Νέα εταιρική ταυτότητα για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ!

Το όραμα για το μέλλον
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

21/7/2021

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ελληνική αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών και scooters της Yamaha, άλλαξε την τοποθεσία των κεντρικών εγκαταστάσεών της και παράλληλα αλλάζει και την εταιρική της ταυτότητα, τονίζοντας το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, αλλά και το όραμά της για το μέλλον. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

 

Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά, δυναμικά.

 

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και τα νέα κεντρικά γραφεία συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της κινητικότητας και σηματοδοτούν την προσήλωση της εταιρείας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης.

 

Η Μοτοδυναμική, με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός ταυτισμένος με την αγάπη για κίνηση και εξέλιξη. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στον κλάδο της κινητικότητας, εκπροσωπώντας τρεις παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μάρκες – YAMAHA, PORSCHE και SIXT – και παράλληλα δημιουργώντας τις δραστηριότητες λιανικής Μοτοδίκτυο και MotoDirect.

Ο χώρος της κινητικότητας βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής με τις διαφαινόμενες αλλαγές να επηρεάζουν δομικά το επιχειρηματικό πεδίο. Ανταποκρινόμενη σε αυτές τις τάσεις και σηματοδοτώντας την νέα εποχή, η Μοτοδυναμική ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και δημιουργεί τα νέα της κεντρικά γραφεία.

Με την νέα ταυτότητα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσιάζει μια διακριτή εταιρική εικόνα, ενιαία για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων. Το λογότυπο αποτυπώνει την κίνηση και τον δυναμισμό. Το αρχίγραμμα Μ δεν είναι στατικό. Προχωράει μπροστά και γίνεται και αυτό μέρος του αφηγήματος “Move, Experience, Live”.

Τα νέα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι, συνδυάζουν τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου εργασίας με τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας της εταιρείας: διαφάνεια, ομαδικότητα, προσαρμοστικότητα, αισθητική.

Ο κ. Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην αυγή μιας συναρπαστικής εποχής, όπου η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι θεσμικές παρεμβάσεις οδηγούν σε δομικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας. Περισσότερο από ποτέ απαιτείται κίνηση, εξέλιξη, καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Την εστίαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζουμε, τόσο με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα όσο και με τα νέα κεντρικά γραφεία, στοχεύοντας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης».

Πληροφορίες για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, την PORSCHE AG και την SIXT SE στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής με το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect. Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η Μοτοδυναμική απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών το 2020 ανήλθε σε 78,3 εκ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.motodynamics.gr

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.