Husqvarna 250 Svartpilen - Σε νέα τιμή προσφοράς

Με κορυφαία περιφερειακά και νέο-ρετρό στιλ
Svartpilen 250 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/1/2023

Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE SA, επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα, ανακοίνωσε νέα τιμή προσφοράς για το Husqvarna 250 Svartpilen.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας της Husqvarna:

"ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ THΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ HUSQVARNA 250 SVARTPILEN!

Η 250 Svartpilen υιοθετεί πλήρως όλα εκείνα τα συστατικά που έκαναν την 401 Svartpilen να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η χαρακτηριστική εμφάνιση που τιμά τις κλασσικές γραμμές είναι το περιτύλιγμα μιας entry-level μοτοσυκλέτας με κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία της και υψηλής ποιότητας περιφερειακά. Η 250 Svartpilen διαθέτει τον κορυφαίο μονοκύλινδρο κινητήρα των 248cc ο οποίος παράγει 30Hp και 24Nm ροπής ενώ παράλληλα πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές EURO5.

Το neo-retro μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες αναρτήσεις WP APEX οι οποίες διατηρούν τις ίδιες διαδρομές με την 401. Το αμορτισέρ έχει διαδρομή 142mm και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτηση ελατηρίου ενώ εμπρός συναντάμε ένα ανεστραμμένο σύστημα 43mm με διαδρομή 142mm. Οι κορυφαίες αναρτήσεις λειτουργούν σε συνεργασία με τους τροχούς 17” για να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα ανταπεξέλθει με ευκολία σε όλες τις συνθήκες.

Τα κορυφαία φρένα της BYBRE (θυγατρική της Brembo) εξοπλίζουν και την HUSQVARNA 250 SVARTPILEN με μια δισκόπλακα εμπρός 320mm και τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα, και πίσω με δισκόπλακα 230mm και διπίστονη δαγκάνα. Η τεχνολογία της Bosch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και είναι εκεί με τη δικάναλη μονάδα ABS 10.1MB.

Μπείτε και εσείς στον θρυλικό κόσμο των μοτοσυκλετών HUSQVARNA με την τιμή προσφοράς των €4.390!

Βρείτε το επίσημο δίκτυο συνεργατών εδώ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HUSQVARNA 250 SVARTPILEN

• Κινητήρας μονοκύλινδρος 248.8cc

• Ιπποδύναμη 30Hp

• Ροπή 24Nm

• Μονόδρομος συμπλέκτης

• Πλαίσιο χωροδικτύωμα

• Ποιοτικές αναρτήσεις WP APEX

• Διαδρομές αναρτήσεων 142/142mm – Εμπρός & Πίσω

• Φρένα BYBRE με ABS Bosch 10.1MB (απενεργοποιούμενο)

• Διαστάσεις ελαστικών 110/70x17 – 150/60x17

• Ύψος σέλας 835mm

• Ρεζερβουάρ 9.5lt

• Βάρος 153kg"

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.