Motoway Καμπράνης Α.Ε - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LV8 στην Ελλάδα

Κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικού εξοπλισμού paddock, αγωνιστικών stand και τεχνικών επίπλων
LV8 Καμπράνης
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/4/2023

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ιταλική εταιρία LV8, τον κορυφαίο κατασκευαστή επαγγελματικού εξοπλισμού paddock, αγωνιστικών stand και τεχνικών επίπλων ως Αποκλειστικός Εισαγωγέας για την Ελλάδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Καμπράνης Α.Ε.:

"Εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και προσυναρμολογημένα στην Ιταλία, τα έπιπλα LV8 εγγυώνται μέγιστη αξιοπιστία, ποιότητα, ανθεκτικότητα και ασφάλεια. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές βάσεις paddock, κατάλληλες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας: sport, γυμνό, enduro, αγωνιστικά και custom μοντέλα.

LV8

U-Stand: προσαρμοσμένα, πολύχρωμα, πατενταρισμένα και αρθρωτά!

LV8

Οι ψαλιδωτοί ανελκυστήρες για μοτοσυκλέτες, εκτός δρόμου, ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και τετράτροχα είναι διαθέσιμοι σε επιδαπέδιες και εσωτερικές εκδόσεις για να καλύψουν τις ανάγκες οποιουδήποτε συνεργείου, αντιπροσωπείας και αγωνιστικής ομάδας.

Η συνεργασία αυτή, εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας. Η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και των αρχών που ακολουθούμε."

Ετικέτες

Benelli TRK 902 Xplorer και Stradale - Πάτησαν Ευρώπη οι δύο εκδόσεις - Πότε έρχονται Ελλάδα

Πρώτη εμφάνιση για τις δύο crossover στο EICMA Riding Fest
Benelli TRK 902 Xplorer και Benelli TRK 902 Stradale
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/5/2026

Το Benelli TRK 902 και στις δύο εκδόσεις του, Xplorer και Stradale, βρίσκεται πλέον στην Ευρώπη, ενώ σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του και στην ελληνική αγορά.

Οι δύο εκδόσεις της crossover μοτοσυκλέτας της Benelli ξεκινούν την εμπορική τους πορεία από τη γειτονική Ιταλία όπου έλαβαν μέρος στο EICMA Riding Fest, το event των διοργανωτών της πιο σημαντικής έκθεσης μοτοσυκλέτας στον κόσμο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των μοτοσυκλετών που είδε τον περασμένο Νοέμβρη στο Μιλάνο. Το event πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Misano στις 1-3 Μαΐου.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση που λάβαμε από την αντιπροσωπεία τόσο το TRK 902 Xplorer και το TRK 902 Stradale θα βρίσκονται σύντομα κοντά μας με την άφιξη των πρώτων μοτοσυκλετών να αναμένεται στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούλιο ή το αργότερο τον Αύγουστο. 

Περισσότερα για τις δύο μοτοσυκλέτες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.