MOTO Test Ride Event 2019: Δώρο ελαστικά Dunlop στους συμμετέχοντες!

Γιατί ναι, μπορεί να γίνει και καλύτερο…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/5/2019

Βάζουμε την πίστα, 80 νέες μοτοσυκλέτες, κερνάμε την βενζίνη και την διοργάνωση. Μπορεί να γίνει καλύτερο; Ναι, πάντα υπάρχει το καλύτερο ιδιαίτερα για όποιον φύγει το Σάββατο και την Κυριακή με καινούρια λάστιχα για την μοτοσυκλέτα που καβαλά!

Η Dunlop, μέγας χορηγός του φετινού MOTO Test Ride Event, θα κληρώσει ένα ζευγάρι ελαστικά το Σάββατο, κι ένα την Κυριακή, ανάμεσα σε όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση! Ανεξάρτητα από την μοτοσυκλέτα που έχετε, μιας και η γκάμα ελαστικών της Dunlop δεν έχει κενά, κάθε ένας που συμμετέχει μπαίνει και στην μεγάλη κλήρωση!

Με την εγγραφή στην γραμματεία και την παράδοση του διπλώματός σας, λαμβάνετε ένα κουπόνι που φέρει και τον αριθμό της συμμετοχής σας. Το τοποθετείτε οι ίδιοι στην διάφανη κάλπη που θα παραμένει στην μεγάλη τέντα της Dunlop σε κοινή θέα και στο τέλος κάθε ημέρας θα πραγματοποιείται από μία κλήρωση που θα αναδεικνύει και τον τυχερό.

Όσοι πάρουν μέρος το Σάββατο δεν αποκλείονται από την διαδικασία για την Κυριακή, εκτός φυσικά κι αν πήραν ήδη το πρώτο μεγάλο δώρο!

Ευχαριστούμε την Dunlop για την ευκαιρία που προσφέρει στους φίλους του ΜΟΤΟ, να φύγουν από μία τέτοια μέρα έχοντας νέα ελαστικά!

Με κάθε πρόβλεψη για τον καιρό να είναι αισιόδοξη, 80 νέες μοτοσυκλέτες να σας περιμένουν να τις καβαλήσετε, και την ευκαιρία να φύγετε έχοντας ένα καινούριο ζευγάρι ελαστικών τώρα που καλοκαιριάζει και αρχίζουν οι βόλτες, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης!

Ελάτε να οδηγήσετε το μέλλον!

Κι επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην έχει ακούσει για το MOTO Test Ride Event, κανένα από τα πέντε χρόνια που γίνεται, οι λεπτομέρειες για το φετινό που θα γίνει σε λίγες μέρες είναι εδώ:
 

MOTO Test Ride Event 2019: Οδηγήστε το μέλλον 11 & 12 Μαΐου!

Πλήγμα για το BSB το σημαντικότερο πρωτάθλημα Superbike της Ευρώπης: Χάνει την Bennetts

Η συνεργασία λήγει μετά από σχεδόν μία δεκαετία
bennets
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/1/2026

Η Bennetts μπήκε για πρώτη φορά στο BSB ως κύριος χορηγός της σειράς το 2005 και αποχώρησε το 2008, επιστρέφοντας όμως και πάλι το 2018 που ήταν ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης έως και σήμερα.

Η βρετανική εταιρεία με έδρα το Peterborough, ειδικεύεται στις ασφαλίσεις μοτοσυκλετών και ανήκει στον Όμιλο Lucida από τον Μάιο του 2021.

Στις τελευταίες οκτώ σεζόν που η Bennetts ήταν χορηγός του BSB, επτά διαφορετικοί αναβάτες στέφθηκαν πρωταθλητές, με τον Kyle Ryde να είναι ο μόνος που κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αφού κατέκτησε τα πρωταθλήματα των δύο τελευταίων ετών.

Η ασφαλιστική εταιρεία ανακοίνωσε το τέλος της τρέχουσας συμφωνίας της ως μέγας χορηγός του πρωταθλήματος με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρει:

“Μετά από πάνω από μια δεκαετία υποστήριξης, η Bennetts δεν θα συνεχίσει ως κύριος χορηγός του Βρετανικού Πρωταθλήματος Superbike το 2026. Σε εκατοντάδες αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, προσφέραμε με υπερηφάνεια χιλιάδες αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας. Φέραμε τους οπαδούς πιο κοντά στη δράση από ποτέ και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τις αναμνήσεις που βοηθήσαμε να δημιουργηθούν. Το πάθος μας για τους αγώνες παραμένει τόσο ισχυρό όσο πάντα. Η υποστήριξη των αναβατών, των ομάδων και των εκδηλώσεων ήταν πάντα μέρος του DNA μας. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν μας δείτε πολύ σύντομα σε μια πίστα ή σε μια εκδήλωση κοντά σας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την απίστευτη ομάδα της MSV, τους κριτές της Racesafe, τους γιατρούς, τους φωτογράφους, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ομάδες αγώνων με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχόμαστε μια ασφαλή και επιτυχημένη σεζόν”.

Ο θεσμός του BSB δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με την αποχώρηση της Bennetts, ούτε έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη της ως κύριο χορηγό. Το 2026, η BSB θα γιορτάσει την 30ή επέτειό της και η σεζόν ξεκινά επίσημα στις 1-3 Μαΐου στο Oulton Park.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Bennetts μετατοπίζει τον τρόπο προβολής της στην αγορά, με πιο ενωτικές και lifestyle δράσεις και όχι με την παραδοσιακή αγωνιστική χορηγία.

Φαίνεται όπως πως κάνει γενικότερα μία στροφή μακριά από το "hardcore" κοινό καθώς στο διάστημα που ήταν ο μεγάλος χορηγός του BSB είχε εξαγοράσει και μία αγγλική ιστοσελίδα για μοτοσυκλέτες, ώστε να προωθεί μόνο τα δικά της πακέτα ασφάλισης. Και αυτή η ιστοσελίδα βρίσκεται επί δύο μήνες σε υπολειτουργία, σε κάτι που μοιάζει με καθολική στροφή της Bennetts μακριά από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Για όσους παρακολουθούσαν το BSB ή ενημερωνόντουσαν από το αγγλικό site, θα υπάρχουν τώρα αλλαγές που τους επηρεάζουν.