Motoway Καμπράνης Α.Ε - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LV8 στην Ελλάδα

Κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικού εξοπλισμού paddock, αγωνιστικών stand και τεχνικών επίπλων
LV8 Καμπράνης
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/4/2023

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ιταλική εταιρία LV8, τον κορυφαίο κατασκευαστή επαγγελματικού εξοπλισμού paddock, αγωνιστικών stand και τεχνικών επίπλων ως Αποκλειστικός Εισαγωγέας για την Ελλάδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Καμπράνης Α.Ε.:

"Εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και προσυναρμολογημένα στην Ιταλία, τα έπιπλα LV8 εγγυώνται μέγιστη αξιοπιστία, ποιότητα, ανθεκτικότητα και ασφάλεια. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές βάσεις paddock, κατάλληλες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας: sport, γυμνό, enduro, αγωνιστικά και custom μοντέλα.

LV8

U-Stand: προσαρμοσμένα, πολύχρωμα, πατενταρισμένα και αρθρωτά!

LV8

Οι ψαλιδωτοί ανελκυστήρες για μοτοσυκλέτες, εκτός δρόμου, ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και τετράτροχα είναι διαθέσιμοι σε επιδαπέδιες και εσωτερικές εκδόσεις για να καλύψουν τις ανάγκες οποιουδήποτε συνεργείου, αντιπροσωπείας και αγωνιστικής ομάδας.

Η συνεργασία αυτή, εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας. Η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και των αρχών που ακολουθούμε."

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες