Yamaha MT-07 2024 - Νέα τιμή, μειωμένη κατά 700 ευρώ!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δικύκλων EU5 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Yamaha - Τιμή προσφοράς στο MT-07 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/3/2025

Η Yamaha ανακοινώνει τη νέα μειωμένη τιμή για ένα εκ των best seller μοντέλων της, τη naked MT-07 EU5.

Η MT-07 του 2024 προσφέρεται πλέον στην τιμή των €7.400 από €8.100 που κόστιζε προηγουμένως.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δικύκλων EU5 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ.

Jack Miller-Suzuka 8 hours: Επιστροφή στον αγώνα μετά το 2017

Προτείνει και σε άλλους αναβάτες MotoGP να πάρουν μέρος στη Suzuka
Miller
Από τον

Παύλο Καρατζά

29/7/2025

Ο Jack Miller επιστρέφει στη Suzuka μετά το 2017 σε έναν από τους πιο εμβληματικούς αγώνες αντοχής. Στο πλαίσιο του Suzuka 8 Hours του 2025, ο Αυστραλός αναβάτης του MotoGP θα συμμετέχει με την εργοστασιακή ομάδα YART Yamaha.

Μαζί του θα βρίσκονται ο Andrea Locatelli και ο Katsuyuki Nakasuga, ο οποίος έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της Yamaha Factory Racing Team (2015-2018). Ο Miller στην συμμετοχή του το 2017 κατάφερε να πάρει με την Honda την τέταρτη θέση, έτσι φέτος στοχεύει με τους team-mates του την νίκη, μία νίκη που η Yamaha έχει να γευτεί από το 2018 στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Jack Miller δήλωσε: “Είναι ένας αγώνας στον οποίο ήθελα να επιστρέψω από το 2017, όταν τερμάτισα τέταρτος, χάνοντας τότε από τη Yamaha. Ονειρευόμουν αυτόν τον αγώνα και το να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω με μια τόσο δυνατή ομάδα είναι τεράστια τιμή. Αντιμετωπίζεις μέχρι και 15 αναβάτες σε κάθε γύρο – μερικές φορές περισσότερους, άλλες φορές λιγότερους. Κόβεις και ράβεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο που προσπαθείς είναι να κρατήσεις τον μέσο όρο γύρων σε ένα λογικό επίπεδο”.

Αρχές Ιουλίου, η Yamaha νοίκιασε την πίστα Suzuka για ένα ιδιωτικό διήμερο τεστ, με τον Miller να δηλώνει: “Ήταν ένα αρκετά συγκεντρωμένο τεστ. Καμία ενόχληση. Μπορέσαμε να επικεντρωθούμε πλήρως σε ό,τι έπρεπε να γίνει — δηλαδή να νιώσω άνετα με την R1. Είναι εντελώς διαφορετικό να δουλεύεις με τους άλλους, αντί να είσαι αντίπαλος τους. Ήταν πολύ ωραίο να μοιράζομαι το γκαράζ με τον Andrea και τον Nakasuga. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα”.

Ο 8ωρος αγώνας της Suzuka απαιτεί έναν συνδυασμό αντοχής, ταχύτητας και στρατηγικής, αλλά και την βραδινή οδήγηση σε ακραία υγρασία. Ο Αυστραλός δήλωσε χαρακτηριστικά: “ Όταν ανοίγεις το γκάζι, τα φώτα είναι στον αέρα. Όταν πατάς φρένο, τα φώτα είναι στον μπροστινό τροχό. Βασικά οδηγείς με την αίσθηση γιατί δεν βλέπεις τίποτα. Ιδρώνεις ασταμάτητα. Προσπαθείς να πάρεις πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, και μεταλλικά στοιχεία γιατί οι κράμπες είναι εφιάλτης. Ο αγώνας στην Suzuka είναι δύσκολος. Είναι σωματική και ψυχική ταλαιπωρία.

Τέλος παρακίνησε τους άλλους αναβάτες του MotoGP να δοκιμάσουν να συμμετέχουν στον αγώνα στο μέλλον και είπε πως ανυπομονεί για ένα καλό αποτέλεσμα για τη Yamaha στην πατρίδα της και για να δεχθούν την υποστήριξη των Ιαπώνων φιλάθλων.