Πετρετζίκης αφήνει την μαγειρική και το γυρνά στο Adventure riding – Έχουμε ανταγωνισμό!

Χοντραίνει το παιχνίδι ο Πετρετζίκης
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/7/2018

Ολόκληρη εκπομπή οδηγώντας, άντε και λίγο μαγειρεύοντας έριξε στο κανάλι του πριν λίγο ο Πετρετζίκης και φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να τον καλωσορίσουμε με νέα ιδιότητα, από την στιγμή που το video είναι περισσότερο αφιερωμένο στην Africa και λιγότερο στην μαγειρική! Το ζήτημα βέβαια είναι πως πέφτουν στην αρχή τα ψιλά γράμματα διευκρινίζοντας πως όσα βλέπουμε εκτελούνται από επαγγελματία οδηγό, κι αμέσως μετά ο ίδιος αναφέρεται σε πρώτο πρόσωπο για την οδήγηση… αφήνοντας να εννοηθεί πως καθαρίζει τα άλματα κι άρα είναι και επαγγελματίας αναβάτης! Σύμφωνοι για την Africa Twin, δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός, για την ικανότητά της να απογειωθεί, αλλά αυτός που οδηγεί δεν γίνεται να είναι ο Πετρετζίκης. Δείτε το video:

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες που εμφάνισε την Africa Twin στην εκπομπή του, όπου με λίγα πλάνα οδήγησης δεν έδινε ξεκάθαρη εικόνα. Με το νέο video όμως, απογειώνοντας την Africa Twin σε πίστα motocross και μεταφέροντας το σκηνικό στις τέντες ντυμένος με στολή, το παρακάνει λίγο, γιατί αυτός που οδηγεί είναι πράγματι επαγγελματίας αναβάτης και όχι δεν πιστεύουμε πως είναι ο ίδιος ο Πετρετζίκης. Συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα, αλλά κάποιος άλλος κρύβεται κάτω από τα ρούχα και το κράνος και σίγουρα τον ντουμπλάρει, παρόλο που στα σχόλια από κάτω υπερισχύει ο εντυπωσιασμός..

Ετικέτες

Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες