Ducati - Στηρίζει την Emiglia-Romana με 200.000 ευρώ

Για τη στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες
Ducati for Emilia Romagna
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/5/2023

Η Ducati κάνει δωρεά 200.000 ευρώ στην Πολιτική Προστασία της Emilia-Romagna για τη στήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πρόσφατες πλημμύρες.

Η ιταλική εταιρεία, που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στο Borgo Panigale της Μπολόνια και έχει ισχυρές ρίζες σε ολόκληρη την επικράτεια της περίφημης Motor Valley της Emilia-Romagna, αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκστρατεία "Un aiuto per l'Emilia-Romagna" κάνοντας δωρεά 200.000 ευρώ στην Υπηρεσία Πολιτκής Προστασίας της Περιφέρειας. Μια δωρεά η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Επιπλέον, η Ducati στηρίζει επίσης όλους τους υπαλλήλους της που, έχοντας υποστεί ζημιές ή ταλαιπωρία, χρειάζονται χρόνο για να επιλύσουν τη συγκεκριμένη έκτακτη ανάγκη, αναγνωρίζοντας τις ώρες απουσίας ως ώρες εργασίας από κάθε άποψη και συνεπώς αμειβόμενες.

Επιπλέον, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι και οι εργαζόμενοι ανέλαβαν δράση για τη δωρεά μιας ώρας από το μισθό τους: τα έσοδα θα διπλασιαστούν από την εταιρεία, και πάλι για την υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν στην Περιφέρεια.

Η Ducati -μαζί με τους επίσημους αναβάτες της- προσκαλεί τη διεθνή κοινότητα των Ducatisti, των DOCs και των αντιπροσώπων να συμμετάσχουν στον αγώνα, βοηθώντας στην υποστήριξη της Protezione Civile της Emilia-Romagna, κάνοντας δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό:

Iban: IT69G0200802435000104428964

Αιτία: "EMILIA-ROMAGNA"

Για δωρεά από το εξωτερικό, κωδικός Bic Swift: UNCRITM1OM0

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.