Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

To Triumph Street Triple πάει Χόλυγουντ! [video]

Stunts με τη Harley Quinn

Οι μοτοσυκλέτες της Triumph, ανέκαθεν είχαν μια ιδιαίτερη σχέση με τη μεγάλη οθόνη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είτε ήταν καμουφλαρισμένες, όπως αυτή του Bud Ekins που χρησιμοποίησε για το θρυλικό άλμα πάνω απ’ τους φράκτες στη “Μεγάλη Απόδραση”, είτε αυτούσιες όπως η Scrambler 1200XE που χρησιμοποιήθηκε από τον James Bond για να πραγματοποιήσει άλλο ένα επικό άλμα στην Ιταλία, για τα γυρίσματα του “No Time To Die”. Η λίστα με τις ταινίες που έχουμε δει μοτοσυκλέτες της Triumph είναι πάρα πολύ μεγάλη. Τα Bonneville από μόνα τους έχουν εμφανιστεί σε αρκετές όπως: Στους X-Men (ίσως βέβαια οι περισσότεροι από εμάς να θυμόμαστε πιο έντονα τον Wolverine στην ομώνυμη ταινία να καβαλά τη Diavel της Ducati ή την V-Rod της Harley στην πρώτη ταινία των Χ-Men), στο Hannibal, στο The Fast & The Furious, The Man from U.N.C.L.E., το The Curious Case of Benjamin Button και το The Edge of Tomorrow.

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, οι μοτοσυκλέτες της Triumph καταφέρνουν να απασχολούν την επικαιρότητα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον, πρωταγωνιστώντας σε διάσημες ταινίες. Αυτό είναι και το ζητούμενο, ιδίως σε αυτές που εμφανίζονται χωρίς "μεταμφίεση", όπως οι “No Time To Die” και Birds of Prey, που θα προβληθούν στην μεγάλη οθόνη φέτος.

Ακολουθεί το trailer μετά το άρθρο

Η Triumph συνεχίζει την ίδια πολιτική, με το ντεμπούτο της Street Triple στο δεύτερο trailer της ταινίας “Birds of Prey”, η οποία ουσιαστικά είναι η συνέχεια του “Suicide Squad” που προβλήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια…(πότε πρόλαβαν και πέρασαν;). Το 2016 είχε ανακοινωθεί πως θα γυριστεί και το “Birds of Prey” όμως μέχρι να μαζευτεί το καστ και όλοι οι απαραίτητοι συντελεστές, φτάσαμε στο 2019 για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οι χαρακτήρες είναι φυσικά βασισμένοι στα DC Comics, ενώ η ταινία είναι μια απ’ τις πολλές του DCEU (DC Extended Universe). Το ρόλο της Harley Quinn συνεχίζει να υποδύεται η Margot Robbie που έχει προταθεί για Όσκαρ.

Σε ορισμένες σκηνές δράσεις βλέπουμε την Harley Quinn να κάθεται πάνω στο τιμόνι της Street Triple και να ετοιμάζεται να πηδήξει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν και πλάνα που δείχνουν το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Η στρατηγική της Triumph να επιδιώκει οι μοτοσυκλέτες της να πρωταγωνιστούν σε διάφορες ταινίες είναι κάτι απόλυτα λογικό, καθώς είναι ένας από τους πλέον αποδοτικούς τρόπους προώθησης της γκάμας της. Το γεγονός πως η Street Triple πρωταγωνιστεί στο Birds of Prey και όχι στην ταινία του James Bond είναι εξίσου αναμενόμενο, καθώς απευθύνεται σε μικρότερης ηλικίας αναβάτες που είναι πιθανότερο να προτιμήσουν να δουν την Harley Quinn από τον James Bond…