Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTO Test Ride Event 2019: Δώρο ελαστικά Dunlop στους συμμετέχοντες!

Γιατί ναι, μπορεί να γίνει και καλύτερο…

Βάζουμε την πίστα, 80 νέες μοτοσυκλέτες, κερνάμε την βενζίνη και την διοργάνωση. Μπορεί να γίνει καλύτερο; Ναι, πάντα υπάρχει το καλύτερο ιδιαίτερα για όποιον φύγει το Σάββατο και την Κυριακή με καινούρια λάστιχα για την μοτοσυκλέτα που καβαλά!

Η Dunlop, μέγας χορηγός του φετινού MOTO Test Ride Event, θα κληρώσει ένα ζευγάρι ελαστικά το Σάββατο, κι ένα την Κυριακή, ανάμεσα σε όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση! Ανεξάρτητα από την μοτοσυκλέτα που έχετε, μιας και η γκάμα ελαστικών της Dunlop δεν έχει κενά, κάθε ένας που συμμετέχει μπαίνει και στην μεγάλη κλήρωση!

Με την εγγραφή στην γραμματεία και την παράδοση του διπλώματός σας, λαμβάνετε ένα κουπόνι που φέρει και τον αριθμό της συμμετοχής σας. Το τοποθετείτε οι ίδιοι στην διάφανη κάλπη που θα παραμένει στην μεγάλη τέντα της Dunlop σε κοινή θέα και στο τέλος κάθε ημέρας θα πραγματοποιείται από μία κλήρωση που θα αναδεικνύει και τον τυχερό.

Όσοι πάρουν μέρος το Σάββατο δεν αποκλείονται από την διαδικασία για την Κυριακή, εκτός φυσικά κι αν πήραν ήδη το πρώτο μεγάλο δώρο!

Ευχαριστούμε την Dunlop για την ευκαιρία που προσφέρει στους φίλους του ΜΟΤΟ, να φύγουν από μία τέτοια μέρα έχοντας νέα ελαστικά!

Με κάθε πρόβλεψη για τον καιρό να είναι αισιόδοξη, 80 νέες μοτοσυκλέτες να σας περιμένουν να τις καβαλήσετε, και την ευκαιρία να φύγετε έχοντας ένα καινούριο ζευγάρι ελαστικών τώρα που καλοκαιριάζει και αρχίζουν οι βόλτες, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης!

Ελάτε να οδηγήσετε το μέλλον!

Κι επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην έχει ακούσει για το MOTO Test Ride Event, κανένα από τα πέντε χρόνια που γίνεται, οι λεπτομέρειες για το φετινό που θα γίνει σε λίγες μέρες είναι εδώ:
 

MOTO Test Ride Event 2019: Οδηγήστε το μέλλον 11 & 12 Μαΐου!