MOTO Test Ride Event 2019: Δώρο ελαστικά Dunlop στους συμμετέχοντες!

Γιατί ναι, μπορεί να γίνει και καλύτερο…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/5/2019

Βάζουμε την πίστα, 80 νέες μοτοσυκλέτες, κερνάμε την βενζίνη και την διοργάνωση. Μπορεί να γίνει καλύτερο; Ναι, πάντα υπάρχει το καλύτερο ιδιαίτερα για όποιον φύγει το Σάββατο και την Κυριακή με καινούρια λάστιχα για την μοτοσυκλέτα που καβαλά!

Η Dunlop, μέγας χορηγός του φετινού MOTO Test Ride Event, θα κληρώσει ένα ζευγάρι ελαστικά το Σάββατο, κι ένα την Κυριακή, ανάμεσα σε όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση! Ανεξάρτητα από την μοτοσυκλέτα που έχετε, μιας και η γκάμα ελαστικών της Dunlop δεν έχει κενά, κάθε ένας που συμμετέχει μπαίνει και στην μεγάλη κλήρωση!

Με την εγγραφή στην γραμματεία και την παράδοση του διπλώματός σας, λαμβάνετε ένα κουπόνι που φέρει και τον αριθμό της συμμετοχής σας. Το τοποθετείτε οι ίδιοι στην διάφανη κάλπη που θα παραμένει στην μεγάλη τέντα της Dunlop σε κοινή θέα και στο τέλος κάθε ημέρας θα πραγματοποιείται από μία κλήρωση που θα αναδεικνύει και τον τυχερό.

Όσοι πάρουν μέρος το Σάββατο δεν αποκλείονται από την διαδικασία για την Κυριακή, εκτός φυσικά κι αν πήραν ήδη το πρώτο μεγάλο δώρο!

Ευχαριστούμε την Dunlop για την ευκαιρία που προσφέρει στους φίλους του ΜΟΤΟ, να φύγουν από μία τέτοια μέρα έχοντας νέα ελαστικά!

Με κάθε πρόβλεψη για τον καιρό να είναι αισιόδοξη, 80 νέες μοτοσυκλέτες να σας περιμένουν να τις καβαλήσετε, και την ευκαιρία να φύγετε έχοντας ένα καινούριο ζευγάρι ελαστικών τώρα που καλοκαιριάζει και αρχίζουν οι βόλτες, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης!

Ελάτε να οδηγήσετε το μέλλον!

Κι επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην έχει ακούσει για το MOTO Test Ride Event, κανένα από τα πέντε χρόνια που γίνεται, οι λεπτομέρειες για το φετινό που θα γίνει σε λίγες μέρες είναι εδώ:
 

MOTO Test Ride Event 2019: Οδηγήστε το μέλλον 11 & 12 Μαΐου!

90χρονος οδηγούσε ανάποδα στην Αττική οδό! - Χωρίς δίπλωμα από το 2018

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη από την Τροχαία πριν συμβούν τα χειρότερα
attiki odos
Από τον

Παύλο Καρατζά

4/9/2026

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αττική Οδό, όταν 90χρονος οδηγός αυτοκινήτου εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο ύψος του Κορωπίου, με την Τροχαία να τον ακινητοποιεί στο Μαρκόπουλο και να διαπιστώνει ότι το δίπλωμά του είχε λήξει το 2018!

Το περιστατικό μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά το επίσης απίστευτο γεγονός που υπάρχει και σε video, όταν μοτοσυκλετιστής κατέγραψε ηλικιωμένη με Mercedes ανάποδα στην Αθηνών-Κορίνθου. Ελπίζουμε πάντως περιστατικά σαν κι αυτά να μην είναι μία νέα μόδα της τρίτης ηλικίας και να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας (31/08), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 90χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο ύψος του Κορωπίου. Ο ηλικιωμένος μάλιστα κινούνταν στην αριστερή λωρίδα, προκαλώντας άμεσο κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα κι ευτυχώς δεν συνέβη κάποιο ατύχημα.

Περιπολικό της Τροχαίας Αττικής Οδού εντόπισε τον ηλικιωμένο, τον ακολούθησε και τον ακινητοποιήσει στην είσοδο του αυτοκινητοδρόμου από το Μαρκόπουλο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν έφερε μαζί του την άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία είχε λήξει από το μακρινό 2018.

Σε βάρος του 90χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 440 ευρώ. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.