Husqvarna 250 Svartpilen - Σε νέα τιμή προσφοράς

Με κορυφαία περιφερειακά και νέο-ρετρό στιλ
Svartpilen 250 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/1/2023

Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE SA, επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα, ανακοίνωσε νέα τιμή προσφοράς για το Husqvarna 250 Svartpilen.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας της Husqvarna:

"ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ THΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ HUSQVARNA 250 SVARTPILEN!

Η 250 Svartpilen υιοθετεί πλήρως όλα εκείνα τα συστατικά που έκαναν την 401 Svartpilen να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η χαρακτηριστική εμφάνιση που τιμά τις κλασσικές γραμμές είναι το περιτύλιγμα μιας entry-level μοτοσυκλέτας με κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία της και υψηλής ποιότητας περιφερειακά. Η 250 Svartpilen διαθέτει τον κορυφαίο μονοκύλινδρο κινητήρα των 248cc ο οποίος παράγει 30Hp και 24Nm ροπής ενώ παράλληλα πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές EURO5.

Το neo-retro μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες αναρτήσεις WP APEX οι οποίες διατηρούν τις ίδιες διαδρομές με την 401. Το αμορτισέρ έχει διαδρομή 142mm και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτηση ελατηρίου ενώ εμπρός συναντάμε ένα ανεστραμμένο σύστημα 43mm με διαδρομή 142mm. Οι κορυφαίες αναρτήσεις λειτουργούν σε συνεργασία με τους τροχούς 17” για να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα ανταπεξέλθει με ευκολία σε όλες τις συνθήκες.

Τα κορυφαία φρένα της BYBRE (θυγατρική της Brembo) εξοπλίζουν και την HUSQVARNA 250 SVARTPILEN με μια δισκόπλακα εμπρός 320mm και τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα, και πίσω με δισκόπλακα 230mm και διπίστονη δαγκάνα. Η τεχνολογία της Bosch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και είναι εκεί με τη δικάναλη μονάδα ABS 10.1MB.

Μπείτε και εσείς στον θρυλικό κόσμο των μοτοσυκλετών HUSQVARNA με την τιμή προσφοράς των €4.390!

Βρείτε το επίσημο δίκτυο συνεργατών εδώ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HUSQVARNA 250 SVARTPILEN

• Κινητήρας μονοκύλινδρος 248.8cc

• Ιπποδύναμη 30Hp

• Ροπή 24Nm

• Μονόδρομος συμπλέκτης

• Πλαίσιο χωροδικτύωμα

• Ποιοτικές αναρτήσεις WP APEX

• Διαδρομές αναρτήσεων 142/142mm – Εμπρός & Πίσω

• Φρένα BYBRE με ABS Bosch 10.1MB (απενεργοποιούμενο)

• Διαστάσεις ελαστικών 110/70x17 – 150/60x17

• Ύψος σέλας 835mm

• Ρεζερβουάρ 9.5lt

• Βάρος 153kg"

Ετικέτες

Ιταλία: Νόμος για προδιαγραφές καμερών – 1.200 σβηστές μέχρι να ρυθμιστούν – Ας παραδειγματιστεί η ελληνική κυβέρνηση

Αντιμέτωπη με χιονοστιβάδα προσφυγών, η ιταλική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δει τις κάμερες και από άλλη σκοπιά πλην της εισπρακτικής – Το ανάποδο δηλαδή από την Ελλάδα
italia autovelox
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

13/7/2026

Η Ιταλία έχει εγκαταστήσει αισίως 4.060 κάμερες ελέγχου τροχονομικών παραβάσεων και η κυβέρνηση Merloni έχει επενδύσει πολύ στη σκληρή ρητορική περί οδικής ασφάλειας και νομιμότητας που αρέσει και στην Ελλάδα. Μόνο που οι Ιταλοί ανακάλυψαν γρήγορα ότι οι κάμερες που είχαν τοποθετηθεί δεν είχαν ποτέ ρυθμιστεί σωστά και άρχισε ένα κύμα προσφυγών κατά των βεβαιωμένων παραβάσεων που οδήγησε σε χιλιάδες ακυρώσεις προστίμων, αλλά και μποτιλιάρισμα στα δικαστήρια.

Η απάντηση δόθηκε πριν μερικές εβδομάδες από τον υπουργό Μεταφορών της γείτονος, Matteo Salvini, ο οποίος έσπευσε να διορθώσει τη βιαστική εξάπλωση των καμερών φέρνοντας προς ψήφιση στη Βουλή το πρέπον κανονιστικό πλαίσιο. Όπως αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος, 30 χρόνια πριν είχε νομοθετηθεί για πρώτη φορά η σχετική απαίτηση, μόλις τώρα όμως άρχισε να συμβαίνει και μόνο μετά το απέραντο μπάχαλο που προκλήθηκε από τις προσφυγές πολιτών.

Σύμφωνα με αυτό, κάθε κάμερα θα πρέπει καλιμπραριστεί και να ρυθμιστεί σωστά πριν τεθεί σε λειτουργία, ενώ αυτή η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο για κάθε μία κάμερα.

Ο νέος νόμος τέθηκε σε ισχύ στην Ιταλία από την Κυριακή 12 Ιουλίου και βάσει αυτού 2.856 από τις παραπάνω κάμερες είναι ρυθμισμένες και έτοιμες να σερβίρουν τις λυπητερές τους, ωστόσο άλλες περίπου 1.200 έχουν ήδη απενεργοποιηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η τεχνική διαδικασία και γι’ αυτές.

Ας παίρνουν παράδειγμα οι δικοί μας φύλακες της νομιμότητας που από την Άνοιξη πασχίζουν να στήσουν έναν διαγωνισμό προμήθειας των καμερών με παταγώδη αποτυχία δύο φορές, την ώρα που αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι υπάρχουσες βλέπουν παραβάσεις με ποσοστά σφάλματος της τάξης του 90% – κάτι που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμμέσως παραδέχτηκε, λέγοντας πως κάθε παράβαση θα ελέγχεται από αστυνομικό πριν αποσταλούν τα πρόστιμα, καθώς “μπορεί να υπάρχουν κάποιες τεχνικές αστοχίες”

Ας τα βλέπουμε αυτά κι εμείς, οι χρήστες του δρόμου και ψηφοφόροι, κάθε φορά που ακούμε για κάμερες που καταγράφουν ανύπαρκτους συνεπιβάτες και χάνουν τις ζώνες ασφαλείας άμα ο οδηγός φορά σκούρα ρούχα, αλλά στις ειδήσεις φτάνουν μόνο οι διθύραμβοι για "χιλιάδες κλήσεις σε μια μέρα".

Ετικέτες