Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Yamaha Tenere 700: Ρεκόρ προπαραγγελιών

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ο πολυαναμενόμενος ερχομός του Tenere 700 βρίσκεται κυριολεκτικά προ των πυλών και η μάχη για την απόκτησή του σε προνομιακή τιμή γίνεται μέχρις εσχάτων. Μάλιστα, οι ηλεκτρονικές προεγγραφές για την αγορά του έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό η ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. αποφάσισε να δώσει παράταση διατηρώντας ανοιχτή την πλατφόρμα μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2019. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την βασική έκδοση του Tenere 700 σε προνομιακή τιμή. Στο παρακάτω δελτίο τύπου μπορείτε να βρείτε όλες τις προϋποθέσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

NEA YAMAHA TENERE 700

Οι προεγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι ηλεκτρονικές προεγγραφές για την αγορά της πολυαναμενόμενης Yamaha Tenere 700 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες σε προνομιακή τιμή που αφορούν παραδόσεις εντός του Ιουλίου έχουν υπερκαλύψει την προσφορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας μία πρώτη γεύση για τη δυναμική της μοναδικής Tenere 700!

Μπορείτε τώρα και εσείς να προλάβετε την προνομιακή τιμή των €9.990 (για τη βασική έκδοση)

που συνεχίζει να ισχύει με δύο όρους

-        Οn-line προεγγραφή ως τις 31 Ιουλίου 2019:

https://tenere700.yamaha-motor.eu/el-GR/registration

-        Παράδοση από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Μετά το κλείσιμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από την 1η Αυγούστου η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση της Tenere 700 στην κανονική τιμή των €10.490 - για τη βασική έκδοση – με παραγγελίες και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των Επίσημων Συνεργατών Yamaha σε όλη την Ευρώπη.

Tags: