Νέα μάρκα μοτοσυκλετών – 2ο επεισόδιο “Follow the M”

Σκιαγραφείται η πρώτη μοτοσυκλέτα της γκάμας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/2/2021

Στον αέρα το δεύτερο επεισόδιο της σειράς video που θα μας αποκαλύψουν στο τέλος το όνομα της νέας μάρκας μοτοσυκλετών που, όπως είπαμε εδώ, είναι παιδί του υπερδραστήριου KSR Group.

Το δεύτερο επεισόδιο πηγαίνει τα σενάριο με τις ψευδαισθήσεις και τα οράματα του πρωταγωνιστή πολύ πιο κάτω ακόμη από αυτά που έχουμε δει έως τώρα, καθώς όχι μόνο συνεχίζει να ονειρεύεται την μυστηριώδη γυναίκα που του λέει να βρει το Μ, αλλά χάνει και το ραντεβού που τον έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι του… Κι όλα αυτά κορυφώνονται με την σουρεαλιστική σκηνή στην κεντρική φωτογραφία. Ωστόσο η μοτοσυκλέτα που εμφανίζεται αχνή και ολόκληρη μόλις για ένα καρέ στο παρασκήνιο δεν είναι κάποια τυχαία, είναι βέβαιο πως μιλάμε για την πρώτη της γκάμας της νέας εταιρείας με το κίτρινο λογότυπο.

Μόλις για ένα καρέ λοιπόν, και με μπόλικες δόσεις κινηματογραφικής προσέγγισης της σειράς δίλεπτων τρέιλερ, η μάρκα με το Μ, προσθέτει άλλο ένα κομμάτι του παζλ στην τελική εικόνα της:

Follow The M – Επεισόδιο 2:

  

 

Extreme Trackdays – Για πρώτη φορά στο Brno της Τσεχίας!

Τρεις ημέρες οδήγησης στην πίστα που έχουν τρέξει τόσο τα MotoGP, όσο και τα Motul WSBK
motomagExtreme Trackdays – Για πρώτη φορά στο Brno της Τσεχίας!
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

24/4/2024

Μετά τις πίστες του Misano και του Mugello, η διοργάνωση της Extreme Trackdays ταξιδεύει για πρώτη φορά στη γνωστή πίστα των 5.700 μέτρων του Brno, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία οδήγησης, με τρεις ημέρες αγωνιστικής οδήγησης.

Από τις 26 μέχρι και τις 28 Ιουλίου 2024, η πίστα του Brno θα υποδεχτεί τα Extreme Trackdays, με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε 5 γκρουπ, ανάλογα με την εμπειρία και τους χρόνους τους (Begginers, Intermediate A, Intermediate B, Experts και Pro). Κάθε ομάδα θα έχει την δυνατότητα να τρέξει σε 12 session διάρκειας 20 λεπτών, ενώ έχουν προβλεφθεί και 3 αγώνες με “rolling start” για κάθε γκρουπ.

Το κόστος της συμμετοχής έχει διαμορφωθεί στα 720€, ενώ όσοι θέλουν να έχουν και δικό τους box εντός πίστας, θα πρέπει να καταβάλουν 160€ επιπλέον. Η διοργάνωση έχει φροντίσει να υπάρχει και δυνατότητα μεταφοράς της μοτοσυκλέτας μέχρι εκεί, με το κόστος να ξεκινά από τα 840€. Κατά την διάρκεια του trackday θα υπάρχει κάλυψη για σέρβις και αντικατάσταση ελαστικών. Εννοείται ότι η φωτογραφική και βιντεοληπτική κάλυψη είναι πλήρης και για τις τρεις ημέρες, για να έχεις και τις αποδείξεις ότι βρέθηκες εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Extreme Trackdays ή να στείλετε e-mail στο [email protected], αλλά και τηλεφωνικά στο +30 697 22 33 094 (WhatsApp/Viber).

Ετικέτες