Πανελλήνιο Motocross 2018 Δουνέικα: 5ος αγώνας – Πίνακας αποτελεσμάτων UPDATE: [φωτό]

Κλειδώνουν οι τίτλοι
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

30/4/2018

Ολοκληρώθηκε ο 50ς αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, καθώς κατά γενική ομολογία υπήρξε μια άριστη διοργάνωση που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους αναβάτες, αλλά και τους θεατές που σημείωσαν μια αρκετά μεγάλη προσέλευση. Η πίστα στα Δουνέικα της Ηλείας, είναι μια γρήγορη πίστα που συνδυάζει και την υψηλή τεχνική, προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Οι νικητές στις κατηγορίες του πανελληνίου Motocross ήταν οι… συνήθεις ύποπτοι, με τα φαβορί να επικρατούν, ενώ όπως φαίνεται "κλειδώνουν" και οι τίτλοι σιγά-σιγά. Ο Παναγιώτης Κουζής πήρε άλλη μια διπλή νίκη στην ΜΧ1, κάτι άλλωστε που είχε διαφανεί κι από την επικράτησή του στα δοκιμαστικά, ενώ ο Λυρίου δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην ΜΧ2.

Μάριος Κανάκης

Διπλή νίκη σημείωσε και ο Πακταρίδης στην κατηγορία OPEN, καθώς και ο νεαρός Γανωτής στην ΜΧ65, ενώ και ο Κανάκης παρέμεινε χωρίς ήττα στην κατηγορία ΜΧ85. Στα Quad ο Τρανταφύλλου πήρε την παρθενική του νίκη και το ραντεβού για τον επόμενο αγώνα ανανεώθηκε για τις 12-13 Μαΐου στην Μεγαλόπολη.

ΛΥΡΙΟΥ & ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Φωτό: KTM SEE Facebook page

Αποτελέσματα αγώνα:


 

Φωτογραφίες: Ηλίας Ντέβελι με την υποστήριξη των λιπαντικών IPONE

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Λόγω έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Το Σωματείο Α.Μ.Ο.Ε. με επιστολή του προς την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έκανε γνωστό πως δεν δύναται να διοργανώσει τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 και 2 Ιουνίου καθώς υπάρχει έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας!

Η επιστολή του Σωματείου Α.Μ.Ο.Ε. αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., καθυστέρηση που έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας.

Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Σωματείου προς το άθλημα, από την ίδρυση του -2009- έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά”.

Μένει να δούμε αν το αγωνιστικό καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross φέτος θα έχει έναν αγώνα λιγότερο ή αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αντικατάσταση του αγώνα της Πτολεμαΐδας.

motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Ετικέτες