Motocross of Nations 2023: Αλλάζει τη σύνθεση της η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας

Λόγω τραυματισμού του David Braceras
motomag Motocross of Nations 2023: Αλλάζει τη σύνθεση της η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/10/2023

Στον τελευταίο αγώνα του MXGP στην πίστα Matterley Basin της Μεγάλης Βρετανίας ο David Braceras ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία MX2 με την ομάδα της F&H Kawasaki Racing Team είχε μία πτώση στην οποία και τραυματίστηκε. Ο νεαρός Ισπανός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα των Εθνών το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας να προχωρά σε αλλαγές στη σύνθεση της.

Τη θέση του τραυματία David Braceras θα πάρει ο Oriol Oliver ο οποίος θα αγωνιστεί στο MXON στο Ernée της Γαλλίας στην κατηγορία MX2. Εσωτερική αλλαγή θα έχουμε όσον αφορά τους Ruben Fernandez και Jorge Prado. Ο αρχηγός της αποστολής της Εθνικής Ομάδας της Ισπανίας Paco Rico σε συνεννόηση με τους Fernandez και Prado αποφάσισε να τους αλλάξει τις κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν καθώς ο Fernandez ο οποίος θα έτρεχε κανονικά στην κατηγορία Open δεν έχει αναρρώσει και αυτός πλήρως από έναν παλαιότερο τραυματισμό που είχε στην αρχή της χρονιάς. Με γνώμονα όλα αυτά η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας θα αγωνιστεί στο MXON, με τον Ruben Fernandez στην κατηγορία MXGP, τον Oriol Oliver στην κατηγορία MX2 και τον Jorge Prado στην κατηγορία Open.

MXON 2023

 

Ετικέτες

Motocross: VIRAL-VIDEO o μικρός Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος – «Εμένα έτσι με έκανε ο Θεός με αυτό το χεράκι»

Μηνύματα ζωής από την οικογένεια Χαραλαμπόπουλου
Motocross: VIRAL-VIDEO o μικρός Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος – «Εμένα έτσι με έκανε ο Θεός με αυτό το χεράκι»
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/12/2025

Ο μικρός Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος μας είναι γνώριμος καθώς τον φωτογραφίζουμε καιρό τώρα, ενώ ο «πράκτορας» του MOTO στους αγώνες του Ελληνικού MOTOCROSS, Δημήτρης Κεραμιδάς, γνωρίζει την οικογένεια των μικρών αγοριών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Από εχθές όμως, αρχίζει να τους γνωρίζει και το ευρύτερο κοινό, όχι μόνο όσοι ασχολούνται με τους αγώνες.

Ένα σύντομο video ήταν αρκετό, απόλυτα αυθεντικό, απολύτως μη επιτηδευμένο, απλά καταγράφοντας την στιγμή με την ευθύτητα του μικρού Δημήτρη να είναι υπέρ αρκετή για να συγκινήσει κάθε θεατή!

Σε μία απλή ερώτηση του μπαμπά, για το πώς τα μικρά αγόρια καβαλούν τις νέες τους μοτοσυκλέτες, ο Δημήτρης έδωσε την πιο αυθεντική και αποστομωτική απάντηση: «Εγώ είμαι ο Δημήτρης, είμαι ξεχωριστός με αυτό εδώ το χεράκι, με έχει κάνει έτσι ο θεούλης αλλά δεν με πειράζει, που να δείτε τι μπορώ να κάνω», πριν αφήσει τον αδερφό του να δώσει την δική του απάντηση!

Δείτε την μαγική στιγμή:

 

@dimxaral114

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Dimxaral114

 

Ο μικρός Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος που αγωνίζεται στην MX65 με το Ν#114, μέσα στην πίστα είναι πράγματι ξεχωριστός, όπως ακριβώς λέει και ο ίδιος.

Παρακολουθώντας κάθε αγώνα MX, για να καταγράψουμε την προσπάθεια των αθλητών, είναι αυτές οι μικρές κατηγορίες των MX50, MX65 και MX85 που αποτελούν για εμάς την ανταμοιβή για την δουλειά μας εκεί.

Ο μικρός Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος δίνει μαθήματα ζωής, συγχαρητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ελπίζουμε να έχουν μία μακρά πορεία στο Motocross: