Valentino Rossi - Μπαμπάς για 2η φορά!

Δεύτερη κόρη και το όνομα αυτής, Gabriella
Valentino Rossi - Για 2η φορά μπαμπάς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/1/2025

Στις 4/1/2025 ο Valentino Rossi έγινε μπαμπάς για 2η φορά, με τη Francesca Sofia Novello να φέρνει στον κόσμο την Gabriella Rossi, που θα κάνει παρέα στη Giulietta που γεννήθηκε στις 4/3/2022.

Λίγες ημέρες πριν τον ετήσιο αγώνα των Πρωταθλητών στο ράντσο του στην Ταβούλια, ο “γιατρός” έγινε και πάλι μπαμπάς, ανακοινώνοντάς το με τη λακωνική φράση “Benvenuta Gabriella 4.01.25” και με το emoji μιας καρδιάς.

Ήταν στις αρχές Ιουλίου του 2024, όταν ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε ανεβάσει μερικές αστείες φωτογραφίες στα social media, με το ίδιο στιλ που συνήθιζε να στήνει απολαυστικά σκετσάκια παλαιότερα στις νίκες και στα Πρωταθλήματα που κέρδιζε. Έτσι, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, με την Giulietta στο ένα χέρι και  με στηθοσκόπιο στο άλλο, “εξέταζε” την κοιλιά της Francesca Sofia, ανακοινώνοντας την έλευση μιας δεύτερης κόρης στην οικογένεια Rossi.

Valentino Rossi

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση για τη γέννηση της 2ης κόρης του, το post του Rossi έχει πάνω από 698.000 likes, με ευχές τόσο από διάσημους όσο και φανατικούς οπαδούς του. Στις ευχές ξεχωρίζουν αυτές από τον αδελφό του, Luca Marini, πολλών αναβατών του MotoGP, των σελίδων του MotoGP, της Dainese, του τραγουδιστή Vasco Rossi, του Dj Benny Benassi, και πολλών ακόμα διάσημων στον χώρο της μοτοσυκλέτας και μη, αφού η φήμη του Vale έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά όρια του χώρου των αγώνων.

Rossi και Francesca

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Rossi είχε ανακοινώσει πως η έλευση και δεύτερου παιδιού απαιτεί από τον Ιταλό περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να αναμένουμε κάποιες περικοπές στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την BMW στον χώρο του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, ο “γιατρός” θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο από πριν στην VR46 Racing Team στο MotoGP, που για το 2025 θα αγωνιστεί με τους Fabio Di Giannantonio και Franco Morbidelli.

Ετικέτες

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.