Ducati-Κορωνοϊός: Κανονικά η παραγωγή αλλά ειδικά μέτρα προστασίας

Κλειστό το μουσείο και ακύρωση ξεναγήσεων
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

25/2/2020

Η Ιταλία έχει μπει για τα καλά στη δίνη των επιπτώσεων από την εξάπλωση του Κορωνοϊού στην Ευρώπη και όπως είναι φυσικό έχουν επηρεαστεί όλοι οι τομείς της οικονομίας της και όχι μόνο ο τουρισμός. Μάλιστα στις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει φτάσει τα μέτρα προληπτικής ασφάλειας στα άκρα (μόνο 7 θανάτους έχει μέχρι στιγμής η Ιταλία…), επιβάλλοντας ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας στις πόλεις του βορρά μετά το απόγευμα! Η Ducati όπως ήταν φυσικό έχει υποστεί κάποιες από τις επιπτώσεις όλου αυτού του πανικού. Οι γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Bologna εξακολουθούν να δουλεύουν κανονικά, όμως το μουσείο έχει κλείσει τις πόρτες του και έχουν ακυρωθεί επ’ αόριστο όλες οι ξεναγήσεις στους χώρους του εργοστασίου. Μάλιστα η διοίκηση αποφάσισε τα στελέχη που έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα, να μην επιστρέψουν κατευθείαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και να παραμείνουν σπίτια τους, ενώ όσοι από τους ργαζόμενους πηγαίνουν στο εργοστάσιο περνάνε από ανιχνευτές μέτρησης της θερμοκρασίας τους και έχουν οδηγίες να δουλεύουν σε πιο ανοιχτούς χώρους, αποφεύγοντας τις πολλές επαφές με συναδέλφους τους. Η γενική εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η βόρεια Ιταλία τις νυχτερινές ώρες θυμίζει αρκετά ταινία καταστροφής του Hollywood, με τους άδειους δρόμους και την αστυνομία να βάζει ακόμα και χρηματικά πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας!

 

UPDATE:

Κορωνοϊός: Διακοπή παραγωγής στην Ducati!

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες