Dunlop: Μείωση τιμής 40€ σε κορυφαία μοντέλα της

Προσφορά την κατάλληλη στιγμή
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

16/4/2021

Η άνοιξη είναι μια από τις καλύτερες εποχές για να βάλεις καινούρια ελαστικά στην μοτοσυκλέτα σου, αφού ο καιρός δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πολλά περισσότερα χιλιόμετρα για ψυχαγωγία. Οπότε η προσφορά των 40€ της Dunlop σε τέσσερα από τα κορυφαία μοντέλα της έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

 

Νέα εποχή. Νέα ελαστικά. Νιώσε την πρόσφυση και την απόδοση με ένα νέο σετ ελαστικών της Dunlop και με 40ευρώ επιστροφή χρημάτων.

 

Αθήνα, 16 Απρίλιου, 2021 -  H Dunlop Moto, ενόψει του καλοκαιριού, επιβραβεύει τους αναβάτες της με 40€ επιστροφή χρημάτων ώστε να απολαύσουν με τη μοτοσυκλέτα τους νέες διαδρομές.

 

Πιο συγκεκριμένα από τις 15 Απρίλιου και μέχρι 31 Μάϊου 2021 όσοι επιλέξουν να αγοράσουν ένα σετ  ελαστικών από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών Dunlop  θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν 40€ επιστροφή.

 

Τα προϊόντα ελαστικών της Dunlop Moto που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα εξής,

 

  1. Το SportSmart TT, προσφέρει απόλυτο έλεγχο στο δρόμο και στην πίστα. Άψογο κράτημα σε κάθε περίσταση, χάρη στην τεχνολογία Speed Vent Tread (SVT) ενώ στην πίστα η τεχνολογία NTEC επιτρέπει τη μείωση της πίεσης στο πίσω ελαστικό για μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα.

 

  1. Το SportSmart MK3, επαναπροσδιορίζει τα όρια της πρόσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα προσφέροντας ταυτόχρονα αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε καιρική συνθήκη.

 

  1. Το Trailmax Meridian ένα ολοκαίνουργιο premium ελαστικό για εντός και εκτός δρόμου διαδρομές,το οποίο διαθέτει την τεχνολογία  Multi-Tread (MT) η οποία προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στις στροφές, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά στον αναβάτη.

 

  1. Tο Mutant, o ιδανικός σύντροφός σε όλες τις οδηγικές και καιρικές συνθήκες καθώς είναι τo πρώτο crossover ελαστικό παγκοσμίως με hypersport επιδόσεις, κορυφαία πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και εξαιρετική χιλιομετρική αντοχή. Οι τεχνολογικές καινοτομίες του Mutant προσφέρουν την απόλυτη ελευθερία και σιγουριά που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε σε κάθε συνθήκη, κάθε φορά που ταξιδεύετε.

 

 

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας οι καταναλωτές θα πρέπει να συμπληρώσουν  τα στοιχεία τους στο https://dunlopmotorewards.eu/ , συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης αγοράς ελαστικών ώστε να λάβουν την επιστροφή του ποσού των 40€ στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

 

Ενημερωθείτε για το Δίκτυο Μεταπωλητών της Dunlop Moto που συμμετέχει στην ενέργεια: https://dunlopmotorewards.eu/default/index/rules

 


 

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες