Gli Amici - Ελληνικό προωθητικό βίντεο για τα Benelli TRK και Leoncino - Video

Συναίσθημα και μοτοσυκλέτα σε ιταλικό μοτίβο, και με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα
Gli Amici
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/2/2023

Αξίζει να δώσει κανείς τα εύσημα στο νέο προωθητικό βίντεο της αντιπροσωπείας της Benelli στη χώρα μας, Motoway, καθώς αυτό δεν είναι απλώς ένα αναμάσημα ξένου βίντεο, αλλά μια πρωτότυπη ελληνική προσπάθεια.

Το βίντεο με τίτλο "Gli Amici" βασίζεται στην ιστορία της υποθετικής επανένωσης δυο παιδικών φίλων, που παλιότερα τους ένωνε το ποδήλατο. Τα χρόνια πέρασαν, με τη μοτοσυκλέτα να έχει πάρει τη σκυτάλη ως νέος συνδετικός κρίκος μεταξύ τους.

Έχοντας πλέον μεγαλώσει, οι δυο φίλοι (οι αναβάτες στην ταινία είναι ο Δημήτρης Καμπράνης της οικογένειας Καμπράνη που αντιπροσωπεύει την Benelli στην Ελλάδα και ο Χρήστος Σιδηρόπουλος) συναντιόνται ξανά, οδηγώντας αμφότεροι μοτοσυκλέτες της Benelli (Leoncino 500 & 800 Trail και TRK 502 & 502X), σε χώμα και άσφαλτο, σε περιβάλλον με έντονο ιταλικό χρώμα.

Συναίσθημα και μοτοσυκλέτα εκπροσωπούνται επάξια, με επίκεντρο τη Benelli, σε μια τρίλεπτη εγχώρια παραγωγή που σπανίως βλέπουμε από ελληνική αντιπροσωπεία.

Ετικέτες

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ: Αύξηση προϋπολογισμού και παράταση του προγράμματος

Δέκα επιπλέον εκατομμύρια ευρώ και λήξη στο τέλος του χρόνου
kinoumai hlektrika 3
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/7/2026

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση με αριθμό 115362/14.07.2026 (Β’ 4349) που ορίζει την αύξηση κατά δέκα εκατομμύρια ευρώ τον προϋπολογισμό του τρίτου κύκλου της δράσης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Πλέον ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 76 εκατομμύρια, τα οποία κατανέμονται ως εξής:

Φυσικά Πρόσωπα: 48.000.000 ευρώ

  • Αυτοκίνητα κατηγοριών Μ1-Ν1 και δίκυκλα L1e-L7e: 45.390.000
  • Ηλεκτρικά ποδήλατα: 2.610.000

Επιχειρήσεις: 28.000.000

  • Αυτοκίνητα κατηγοριών Μ1-Ν1 και δίκυκλα L1e-L7e: 27.640.000
  • Ηλεκτρικά ποδήλατα: 360.000

Η προθεσμία υποβολής νέων αιτήσεων παρατείνεται ως την 31η Δεκεμβρίου 2026, εκτός φυσικά αν οι διαθέσιμοι πόροι εξαντληθούν πριν την ημερομηνία αυτή.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις: kinoumeilektrika3.gov.gr