Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

SYM VF125: Με νέα μειωμένη τιμή!

Όφελος 150 ευρώ!

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM, Γκοργκόλης Α.Ε., προχώρησε σε μια νέα προσφορά για το VF125 -μπορείτε να θυμηθείτε τις πρώτες μας εντυπώσεις απ' το VF εδώ. Πέρα από τις επιδόσεις που έχουν ιδιαίτερη σημασία στην κατηγορία των 125 κυβικών, σημαντικό ρόλο έχει το κόστος απόκτησης που τώρα μειώνεται κατά 150 ευρώ, φτάνοντας τις €2.110. Όσοι αποφασίσουν να το αποκτήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε να το ξεπληρώσουν μέσα από 36 άτοκες δόσεις ή να έχουν δύο δωρεάν χρόνια συντήρηση. Στο δελτίου τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SYM - VF125

Νέα Τιμή | Προωθητικά Προγράμματα | Νέο Χρώμα

 

VF125 – Το παπί αλλιώς

Το VF125 ανήκει στην premium κατηγορία των παπιών. Διαφέρει σχεδιαστικά από τα υπόλοιπα κλασικά παπιά που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στην ελληνική αγορά. Με sport αναφορές, κάθε τμήμα του VF125 φανερώνει ένα μυώδες σύνολο.
Επιφάνειες carbon υφής, δυναμικές γραμμές στο εσωτερικό της ποδιάς, επιθετικό πίσω τμήμα που καταλήγει σε μία αεροδυναμική αεροτομή, κάλυμμα εξάτμισης με επινικελωμένες λεπτομέρειες, σιρίτι στις ζάντες, εντυπωσιακό διακοσμητικό “πλαίσιο” χωροδικτύωμα κόκκινου χρώματος, φώτα ημέρας (DRL) LED και κομψό εξαγωνικό πίσω φωτιστικό σώμα  LED, δείχνουν τις προθέσεις των σχεδιαστών της SYM.

Νέα τιμή & Προωθητικά προγράμματα

Μετά την ένθερμη υποδοχή του από κοινό και ειδικό τύπο, το VF125 έρχεται σε νέα μειωμένη τιμή, κατά 150€, ενώ διατηρεί παράλληλα τα προωθητικά του προγράμματα. Η νέα τιμή του VF125 διαμορφώνεται πλέον στα 2.110 και συνοδεύεται με το καλύτερο πακέτο υποστήριξης της αγοράς:

  • 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE ή
  • 36 ΜΗΝΕΣ ΑΤΟΚΑ

Νέα Έκδοση

Στους ήδη υπάρχοντες ΜΑΤ χρωματισμούς του VF125, Mat Dark Grey, Mat Blue και Mat Red έρχεται να προστεθεί ένα νέο χρώμα, το White.

Και στους 4 χρωματισμούς το διακοσμητικό “πλαίσιο” χωροδικτύωμα  παραμένει κόκκινο. Οι ζάντες είναι μαύρες ματ με λευκό σιρίτι στην περίμετρό τους ενώ οι μοντέρνες χαλκομανίες δίνουν έμφαση στα sport χαρακτηριστικά του μοντέλου.