Σύλληψη 16χρονου και 17χρονου, μελών συμμορίας που έκλεβε μοτοσυκλέτες στου Ζωγράφου

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές δικύκλων - Η συμμορία είχε συγκεκριμένη προτίμηση στην εταιρεία που έκλεβαν, οργάνωση και σύστημα
Κλέφτης μοτοσυκλέτας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/1/2025

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών συνελήφθησαν στις 13 Ιανουαρίου δύο ανήλικοι, 16 και 17 ετών, μέλη συμμορίας που διέπρατταν κλοπές δικύκλων από την περιοχή του Ζωγράφου.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι από τις αρχές του τρέχοντος έτους, αφαιρούσαν μοτοσυκλέτες συγκεκριμένης εταιρείας (σσ. η ΕΛ.ΑΣ. δεν αναφέρει για ποια εταιρεία μιλάμε) από την περιοχή του Ζωγράφου, τις οποίες στη συνέχεια στάθμευαν σε άλλα σημεία, μέχρις ότου επιβεβαιωθούν ότι δε διέθεταν σύστημα γεωεντοπισμού.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στις οικίες των κατηγορουμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν εξαρτήματα δικύκλων, δύο κινητά τηλέφωνα, μικροποσότητα κάνναβης, ξύλινο ρόπαλο και ρουχισμός.

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές δικύκλων. Σε όλες τις περιπτώσεις τα δίκυκλα είχαν εντοπιστεί, στο πλαίσιο αναζητήσεων, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτό ανοίγματος

Ετικέτες

Colby Raha: Έκανε άλμα 84 μέτρων σε μήκος και 27 μέτρων σε ύψος [Video]

Σχεδόν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε μήκος και μία 10όροφη πολυκατοικία σε ύψος
Colby
Από τον

Παύλο Καρατζά

9/2/2026

Ο Colby Raha κατάφερε ένα τεράστιο άλμα, φτάνοντας τα 84 μέτρα σε μήκος και τα 27 μέτρα σε ύψος.

Ο Αμερικανός έκανε το τεράστιο αυτό άλμα πάνω από μια πισίνα σέρφινγκ στη διοργάνωση Record Breakers στη Mesa της Αριζόνα. Οι δύο προσπάθειες του μάλιστα καταγράφηκαν και σε video που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Colby Raha έχει γίνει γνωστός μέσω των X-Games, όπου έχει αναδειχθεί και αρκετές φορές νικητής. Η πρώτη προσπάθεια φαίνεται πως δεν άφησε πολύ ευχαριστημένο τον αναβάτη που ξαναδοκίμασε το άλμα, φτάνοντας τα 84 μέτρα σε μήκος και τα 27 σε ύψος, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει.

Τόσο μεγάλα άλματα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους αναβάτες και απαιτούν τεράστια σωματική και ψυχική προσήλωση.

Ετικέτες