Νέα χαμηλότερη τιμή ΚΤΜ 790 Duke

Πιο προσιτό το "νυστέρι"
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

1/7/2020

Η KTM S.E.E. ανακοίνωσε την νέα, χαμηλότερη τιμή για το ΚΤΜ 790 Duke, το "νυστέρι" όπως το αποκαλούν οι άνθρωποι της "Πορτοκαλί" εταιρείας, η οποία φτάνει πλέον στα 10.900 ευρώ, μειωμένη δηλαδή κατά 1.290 ευρώ! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο δελτίο τύπου:

 

Δελτίο τύπου

 

KTM 790 DUKE - ΚΑΥΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΓΥΜΝΟ!

 

Το KTM 790 DUKE είναι το πιο κοφτερό νυστέρι στο οπλoστάσιο της Αυστριακής εταιρίας. Μια γυμνή δικύλινδρη εν σειρά μοτοσυκλέτα 799cc που συνδυάζει ιδανικά την ευελιξία ενός μονοκύλινδρου μοντέλου με την ροπή και την δύναμη του δικύλινδρου κινητήρα διαμάντι.

Το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος σε συνδυασμό με τα κορυφαία περιφερειακά και την άνετη εργονομία καθιστούν το KTM 790 DUKE ιδανική επιλογή για καθημερινή μετακίνηση, sport οδήγηση στο δρόμο ακόμα και χρήση πίστας με αξιώσεις.

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιριού προσφέρουμε το "νυστέρι" της KTM σε μαύρο χρώμα για περιορισμένες μοτοσυκλέτες του 2019 σε προνομιακή τιμή €10.900!

Επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

» TFT οθόνη

» LED φώτα

»Cornering ABS

» MTC

» Quickshifter +

» Βάρος 169 kg

» Ισχύς 105hp

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες