Διαγωνισμός για τους φανατικούς Ducatisti

Βραβείο ένα Hypermotard 950 Concept και πολλά δώρα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

11/9/2019

Έχεις ένας παλιό Ducati και θες να το πουλήσεις; Περίμενε! Μη βιάζεσαι! Η Ducati μόλις ξεκίνησε έναν διαγωνισμό με κορυφαίο έπαθλο την Hypermotard 950 Concept και πολλά άλλα, όπου για να λάβει κανείς μέρος πρέπει να είναι ήδη ιδιοκτήτης μια Ducati. Από σήμερα λοιπόν και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό της Ducati, στην επίσημη ιστοσελίδα της. Όπως ήδη αναφέραμε, απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να έχετε μια Ducati, ωστόσο αν έχετε δύο ή και περισσότερες μοτοσυκλέτες της τότε η ιταλική εταιρεία το αναγνωρίζει και αυξάνει τις πιθανότητες για τους πιο πιστούς Ducatisti, ώστε να κερδίσουν μια replica της ειδικής έκδοση της Hypermotard 950, την Concept. Η μοτοσυκλέτα είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο villa d’ Este νωρίτερα φέτος και είχε δημιουργηθεί από το Ducati Centro Stile (το κέντρο σχεδιασμού του εργοστασίου απ' την Bologna).

Επίσης, πέρα απ’ το κορυφαίο έπαθλο που θα κερδίσει ένας τυχερός, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν τρεις διπλές προσκλήσεις για το Ducati MotoGP Experience Jerez του 2020. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην Ισπανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα και οι τυχεροί δεν θα έχουν μόνο τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Jerez του χρόνου, αλλά και να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο... άβατο της πίστας, τα pits! Έτσι θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα αλλά και τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati. Για τους λιγότερο τυχερούς θα μοιραστούν 15 μοντέλα του Hypermotard 950 Concept σε κλίμακα 1:8 καθώς και 10 τσάντες της Ogio, αποκλειστικά κατασκευασμένες για τη Ducati.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες