DUCATI: Νέα προσφορά άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος

Καλοκαιρινή προσφορά
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

7/6/2019
Η Kosmocar Α.Ε., η επίσημη αντιπροσωπεία της Ducati στην Ελλάδα προχώρησε σε μια νέα προσφορά για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Για όλο τον Ιούνιου κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου από τη γκάμα της πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες καθώς και δύο παραδείγματα για την ευκολότερη κατανόησή του.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ducati4U: νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Ducati

 

•        Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Ducati που ισχύει για όλα τα μοντέλα της μάρκας

•        Προκαταβολή που ξεκινάει από μόλις το 30% της αξίας της μοτοσυκλέτας

•        Εξόφληση σε διάστημα 12 – 48 μηνών

•        Το μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα στην αγορά της μοτοσυκλέτας με μηδενικό ονομαστικό επιτόκιο

•        Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Ducati Financial Services και είναι διαθέσιμο μέχρι και το τέλος Ιουνίου

 

Η απόκτηση μίας Ducati γίνεται πλέον πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Η Kosmocar-Ducati παρουσίασε το Ducati4U, ένα νέο, άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που ισχύει για όλα τα μοντέλα της μάρκας!

Με το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που προσφέρεται μέσω της Ducati Financial Services, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την προκαταβολή που τον εξυπηρετεί και η οποία ξεκινάει από μόλις το 30% της αξίας της μοτοσυκλέτας. Η διάρκεια της εξόφλησης είναι και αυτή επιλογή του πελάτη, σε περίοδο που κυμαίνεται από 12 έως και 48 μήνες, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, πάντα με μηδενικό επιτόκιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πρόγραμμα είναι το μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα στην αγορά μοτοσυκλέτας με 0% ονομαστικό επιτόκιο.

Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι :

•        Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισόποσων δόσεων

•        Προκαταβολή από μόλις 30% και διάρκεια 12-36 μήνες ή προκαταβολή από 40% & διάρκεια 12-48 μήνες

•        Ονομαστικό Επιτόκιο Πελάτη 0% (+ εισφορά 0,6% Ν.128/75)

•        Προστασία δανείου

•        Δεν συνοδεύεται από υποχρεωτική ασφάλιση

Στον Πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται δύο παραδείγματα, για αγορά των Scrambler Icon Orange και Multistrada 1260 Enduro αντίστοιχα, με προκαταβολή 40%:

 

Scrambler Icon Orange

Multistrada 1260 Enduro

Red

Ελάχιστη προκαταβολή

40%

40%

Διάρκεια

48

48

Προστασία Δανείου

A

A

Προκαταβολή

3.960 €

9.520 €

Ονομαστικό επιτόκιο

0%

0%

Ενδεικτική τελική τιμή

9.900 €

23.800 €

Χρηματοδοτούμενο Ποσό

5.940 €

14.280 €

Μηνιαία Δόση

132,47 €

312,78 €

Έξοδα φακέλου

190 €

190 €

Ενδεικτικό Σ.Ε.Π.Π.Ε

2,16%

1,25%

 

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Ducati της Kosmocar.

 

Ετικέτες

Κουπάκι 2024 – Μοτοβόλτες που στο τέλος της χρονιάς βγάζουν πρωταθλητή

Έξι εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κρήτη περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα
motomag Κουπάκι
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Μετά την πρώτη πιλοτική χρονιά του «Κουπάκι» όπου συμμετείχαν 3 λέσχες – ομάδες μοτοσυκλετών, φέτος παρουσιάζεται η δεύτερη και αναβαθμισμένη έκδοσή του. Οι λέσχες – ομάδες φέτος διπλασιάστηκαν και μετά από τους Dakarete, Καλά Κοπέλια και ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ, προστέθηκαν φέτος και οι R.O.C., ΜΟ.RTES και Varadero Cretan Maniacs.

Ο απώτερος σκοπός αυτής της συν διοργάνωσης είναι στο μέλλον να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερες λέσχες – ομάδες και να καταστεί θεσμός το Κουπάκι. Επίσης με την προσπάθεια όλων η υπέρτατη επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε μια βόλτα διήμερη στην Κρήτη με σταθερή ημερομηνία κάθε χρόνο ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και φίλοι μας από την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο για να γνωρίσουν τον τόπο μας και την Κρητική φιλοξενία, πάντα ανιδιοτελώς.

Κουπάκι

To φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 μοτοβόλτες σε ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίες θα είναι μονοήμερες Κυριακάτικες όπου σε κάθε μια ξεχωριστά, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πόντους ανάλογα με το μέρος από όπου ξεκίνα, εάν είναι διπλός η μονός κλπ.

 Στο τέλος της χρονιάς αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα ανακηρυχθεί Νικητής στο 2ο Κουπάκι και θα του απονεμηθεί το σχετικό έπαθλο σε μέρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθεί.

Οι ημερομηνίες της εκάστοτε μοτοβόλτας καθώς και η ομάδα - λέσχη που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης είναι οι παρακάτω.

Την αρχή κάνουν οι R.O.C. στις 28 Απριλίου με «Στο Δάσος της Ανατολής», ακολουθούν τα Καλά Κοπέλια με την “Discovering Amari – Rethymno”. Στη συνέχεια οι MO.RTES θα μας πάνε «Στου Λυδικού τη Στράτα»  στις 9 Ιουνίου. Οι Dakaretre μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα 29 Σεπτεμβρίου, θα μας πάνε βόλτα «Στην κάτω μπάντα τ΄αοριού¨», την σκυτάλη θα πάρουν οι Varadero Cretan Maniacs 13 Οκτωβρίου όπου θα Ψάξουμε τον Νέμο. Τέλος ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ με την «Επαναστατική» θα κλείσει το φετινό ‘’Κουπάκι’’ στις 17 Νοέμβρη.

Κουπάκι

Οι ημερομηνίες των έξι εκδηλώσεων παρακάτω:

28/04/2024

R.O.C

Στο Δάσος της Ανατολής

12/05/2024

Καλά Κοπέλια

Discovering Amari –Rethymno

09/06/2024

MO.RTES

Στου Λυβικού τη Στράτα

29/09/2024

DAKARETE

Στην κάτω μπάντα τ΄αοριού

13/10/2024

Varadero Cretan Maniacs

Ψάχνοντας τον Νέμο

17/11/2024

ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.

Επαναστατική

Για να ενημερώνεστε και να λαμβάνετε τα τελευταία νέα , σχετικά με το «Κουπάκι» , εγγραφείτε στη σελίδα στο F/B Κουπάκι-Koupaki και αυτομάτως θα λαμβάνετε πληροφορίες νέα και φωτογραφίες από τις βόλτες.

Κουπάκι

 

Ετικέτες