Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Ducati Rumble 2019: Η δημιουργία της Jigsaw Customs στην επόμενη φάση!

Άλλη μια πρωτιά για τον Πέτρο Χατζηροδέλη!

Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει ότι η Ducati διοργανώνει το τρίτο κατά σειρά Custom Rumble, ένα διαγωνισμό με -τι άλλο;-  custom μοτοσυκλέτες βασισμένες στα Scrambler της Ducati. Υπήρχαν πέντε κατηγορίες (Rocker, Cut-Down, All Terrain, Outsider και Bully) όπου ο κάθε ιδιοκτήτης μιας custom Scrambler μπορούσε να λάβει μέρος σε μια κατηγορία, με βάση την εμφάνισή της. Στη Rocker, που αντιπροσωπεύει τις café racers, υπήρχε και η συμμετοχή της ελληνικής αντιπροσωπείας της Ducati, με το κατακόκκινο custom που είχε δημιουργήσει για αυτή ο Πέτρος Χατζηροδέλης και ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει αυτή που του άρεσε περισσότερο.  

Το πρώτο σκέλος του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε χθες και τώρα οι πέντε καλύτερες από κάθε κατηγορία θα αναμετρηθούν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο Bike Shed στο Λονδίνο. Εκεί, η επιτροπή από έμπειρους κριτές θα αναδείξει την κορυφαία του διαγωνισμού. Χάρη στη βοήθειά σας, η μοτοσυκλέτα της Jigsaw Customs θα είναι στον τελικό εκπροσωπώντας τις δυνατότητες των Ελλήνων custom builders, αφού για τη δημιουργία των μαρσπιέ -και όχι μόνο- ο Χατζηροδέλης συνεργάστηκε με τον Vass Works, που τον γνωρίσαμε μέσα από εδώ.

Με την βοήθεια των ψήφων του ελληνικού κοινού η διαφορά με τον δεύτερο ήταν τεράστια φτάνοντας τις 104 και η πρώτη θέση μπορούμε να πούμε ότι δικαιωματικά ανήκει στην ελληνική συμμετοχή, αφού για τη δημιουργία της μοτοσυκλέτας επενδύθηκαν αμέτρητες ώρες στην κατασκευή του ενιαίου πολυεστερικού κουστουμιού. Αυτή είναι η πιο εμφανής μετατροπή, ενώ υπάρχουν αμέτρητες αλλαγές που παρότι δείχνουν απλές κρύβουν πολλές ώρες μελέτης και σχεδίασης.


Η συμμετοχή που ήρθε δεύτερη στη κατηγορία Rocker, με διαφορά 104 ψήφους.

 

Το επίπεδο του ελληνικού customizing θα αναδειχθεί για άλλη μια φορά σε ένα παγκοσμίου φήμης event και τα συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στην Jigsaw Customs όσο και σε εσάς που βοηθήσατε να βρεθεί στην κορυφή με τεράστια διαφορά. Αναμένουμε τον τελικό με ανυπομονησία, ελπίζοντας να διεξαχθεί κανονικά στις 23 Μαΐου, αν και λόγω του COVID-19 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ημερομηνία του. Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως η Harley Davidson Athena έχει δημιουργήσει μια εξίσου εντυπωσιακή custom, τον Γρύπα ένα μυθικό café racer, και μπορείτε να συμβάλλετε στο να κερδίσει στο Battle of The Kings.