγνωρίζει και αυξάνει τις πιθανότητες για τους πιο πιστούς Ducatisti, ώστε να κερδίσουν μια replica της ειδικής έκδοση της Hypermotard 950, την Concept. Η μοτοσυκλέτα είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο villa d’ Este νωρίτερα φέτος και είχε δημιουργηθεί από το Ducati Centro Stile (το κέντρο σχεδιασμού του εργοστασίου απ' την Bologna).

Επίσης, πέρα απ’ το κορυφαίο έπαθλο που θα κερδίσει ένας τυχερός, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν τρεις διπλές προσκλήσεις για το Ducati MotoGP Experience Jerez του 2020. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην Ισπανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα και οι τυχεροί δεν θα έχουν μόνο τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Jerez του χρόνου, αλλά και να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο... άβατο της πίστας, τα pits! Έτσι θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα αλλά και τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati. Για τους λιγότερο τυχερούς θα μοιραστούν 15 μοντέλα του Hypermotard 950 Concept σε κλίμακα 1:8 καθώς και 10 τσάντες της Ogio, αποκλειστικά κατασκευασμένες για τη Ducati.

Βιετνάμ: Κεραυνός την χτύπησε στο κράνος και επέζησε [VIDEO]

Η 47χρονη αναβάτρια επέζησε με εγκαύματα σε λαιμό και χέρι
Βιετνάμ: Κεραυνός την χτύπησε στο κράνος και επέζησε [VIDEO]
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/10/2026

Ασυνήθιστο ακόμη και για την συγκεκριμένη περιοχή που δέχεται αυτή την εποχή κάθε χρόνο ισχυρές βροχοπτώσεις, ήταν ο κεραυνός που έπεσε πάνω σε αναβάτρια σκούτερ κι ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Κοντά της υπήρχε και ψηλό κτήριο με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο περιστατικό καθώς οι κεραυνοί σπάνια στοχεύουν με αυτό τον τρόπο.

Το περιστατικό έγινε στην παραθαλάσσια περιοχή Nghe An του Βιετνάμ πριν από λίγες ημέρες και όπως βλέπει κανείς και στο παρακάτω video η αναβάτρια λιποθύμησε αμέσως μετά το χτύπημα του κεραυνού πέφτοντας από το σκούτερ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί ξανά βρήκε τις αισθήσεις της και φέρει εγκαύματα στον λαιμό, την ωμοπλάτη και στο αριστερό χέρι.

Σωτήριο αποδείχτηκε το κράνος -και- σε αυτή την περίπτωση που απορρόφησε και ανακατεύθυνε το χτύπημα του κεραυνού, όπως φαίνεται και στο video από κάμερα αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από την άτυχη αναβάτρια, ταυτόχρονα όμως και τυχερή μέσα στην ατυχία της.