Husqvarna 250 Svartpilen - Σε νέα τιμή προσφοράς

Με κορυφαία περιφερειακά και νέο-ρετρό στιλ
Svartpilen 250 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/1/2023

Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE SA, επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα, ανακοίνωσε νέα τιμή προσφοράς για το Husqvarna 250 Svartpilen.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας της Husqvarna:

"ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ THΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ HUSQVARNA 250 SVARTPILEN!

Η 250 Svartpilen υιοθετεί πλήρως όλα εκείνα τα συστατικά που έκαναν την 401 Svartpilen να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η χαρακτηριστική εμφάνιση που τιμά τις κλασσικές γραμμές είναι το περιτύλιγμα μιας entry-level μοτοσυκλέτας με κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία της και υψηλής ποιότητας περιφερειακά. Η 250 Svartpilen διαθέτει τον κορυφαίο μονοκύλινδρο κινητήρα των 248cc ο οποίος παράγει 30Hp και 24Nm ροπής ενώ παράλληλα πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές EURO5.

Το neo-retro μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες αναρτήσεις WP APEX οι οποίες διατηρούν τις ίδιες διαδρομές με την 401. Το αμορτισέρ έχει διαδρομή 142mm και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτηση ελατηρίου ενώ εμπρός συναντάμε ένα ανεστραμμένο σύστημα 43mm με διαδρομή 142mm. Οι κορυφαίες αναρτήσεις λειτουργούν σε συνεργασία με τους τροχούς 17” για να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα ανταπεξέλθει με ευκολία σε όλες τις συνθήκες.

Τα κορυφαία φρένα της BYBRE (θυγατρική της Brembo) εξοπλίζουν και την HUSQVARNA 250 SVARTPILEN με μια δισκόπλακα εμπρός 320mm και τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα, και πίσω με δισκόπλακα 230mm και διπίστονη δαγκάνα. Η τεχνολογία της Bosch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και είναι εκεί με τη δικάναλη μονάδα ABS 10.1MB.

Μπείτε και εσείς στον θρυλικό κόσμο των μοτοσυκλετών HUSQVARNA με την τιμή προσφοράς των €4.390!

Βρείτε το επίσημο δίκτυο συνεργατών εδώ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HUSQVARNA 250 SVARTPILEN

• Κινητήρας μονοκύλινδρος 248.8cc

• Ιπποδύναμη 30Hp

• Ροπή 24Nm

• Μονόδρομος συμπλέκτης

• Πλαίσιο χωροδικτύωμα

• Ποιοτικές αναρτήσεις WP APEX

• Διαδρομές αναρτήσεων 142/142mm – Εμπρός & Πίσω

• Φρένα BYBRE με ABS Bosch 10.1MB (απενεργοποιούμενο)

• Διαστάσεις ελαστικών 110/70x17 – 150/60x17

• Ύψος σέλας 835mm

• Ρεζερβουάρ 9.5lt

• Βάρος 153kg"

Ετικέτες

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Η διαδικασία ξεκινά από την 1η Απριλίου

Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και ποιες οι προϋποθέσεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

27/3/2026

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας myCAR της ΑΑΔΕ, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπορούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας μόνο για τους μήνες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους, με τη ρύθμιση που έρχεται ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Στην πλατφόρμα myCAR, από την πρώτη Απριλίου οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να πληρώσουν μόνο τα τέλη που αναλογούν στο χρονικό διάστημα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους έως το τέλος του έτους και χωρίς προσαυξήσεις.

Περισσότεροι από 120.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων είχαν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους τον Δεκέμβριο του 2025, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και με το μέτρο αυτό μπορούν να τις πάρουν πίσω.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένας ιδιοκτήτης που θέλει να κυκλοφορήσει το όχημα του για ένα μήνα, θα καταβάλει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12 κλπ.

Ωστόσο, πριν επανεκκινηθεί το όχημα θα προηγηθεί online έλεγχος εάν είναι ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης και στη συνέχεια να γίνει η υποβολή του αιτήματος, ενώ όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να τις παραλάβουν. Στην περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες σε ένα όχημα για να αρθεί η ακινησία θα πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι οι συνιδιοκτήτες.

Θυμίζουμε πως:

  • Κάθε ιδιοκτήτης οχήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα μόνο μια φορά κάθε χρόνο.
  • Ο μήνας άρσης ακινησίας λογίζεται ακέραιος, ακόμη κι αν η διαδικασία γίνει μέσα στον μήνα.
  • Η πληρωμή των τελών για το επιθυμητό διάστημα γίνεται εφάπαξ και όχι σε δόσεις.
  • Όταν λήξει η περίοδος που πληρώθηκαν τα τέλη ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ξαναθέσει ο όχημα σε ακινησία, αλλιώς κινδυνεύει με πρόστιμο που εκδίδεται αυτομάτως.