QJMOTOR LTS 125s 2025 - Νέο, προσιτό σκούτερ στα 125 κ.εκ. (+τιμή)

Έρχεται στην ελληνική αγορά τον Μάιο, με τιμή κάτω από 2.000 ευρώ
QJMOTOR LTS125s τιμή στην Ελλάδα 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

16/4/2025

Ένα ακόμη σκούτερ φέρνει στην ελληνική αγορά η QJMOTOR με το LTS 125s να χαρακτηρίζεται από την προσιτή τιμή του που βρίσκεται κάτω από τα 2.000 ευρώ.

Στη σχετική ανακοίνωση για την έλευση του LTS 125s η αντιπροσωπεία της QJMOTOR, Γκοργκόλης ΑΕ, κάνει λόγο για ένα σκούτερ που έχει κατασκευαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και από υψηλής ποιότητας υλικά. Το σίγουρο είναι ότι το σκούτερ με τους 14ρηδες τροχούς και στα δύο άκρα διευρύνει ακόμη περισσότερο την γκάμα της κινέζικης εταιρείας, ενώ με τιμή στα 1.895 ευρώ παρουσιάζεται και ως πολύ προσιτό και οικονομικό στη χρήση και τη συντήρησή του.

QJMOTOR LTS 125s τιμή στην Ελλάδα 2025

Το LTS 125s έχει compact διαστάσεις και σπορτίφ, αιχμηρή σχεδίαση και βάρος μόλις 109 κιλά, με γεμάτο δοχείο καυσίμου, ενώ η σέλα βρίσκεται χαμηλά στα 750 χλστ. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το κινέζικο σκούτερ να δείχνει πολύ φιλικό προς του μικρόσωμους, τη στιγμή που όλοι οι αναβάτες που κινούνται στο αστικό κέντρο θα εκτιμήσουν το χαμηλό βάρος και το μεταξόνιο των μόλις 1.290 χλστ. που προμηνύει από τώρα για πολύ καλή ευελιξία μαζί με τους τους τροχούς που έχουν χυτές αλουμινένιες ζάντες 14 ιντσών. 

QJMOTOR LTS 125s τιμή στην Ελλάδα 2025

Το LTS 125s έχει έναν μικρό κάδο κάτω από τη σέλα που φαίνεται ότι μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος, με τη χρηστικότητα να ενισχύεται από την επίπεδη ποδιά και τους δύο ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκει και η θύρα φόρτισης USB, όπως και ο γάντζος στην περιοχή της ποδιάς και οι LED προβολείς, με την οθόνη να είναι ψηφιακή LCD παρουσιάζοντας όλες τις βασικές ενδείξεις όπως ταχύμετρο, ολικό και μερικό χιλιομετρητή, στάθμη καυσίμου και βολτάζ μπαταρίας.

QJMOTOR LTS 125s τιμή στην Ελλάδα 2025

Το LTS 125s διαθέτει δισκόφρενα εμπρός και πίσω και το υποχρεωτικό από τον νόμο συνδυασμένο σύστημα πέδησης CBS -δεν φέρει ABS- που κατανέμει την πέδηση μεταξύ των τροχών, ενισχύοντας τον έλεγχο κατά το φρενάρισμα.

QJMOTOR LTS 125s τιμή στην Ελλάδα 2025

Ρολό στην χαμηλή τιμή του παίζει και ο κινητήρας που είναι αερόψυκτο στα 124 κ.εκ. και αποδίδει 9,27 hp και ένα κιλό ροπής στις 7.000 και 6.000 σ.α.λ. αντίστοιχα. Κατά το πρότυπο WMTC3 παρουσιάζεται και πολύ οικονομικός σε κατανάλωση με 1,9 λτ./100 χλμ.

QJMOTOR LTS 125s τιμή στην Ελλάδα 2025

 

Honda: Προσθέτει κι άλλη γραμμή παραγωγής δικύκλων στην Ινδία – Δυνατότητα επιπλέον 670.000 μονάδων ετησίως

Στοχεύουν στην παραγωγή 8 εκατομμύριων μονάδων ετησίως το 2028
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

20/3/2026

Η Honda Motorcycle and Scooter India Private Limited (HMSI) ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει και τρίτη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο εργοστάσιο της στην Ινδία, που θα παράγει 670.000 δίκυκλα ετησίως.

Σας είχαμε ενημερώσει πέρυσι, πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμαζόταν για την προσθήκη τέταρτης γραμμής παραγωγής στο πρώτο εργοστάσιο της στο Vithalapur και σήμερα η θυγατρική εταιρεία της Honda στην Ινδία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει και τρίτη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο της εργοστάσιο στην Tapukara.

Η νέα γραμμή παραγωγής υπολογίζεται πως θα αρχίσει να λειτουργεί το 2028, με ετήσια παραγωγική δυνατότητα 670,000 μονάδων, κάτι που θα αυξήσει την συνολική ετήσια παραγωγή του εργοστασίου στα 2,01 εκατομμύρια μονάδες. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2011 με ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων, η οποία αυξήθηκε σε 1,2 εκατομμύρια μονάδες τον Μάρτιο του 2012.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση για δίκυκλα στην Ινδία, η οποία αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται, η HMSI θα επενδύσει 140 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ένα οικόπεδο έκτασης 74.000 στρεμμάτων δίπλα στο εργοστάσιο, ώστε να μπορέσει να επεκταθεί. Η νέα γραμμή παραγωγής θα είναι ικανή να παράξει 670.000 σκούτερ και μοτοσυκλέτες 125-160 κυβικών ετησίως, κάτι που θα δημιουργήσει παράλληλα 2.000 νέες θέσεις εργασίας.

Η HMSI σχεδιάζει την γενικότερη ανάπτυξή της παραγωγικής της ικανότητας και σκοπεύει να την αυξήσει από τα 6,25 εκατομμύρια μονάδες που είναι σήμερα σε περίπου 8 εκατομμύρια μονάδες ετησίως έως το 2028.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Tsutsumu Otani, δήλωσε: “Η αγορά δικύκλων στην Ινδία συνεχίζει να επεκτείνεται σταθερά παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη. Η Honda θα συνεχίσει να ενισχύει συνεχώς το σύστημα εφοδιασμού της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο στην Ινδία όσο και σε όλο τον κόσμο. Μέσω της πρόσθετης επένδυσης στο δεύτερο εργοστάσιο, θα προσφέρουμε ελκυστικά προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την περαιτέρω αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας.”