Ducati - Στηρίζει την Emiglia-Romana με 200.000 ευρώ

Για τη στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες
Ducati for Emilia Romagna
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/5/2023

Η Ducati κάνει δωρεά 200.000 ευρώ στην Πολιτική Προστασία της Emilia-Romagna για τη στήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πρόσφατες πλημμύρες.

Η ιταλική εταιρεία, που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στο Borgo Panigale της Μπολόνια και έχει ισχυρές ρίζες σε ολόκληρη την επικράτεια της περίφημης Motor Valley της Emilia-Romagna, αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκστρατεία "Un aiuto per l'Emilia-Romagna" κάνοντας δωρεά 200.000 ευρώ στην Υπηρεσία Πολιτκής Προστασίας της Περιφέρειας. Μια δωρεά η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Επιπλέον, η Ducati στηρίζει επίσης όλους τους υπαλλήλους της που, έχοντας υποστεί ζημιές ή ταλαιπωρία, χρειάζονται χρόνο για να επιλύσουν τη συγκεκριμένη έκτακτη ανάγκη, αναγνωρίζοντας τις ώρες απουσίας ως ώρες εργασίας από κάθε άποψη και συνεπώς αμειβόμενες.

Επιπλέον, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι και οι εργαζόμενοι ανέλαβαν δράση για τη δωρεά μιας ώρας από το μισθό τους: τα έσοδα θα διπλασιαστούν από την εταιρεία, και πάλι για την υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που επλήγησαν στην Περιφέρεια.

Η Ducati -μαζί με τους επίσημους αναβάτες της- προσκαλεί τη διεθνή κοινότητα των Ducatisti, των DOCs και των αντιπροσώπων να συμμετάσχουν στον αγώνα, βοηθώντας στην υποστήριξη της Protezione Civile της Emilia-Romagna, κάνοντας δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό:

Iban: IT69G0200802435000104428964

Αιτία: "EMILIA-ROMAGNA"

Για δωρεά από το εξωτερικό, κωδικός Bic Swift: UNCRITM1OM0

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.