Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

V-Strom Greek Riders: Χαρίζουν χαμόγελα

Φιλανθρωπική δράση

Η V-Strom Greek Riders μπορεί να είναι μια τεράστια λέσχη με πάνω από 5.000 μέλη, όμως το ενδιαφέρον της δεν εστιάζεται μόνο στην αγάπη για τη μοτοσυκλέτα και τα ταξίδια. Επεκτείνεται πολύ περισσότερο και εδώ και αρκετό καιρό έχει ενεργή παρουσία στην κοινωνία μας, μέσω φιλανθρωπικών δράσεων. Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέλαβε το ρόλο του "νονού" προσφέροντας στιγμές ευτυχίας τόσο σε παιδιά όσο και ενηλίκους από το "Χαμόγελο του παιδιού" και την "Κιβωτό της Αγάπης", ενώ η δράση της δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα αλλά απλώνεται σε ολόκληρο το χάρτη της Ελλάδας. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

V-Strom Greek Riders: «Νονοί» σε 2 τροχούς

Την Κυριακή 21 Απριλίου τα μέλη της ομάδας V-Strom Greek Riders, με πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό τους, έγιναν για 2ησυνεχόμενη χρονιά οι "Νονοί" στα παιδάκια του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο.  

Η συμμετοχή μελών της ομάδας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ήταν μεγάλη και κατάφεραν και φέτος να δώσουν το παρών και να είναι δίπλα στα παιδιά για να δώσουν λαμπάδες, τσουρέκια - σοκολατένια αυγά και άλλα είδη.

Η χαρά των μικρών παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και τα παιδικά γέλια γέμισαν με συγκίνηση τις καρδιές όσων παρευρέθηκαν.

Παράλληλα, μέλη της ομάδας V-Strom Greek Riders στην Πάτρα επισκέφτηκαν το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Κιβωτός Αγάπης" - Γαλήνη αναπήρων παιδιών, το οποίο φιλοξενεί παιδιά από 3 ετών μέχρι ενήλικες 53 ετών, και προσέφεραν τρόφιμα, είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης.

Συνολικά από τις φιλανθρωπικές δράσεις, συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 500€, με το οποίο και κατάφεραν να προσφέρουν ελπίδα, χαμόγελα και αγάπη σε μικρά παιδιά, που τόσο το έχουν ανάγκη.

Η ομάδα V-Strom Greek Riders, η οποία απαριθμεί χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάδειξη της φιλανθρωπίας, που ευτυχώς δεν έχει εκλείψει, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στηρίζοντας ανιδιοτελώς κινήσεις με ευαισθησία στον συνάνθρωπο.

Tags: