Ducati - Στηρίζει την Emiglia-Romana με 200.000 ευρώ

Για τη στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες
Ducati for Emilia Romagna
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/5/2023

Η Ducati κάνει δωρεά 200.000 ευρώ στην Πολιτική Προστασία της Emilia-Romagna για τη στήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πρόσφατες πλημμύρες.

Η ιταλική εταιρεία, που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στο Borgo Panigale της Μπολόνια και έχει ισχυρές ρίζες σε ολόκληρη την επικράτεια της περίφημης Motor Valley της Emilia-Romagna, αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκστρατεία "Un aiuto per l'Emilia-Romagna" κάνοντας δωρεά 200.000 ευρώ στην Υπηρεσία Πολιτκής Προστασίας της Περιφέρειας. Μια δωρεά η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Επιπλέον, η Ducati στηρίζει επίσης όλους τους υπαλλήλους της που, έχοντας υποστεί ζημιές ή ταλαιπωρία, χρειάζονται χρόνο για να επιλύσουν τη συγκεκριμένη έκτακτη ανάγκη, αναγνωρίζοντας τις ώρες απουσίας ως ώρες εργασίας από κάθε άποψη και συνεπώς αμειβόμενες.

Επιπλέον, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι και οι εργαζόμενοι ανέλαβαν δράση για τη δωρεά μιας ώρας από το μισθό τους: τα έσοδα θα διπλασιαστούν από την εταιρεία, και πάλι για την υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν στην Περιφέρεια.

Η Ducati -μαζί με τους επίσημους αναβάτες της- προσκαλεί τη διεθνή κοινότητα των Ducatisti, των DOCs και των αντιπροσώπων να συμμετάσχουν στον αγώνα, βοηθώντας στην υποστήριξη της Protezione Civile της Emilia-Romagna, κάνοντας δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό:

Iban: IT69G0200802435000104428964

Αιτία: "EMILIA-ROMAGNA"

Για δωρεά από το εξωτερικό, κωδικός Bic Swift: UNCRITM1OM0

Ετικέτες

ZXMOTO: Ο Όμιλος Σφακιανάκη αναλαμβάνει την αντιπροσώπευσή της στην Ελλάδα

Βγήκε λευκός καπνός μετά το θρίλερ του Καλοκαιριού
ZXMOTO_SFAKIANAKIS
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/9/2026

Η κινέζικη εταιρεία που έχει βαπτιστεί από τα αρχικά του ονόματος του ηγέτη της, Zhang Xue, έχει πλέον επίσημη αντιπροσώπευση στη χώρα μας: ο Όμιλος Σφακιανάκη είναι πλέον ο Αποκλειστικός Εισαγωγέας της ΖΧΜΟΤΟ σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Η ΖΧΜΟΤΟ ιδρύθηκε το 2024 στην Chongqing της Κίνας, μία από τις σημαντικότερες μητροπόλεις της παγκόσμιας βιομηχανίας μοτοσυκλέτας, από τον πρώην διευθυντή της Kove, Zhang Xue. Η χαρισματική προσωπικότητα του ιδρυτή της είναι ταυτόχρονα ένα από τα δυνατότερα της σημεία, καθώς ο Κινέζος πρώην πρωταθλητής off-road έχει καλλιεργήσει το προφίλ ενός αντισυμβατικού ηγέτη που δεν μένει στα τραπέζια συσκέψεων, αλλά βρίσκεται μονίμως στην πρώτη γραμμή της μάχης με τα χέρια γεμάτα γράσα και το βλέμμα στην ανάπτυξη και την καινοτομία.

Παρότι η εταιρεία του μετρά μόλις δύο χρόνια ύπαρξης, έχει ήδη καταφέρει να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου καταφέρνοντας στη χρονιά-ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport (WorldSSP) να γράψει ιστορία ως η πρώτη κινέζικη εταιρεία που κατακτά νίκες στην κατηγορία με την τρικύλινδρη 820RR και τον Γάλλο αναβάτη Valentin Debise να είναι τρίτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και σε επαφή με την κορυφή!

Η ΖΧΜΟΤΟ έχει επίσης καταφέρει κάτι που ελάχιστες εταιρείες έχουν κάνει στο παρελθόν, καθώς η αναγνώριση που έχει πετύχει ήρθε χωρίς καν να χρειαστούν καμπάνιες μάρκετινγκ, απλά και μόνο χάρη στα αποτελέσματά της και φυσικά την προσωπικότητα του Zhang Xue.

Η αναγνωρισιμότητα του brand στη χώρα μας είναι ήδη πολύ μεγάλη, χωρίς η ΖΧΜΟΤΟ να έχει κάνει το απολύτως παραμικρό γι’ αυτό και αυτός είναι ταυτόχρονα ένας βασικός λόγος για τον οποίο άργησε αρκετά η ανακοίνωση της αντιπροσώπευσής της στη χώρα μας, την ώρα που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι ανάλογες ανακοινώσεις είχαν γίνει από τον Ιούνιο.

Στην Ελλάδα έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως στήθηκε μια πραγματική μάχη γύρω από την ανάθεση της αντιπροσώπευσής της, με έξι διαφορετικές εταιρείες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον και δύο εξ αυτών να φτάνουν στην τελική ευθεία. Παρότι ωστόσο η συμφωνία είχε σχεδόν οριστικοποιηθεί στα μέσα του Καλοκαιριού, χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Σεπτέμβρη για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, γνωστός στο μοτοσυκλετιστικό κοινό την αντιπροσώπευση της Suzuki, είναι λοιπόν ο εκλεκτός που αναλαμβάνει τη ZXMOTO ως αποκλειστικός εισαγωγέας σε Ελλάδα και Βουλγαρία, μετρώντας περισσότερα από 65 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά και δραστηριότητα σε 14 χώρες.

Δεδηλωμένος στόχος του Ομίλου Σφακιανάκη είναι να δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις ώστε η ZXMOTO να αναπτυχθεί στην Ελλάδα με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών, παραμένοντας διαρκώς κοντά στον πελάτη και στις ανάγκες του και δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης που θα έχει διάρκεια και προοπτική.