Piaggio Group Black Friday - Προσφορές σε όλες τις εταιρείες του ομίλου για έναν ολόκληρο μήνα!

Και στα scooter της Piaggio, αλλά και στις μοτοσυκλέτες Aprilia και Moto Guzzi
Piaggio Group Black Friday 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/11/2023

Για το Piaggio Group Black Friday δεν είναι μόνο μία ημέρα, αλλά ένας ολόκληρος μήνας! Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οι πιο συμφέρουσες προσφορές σας περιμένουν στα σημεία πώλησης, για τα σκούτερ Piaggio και τις μοτοσυκλέτες Aprilia και Moto Guzzi. Οι προσφορές αφορούν περιορισμένες ποσότητες, ανάλογα με το στοκ των καταστημάτων.


Από την Black Friday φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα scooter της Piaggio:    

  • Το ακαταμάχητο e-scooter Piaggio 1 με όφελος 400 €
  • Το urban crossover Beverly 300 με όφελος 500 €
  • Η γκάμα Mp3 με όφελος έως 1.000 €


Από τα "μικρά" 125 για εκκολαπτόμενους Racers μέχρι τις πιο ισχυρές μοτοσυκλέτες, των σειρών 660 και V4, οι προσφορές συνεχίζονται και στις μοτοσυκλέτες της Aprilia: 

  • Η γκάμα 125cc με όφελος 400 €
  • Η γκάμα 660cc με όφελος έως 1.000 € 
  • Η γκάμα V4 με όφελος έως 2.000 €     

Και τέλος, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η Piaggio Hellas σας δίνει την ευκαιρία που αναζητούσατε ώστε να αποκτήσετε τη Moto Guzzi που ονειρευόσασταν:

  • Οι σειρές V7 και V9 με όφελος 750 €
  • Η γκάμα V85 TT με όφελος 1.500€

Εναλλακτικά, για τους πελάτες που επιθυμούν να επωφεληθούν από την αποκλειστική χρηματοδότηση DreamRide, έχει σχεδιαστεί μία σειρά από επιδοτούμενα προγράμματα, άτοκα* ή με ιδιαίτερα προνομιακά επιτόκια, από 2%*.

Ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες των προσφορών στις ακόλουθες ιστοσελίδες

Προσφορές Piaggio   
Προσφορές Aprilia
Προσφορές Moto Guzzi   

Η DreamRide αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του Piaggio Group και της Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ελλάδα να αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα - μετά τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο - όπου η DreamRide θα προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia. 

*Το επιτόκιο επιδοτείται από την Piaggio Hellas και τους συνεργαζόμενους με αυτήν εμπόρους.

Ετικέτες

KTM 890 Adventure, 890 Adventure R - Με δώρο το KTM TECH PACK

KTM 890 Adventure
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Σε μια ακόμη προσφορά προχωρά ο επίσημος εισαγωγέας της ΚΤΜ στη χώρα μας, αυτή τη φορά για τα 890 Adventure μοντέλα της αυστριακής εταιρείας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ.

"Οι νέες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R έχουν σχεδιαστεί για να κατακτήσουν κάθε διαδρομή, από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου εξερευνήσεις. Με κορυφαία τεχνολογία και την αυθεντική αγωνιστική κληρονομιά της KTM, αυτές οι μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και ευελιξία, προσφέροντας υψηλή οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμένες με τον κορυφαίο κινητήρα των 889cc, ο οποίος αποδίδει ισχύ 105 ίππων και ροπή 100 Nm, προσφέρει δυναμική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με σύστημα Ride-by-Wire για άμεση απόκριση στο γκάζι, προηγμένα προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη και πλαίσιο κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό χάλυβα για εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση, η KTM 890 ADVENTURE προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, ενώ η έκδοση R ενσωματώνει αναρτήσεις WP XPLOR με μεγαλύτερη διαδρομή για καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Το ηλεκτρονικό πακέτο ξεκλειδώνει μοναδικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις για βελτιωμένη οδηγική εμπειρία: Το παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα Rally Mode, το σύστημα Quickshifter+, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και προς τις δυο κατευθύνσεις, το σύστημα MSR (Motor Slip Regulation) που αποτρέπει την ολίσθηση του πίσω τροχού κατά την επιβράδυνση και το πάντα χρήσιμο για τουρισμό μεγάλων αποστάσεων σύστημα cruise control.

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Ανακαλύψτε τις νέες, πλήρως εξοπλισμένες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R που πλέον διαθέτουν δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης έως τέσσερα έτη, δωρεάν οδική βοήθεια αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ."