Νέα εταιρική ταυτότητα για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ!

Το όραμα για το μέλλον
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

21/7/2021

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ελληνική αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών και scooters της Yamaha, άλλαξε την τοποθεσία των κεντρικών εγκαταστάσεών της και παράλληλα αλλάζει και την εταιρική της ταυτότητα, τονίζοντας το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, αλλά και το όραμά της για το μέλλον. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

 

Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά, δυναμικά.

 

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και τα νέα κεντρικά γραφεία συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της κινητικότητας και σηματοδοτούν την προσήλωση της εταιρείας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης.

 

Η Μοτοδυναμική, με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός ταυτισμένος με την αγάπη για κίνηση και εξέλιξη. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στον κλάδο της κινητικότητας, εκπροσωπώντας τρεις παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μάρκες – YAMAHA, PORSCHE και SIXT – και παράλληλα δημιουργώντας τις δραστηριότητες λιανικής Μοτοδίκτυο και MotoDirect.

Ο χώρος της κινητικότητας βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής με τις διαφαινόμενες αλλαγές να επηρεάζουν δομικά το επιχειρηματικό πεδίο. Ανταποκρινόμενη σε αυτές τις τάσεις και σηματοδοτώντας την νέα εποχή, η Μοτοδυναμική ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και δημιουργεί τα νέα της κεντρικά γραφεία.

Με την νέα ταυτότητα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσιάζει μια διακριτή εταιρική εικόνα, ενιαία για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων. Το λογότυπο αποτυπώνει την κίνηση και τον δυναμισμό. Το αρχίγραμμα Μ δεν είναι στατικό. Προχωράει μπροστά και γίνεται και αυτό μέρος του αφηγήματος “Move, Experience, Live”.

Τα νέα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι, συνδυάζουν τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου εργασίας με τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας της εταιρείας: διαφάνεια, ομαδικότητα, προσαρμοστικότητα, αισθητική.

Ο κ. Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην αυγή μιας συναρπαστικής εποχής, όπου η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι θεσμικές παρεμβάσεις οδηγούν σε δομικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας. Περισσότερο από ποτέ απαιτείται κίνηση, εξέλιξη, καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Την εστίαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζουμε, τόσο με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα όσο και με τα νέα κεντρικά γραφεία, στοχεύοντας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης».

Πληροφορίες για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, την PORSCHE AG και την SIXT SE στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής με το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect. Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η Μοτοδυναμική απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών το 2020 ανήλθε σε 78,3 εκ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.motodynamics.gr

Γίνε γελοίος και βάλε σε κίνδυνο τη ζωή σου μόλις με 75 ευρώ - VIDEO

Με ινδικό παρμπρίζ και οροφή μοτοσυκλέτας από την Sepal Shields
Sepal
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/4/2024

Θέλεις να κρατήσεις τη βροχή μακριά σου και ταυτόχρονα να κάνεις kite-surfing με τη μοτοσυκλέτα σου; Θέλεις να προκαλείς το γέλιο και έχεις χαμηλή αίσθηση του κινδύνου; Sepal. Είναι για σένα. Παμ!

Η μικρή ινδική startup Sepal αποφάσισε να εφεύρει ένα εντυπωσιακό παρμπρίζ με οροφή για αναβάτες μοτοσυκλέτας, το οποίο κοστίζει μόλις 75 ευρώ και υποτίθεται πως κρατά μακριά σου αέρα και βροχή, επιτρέποντάς σου να ταξιδεύεις στεγνός και άνετος με έως και 120 χλμ/ώρα. Και μετά ξύπνησες...

Η μοτοσυκλέτα ως concept στη βασική της μορφή αφήνει εκτεθειμένους τους επιβαίνοντες στα στοιχεία της φύσης. Αυτό είναι καλό, είναι και κακό, ανάλογα τον καιρό. Αν θέλεις να οδηγείς και στη βροχή, θα πάρεις ένα ζευγάρι αδιάβροχα και θα οδηγείς και στη βροχή. Αν δεν σου αρέσει η λύση με τα αδιάβροχα, μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο. Αν όμως δεν έχεις λεφτά για αυτοκίνητο, ή σου αρέσει η μοτοσυκλέτα αλλά σιχαίνεσαι το νερό, τα μυγάκια και το καυσαέριο, τότε η Sepal έχει τη λύση για σένα.

Μόνο που η συγκεκριμένη πατέντα, όχι μόνο δεν λύνει κάποιο πρόβλημα, αλλά μάλλον δημιουργεί πέντε-δέκα ακόμη, ενώ παράλληλα ανεβάζει τον βαθμό κινδύνου του χρήστη στον Θεό.

Sepal

Το παρμπρίζ της Sepal, κομπλέ με αεροδυναμική οροφή που θυμίζει αετό για kite-surfing, στηρίζεται στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας με βεντούζες και με ιμάντα κατόπιν δένεται στα μαρσπιέ, δημιουργώντας μια απίστευτη… παγίδα θανάτου, μόνο και μόνο για να μην βραχεί ο χλεχλές αναβάτης και να μην φάει τα μυγάκια στο κράνος και στο μπουφάν. Ως bonus, το death-trap της Sepal έχει και θήκη για το κινητό του αναβάτη.

Sepal

Η εταιρεία αναφέρει πως η κατασκευή της μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα με ρεζερβουάρ και μαρσπιέ σε μόλις 5 λεπτά, με την μέγιστη προτεινόμενη ταχύτητα να είναι τα 120 χλμ/ώρα, αν και ο κατασκευαστής συστήνει τα 100 ως μια πιο ασφαλή… σαχλαμάρες… δεν υπάρχει ασφαλής ταχύτητα με αυτό το πράμα πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Sepal

Από πού να ξεκινήσουμε με τα προβλήματα της συγκεκριμένης πατέντας; Από το ότι στη βροχή δεν βλέπεις μπροστά τίποτα, αφού δεν υπάρχει υαλοκαθαριστήρας; Από την αστάθεια που δημιουργεί στη μοτοσυκλέτα το… πανωσήκωμα της Sepal; Από τό γεγονός πως ο αναβάτης έχει κολλημένη τη μούρη του στη ζελατίνα; Θυμηθείτε λίγο και το φιάσκο του BMW C1 -τουλάχιστον εκείνο είχε υαλοκαθαριστήρα.

Sepal

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την τραγωδία της Sepal, επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας, ΕΔΩ

Ετικέτες