Ξεκινάνε τα test rides του Yamaha Tenere 700

Αφετηρία η Πάτρα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

20/6/2019

Ο ερχομός του Yamaha Tenere 700 στη χώρα μας, που έκανε ρεκόρ προπαραγγελιών και είναι ένα απ' τα σημαντικότερα μοντέλα της φετινής χρονιάς, δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Η επίσημη αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. ξεκινά ένα πενθήμερο tour απ’ την Πάτρα με προορισμό την πρωτεύουσα, απ’ τις 3 έως τις 7 Ιουλίου, με σκοπό παλιοί και νέοι αναβάτες να οδηγήσουν τη νέα Tenere 700. Μάλιστα, για τις αιτήσεις των test rides έχει δημιουργήσει δύο ιστοσελίδες, που αναφέρονται στο παρακάτω δελτίο τύπου, όπως και πολλές άλλες λεπτομέρειες για την διοργάνωση.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                 

Έρχεται το Yamaha Tenere Tour στην Ελλάδα!

Η Yamaha γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα και σας προσκαλεί στο μοναδικό Tenere Tour! Η κεντρική αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, συνδιοργανώνει με την Yamaha Motor Europe ένα μοναδικό 5ήμερο, αξιοποιώντας τον στόλο των Tenere700 σε δύο μεγάλες πόλεις. Τώρα θα μπορείτε να οδηγήσετε την πολυαναμενόμενη Yamaha Tenere700 σε πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα, αρχικά στην Πάτρα και μετά στην Αθήνα!  

-3-4 Ιουλίου, Πάτρα

Επίσημος Συνεργάτης Yamaha, ΣΑΡΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 89

-5-7 Ιουλίου, Αθήνα

Riding School 32οχλμ Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας - Πολυδένδρι

Το μοναδικό Tenere Tour ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και σε διαφορετικά χρονικά σημεία.

Η χώρα μας έχει την τιμή να είναι στις πρώτες χώρες που θα επισκεφθεί. Έχοντας ξεκινήσει από την Πολωνία, και με ενδιάμεσους σταθμούς σε Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ελβετία, θα σταματήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι στο Βέλγιο. Η εντυπωσιακή νταλίκα θα φέρει 12 Yamaha Tenere 700 δίνοντας την ευκαιρία σε παλαιούς και νέους να αποκτήσουν την εμπειρία της οδήγησης μ’ ένα μοντέλο θρύλο, εξελιγμένο στην πιο σύγχρονη και πιο επιτυχημένη μορφή του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η προεγγραφή σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στο internet, που επιτρέπει την επιλογή της κατάλληλης μέρας και ώρας που σας εξυπηρετεί.

Προεγγραφείτε έγκαιρα για να προλάβετε τις περιορισμένες θέσεις και να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τη νέα Tenere 700 στην Ελλάδα! Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και αυστηρά κριτήρια που αναφέρονται αναλυτικότερα στους συνδέσμους που ακολουθούν :      

-Για την Πάτρα : http://bit.ly/2019_TenereTourGR_Patra

-Για την Αθήνα : http://bit.ly/2019_TenereTourGR_Athens

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK

Σημαντική διάκριση για την CFMOTO η οποία κάνει ντεμπούτο στον δημοφιλή αυτό θεσμό
motomag CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/4/2024

H CFMOTO για πρώτη φορά στην ιστορία της στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards, είδε μοτοσυκλέτα της και συγκεκριμένα το 800ΝΚ να αποσπά βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία Red Dot Award: Product Design 2024.

Πιο συγκεκριμένα το 800ΝΚ βραβεύτηκε για τον design του, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μεγάλη κινεζική μοτοσυκλέτα να κερδίζει βραβείο στον δημοφιλή αυτό θεσμό. Αυτή η διάκριση αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ομάδα σχεδιασμού της CFMOTO και για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ το ότι συνέπεσε με τα 35 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η CFMOTO έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην εταιρεία με έδρα την Hangzhou.

Το ΝΚ800 έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία από το Modena 40 studio του Carles Solsona, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του 790 Duke με τους 95 ίππους -και σε έκδοση Α2-, που κατασκευάζεται από τη CFMOTO στο εργοστάσιο του Hangzou.

O Carles Solsona, Διευθυντής σχεδιασμού της CFMOTO δήλωσε: "Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Το 800NK είναι ένα από τα προϊόντα της CFMOTO που ενσαρκώνει καλύτερα τις βασικές αξίες της μάρκας μας: σχεδιασμός, τεχνολογία, απόδοση. Αυτό το επίτευγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γιορτάσουμε την 35η επέτειο της εταιρείας μας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση και την ανάπτυξη της δικής μας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που προορίζεται για μια παγκόσμια αγορά".

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Ετικέτες