Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Maxxis EnduroGP 2019, Σέρρες: Η υποστήριξη της KTM S.E.E.

Σημαντική βοήθεια στους αγωνιζόμενους

Το γεγονός ότι ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς του πρωταθλήματος Maxxis Enduro GP θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στις Σέρρες αντί στην Κορσική, είναι ήδη γνωστό και εδώ μπορείτε να δείτε ποια ήταν τα αίτια. Οι μέρες πλησιάζουν και όσο προετοιμάζονται οι αγωνιζόμενοι  άλλο τόσο οι αντιπροσωπείες εστιάζουν στην καλύτερη δυνατή υποστήριξη που μπορούν να προσφέρουν. Η KTM South East Europe, επίσημος αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών KTM και Husqvarna στην Ελλάδα, θα βρίσκεται εκεί. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που θα παρέχει στους αναβάτες των μοτοσυκλετών της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η KTM SOUTH EAST EUROPE θα ήθελε να ενημερώσει τους συμμετέχοντες αναβάτες στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro GP Serres ότι η αγωνιστική υποστήριξη enduro της εταιρίας θα βρίσκεται στο χώρο του Park ferme από την Πέμπτη το πρωί 13/6 με σκοπό την υποστήριξη όλων των αγωνιζομένων με ΚΤΜ και Husqvarna. Όλοι οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ - Husqvarna, ανεξαρτήτως μοντέλου, μπορούν να παραδίδουν την Πέμπτη τις μοτοσυκλέτες τους στους ανθρώπους του Τeam ώστε χωρίς το άγχος της ασφάλειας να περπατήσουν τις ειδικές του αγώνα. Στις τέντες του Support Team όλοι οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ - Husqvarna θα μπορούν να εισέρχονται και να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους και να δεχτούν την βοήθεια των μηχανικών της εταιρείας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όλοι οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ - Husqvarna ανεξαρτήτως μοντέλου, έχουν την δυνατότητα, να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιμα, υγρά) στο Support Team.

Επίσης μπορούν να λαμβάνουν από το Support Team γνήσια ανταλλακτικά με έκπτωση 14%.

Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ημέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme έως κ τη λήξη του την Κυριακή.

Σας περιμένουμε!

 

Tags: