Motoway Καμπράνης Α.Ε - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LV8 στην Ελλάδα

Κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικού εξοπλισμού paddock, αγωνιστικών stand και τεχνικών επίπλων
LV8 Καμπράνης
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/4/2023

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ιταλική εταιρία LV8, τον κορυφαίο κατασκευαστή επαγγελματικού εξοπλισμού paddock, αγωνιστικών stand και τεχνικών επίπλων ως Αποκλειστικός Εισαγωγέας για την Ελλάδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Καμπράνης Α.Ε.:

"Εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και προσυναρμολογημένα στην Ιταλία, τα έπιπλα LV8 εγγυώνται μέγιστη αξιοπιστία, ποιότητα, ανθεκτικότητα και ασφάλεια. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές βάσεις paddock, κατάλληλες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας: sport, γυμνό, enduro, αγωνιστικά και custom μοντέλα.

LV8

U-Stand: προσαρμοσμένα, πολύχρωμα, πατενταρισμένα και αρθρωτά!

LV8

Οι ψαλιδωτοί ανελκυστήρες για μοτοσυκλέτες, εκτός δρόμου, ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και τετράτροχα είναι διαθέσιμοι σε επιδαπέδιες και εσωτερικές εκδόσεις για να καλύψουν τις ανάγκες οποιουδήποτε συνεργείου, αντιπροσωπείας και αγωνιστικής ομάδας.

Η συνεργασία αυτή, εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας. Η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και των αρχών που ακολουθούμε."

Ετικέτες

Royal Enfield Motoverse 2025 - Το δικό της Μοτοσύμπαν γιόρτασε η εταιρεία [Videos]

Το τριήμερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας της RE - Έγινε στην Goa της Ινδίας
Royal Enfield Motoverse 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

1/12/2025

Το Motoverse είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας που διοτργάνωσε φέτος η Royal Enfield, η οποία βάζει το δικό της λιθαράκι στην δημιουργία κουλτούρας γύρω από τη μοτοσυκλέτα στην Ινδία. Δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που χτίζουν με γοργούς ρυθμούς δίτροχη κουλοτούρα. Το κάνουν αυτό και οι Ινδοί με τη Royal Enfield να πρωτοστατεί με το τριήμερο φεστιβάλ Motoverse στο οποίο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 αναβάτες και φίλοι των δύο τροχών από όλο τον κόσμο και σύμφωνα με την RE το φετινό Motoverse ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Goa, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων μοντέλων και να εξερευνήσουν την γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ της εταιρείας. Διοργανώθηκαν επίσης εκθέσεις custom μοτοσυκλετών αλλά και εκπαιδευτικά workshops όπου μηχανικοί και αναβάτες μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με τη συντήρηση και την επισκευή μοτοσικλετών με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν πολύτιμη γνώση που θα τους βοηθήσει στα ταξίδια τους.

Royal Enfield Motoverse 2025

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο εκτελεστικός πρόεδρος του μητρικού Eicher Group, Siddhartha Lal, όπως και ο Govindarajan Balakrishnan, διευθύνοντας σύμβουλος της Royal Enfield, οι οποίοι αναμείχθηκαν με το πλήθος ως απλοί μοτοσυκλετιστές.

Στο Motoverse παρόντες ήταν και αναβάτες που έχουν ταξιδέψει με Royal Enfield (όπως ο Nick Sanders), οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με το κοινό παρακινώντας με τα ταξίδια τους και άλλους αναβάτες να ξεκινήσουν τις δικές τους περιπέτειες. Η μουσική και η διασκέδαση συμπλήρωσαν την εμπειρία, με ζωντανές συναυλίες, σε έναν χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν επίσης αγώνες flat track και μοτοποδόσφαιρου (!), ενώ υπήρχε ακόμη και Γύρος του Θανάτου! Δείτε στιγμιότυπα από κάθε ημέρα του Motoverse στα videos που ακολουθούν.