Ducati World Premiere 2024 - Το δεύτερο επεισόδιο σήμερα στις 17.00

Με την ονομασία “Tour your Way” - Οι προβλέψεις προκρίνουν το επερχόμενο Multistrada V4 Grand Tour
Motomag - Ducati Multistrada Grand Tour incoming
Από το

motomag

19/9/2023

Μετά την παρουσίαση της επετειακής έκδοσης Monster 30ο Anniversario στις 27/7, η Ducati, πιστή στο πρόγραμμα που μας είχε παρουσιάσει στα τέλη Ιουλίου, παρουσιάζοντας σήμερα 19/9 ένα ακόμη νέο μοντέλο για το 2024, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα στοχεύει στην κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.

Οι Ιταλοί πιθανώς να αναφέρονται στο Multistrada V4 Grand Tour, για το οποίο σας είχαμε ήδη ενημερώσει ότι βρίσκεται προ των πυλών, ενώ μπορείτε να δείτε live την αποκάλυψη του νέου μοντέλου στα social media της Ducati, και στο επίσημο κανάλι της στο Youtube. Χαρακτηριστικά, η σιλουέτα της μοτοσυκλέτας στην teaser- φωτογραφία του νέου μοντέλου δείχνει σαφέστατα τη μεγάλη Adventure μοτοσυκλέτα των Ιταλών.

Ducati myapp

Τέλος, όσοι το επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή MyDucati App, διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android λογισμικό, όπου στο τέλος κάθε επεισοδίου, το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο για τη μοτοσυκλέτα που παρουσίασε.

Ετικέτες

Husqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του!

Ένα teaser βίντεο με μπόλικη δράση στον πάγο, μας δείχνει τί να περιμένουμε
motomagHusqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

23/2/2024

Πάγος, λάστιχα με καρφιά και το Vitpilen/Svartpilen 801/901 μας δείχνει το πώς θα μοιάζει, ακολουθώντας την σχεδιαστική ταυτότητα που ξέρουμε από τα μικρότερα μέλη των δύο οικογενειών, αλλά και τον προκάτοχό του Vitpilen 701, με την Husqvarna να μας κρατάει σε αγωνία τόσο για τον κυβισμό όσο και για το τελικό όνομα που θα δώσει στο νέο της μοντέλο.

Όπως γνωρίζουμε ήδη το νέο Vitpilen/Svartpilen 801/901 θα παρουσιαστεί στις 5/3, όμως η Husqvarna θέλει να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο hype. Με ένα μικρής διάρκειας teaser βίντεο (reel) στα κοινωνικά της δίκτυα, η εταιρεία του Pierer Group, μας προϊδεάζει για τον χαρακτήρα της νέας της μοτοσυκλέτας.

Το βίντεο ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο, στα καρφιά τα οποία σπάνε τον πάγο για να βρουν πρόσφυση. Συνεχίζοντας, βλέπουμε τον πίσω τροχό να σπινάρει στην εκκίνηση, με τον θαρραλέο αναβάτη να οδηγεί επιθετικά την μοτοσυκλέτα πάνω στην ολισθηρή επιφάνεια.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, η εμφάνιση θυμίζει αρκετά αυτή του μοντέλου προπαραγωγής, το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Έτσι, ο στρογγυλός προβολέας παραμένει, μαζί με ένα προστατευτικό μασκάκι μπροστά του, το οποίο δεν γίνεται σαφές αν θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Προχωρώντας προς τα πίσω, γίνεται εμφανής η επίδραση των αγώνων flat-track στον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας, με τις καμπύλες να απουσιάζουν. Το παραλληλόγραμμο πίσω μέρος, φιλοξενεί ένα ίδιας διάταξης φανάρι, ενώ στα δεξιά του έρχεται το ψηλά τοποθετημένο τελικό. Αν και η βάση της πινακίδας απουσιάζει, υπολογίζουμε ότι πιθανότατα θα βγαίνει κάτω από την ουρά και όχι πάνω στον πίσω τροχό, όπως στον προκάτοχό του Vitpilen 701.

Όσον αφορά τον χρωματισμό, δυστυχώς η Husqvarna φρόντισε να καλύψει με καμουφλάζ όλα τα πλαστικά του Vitpilen/Svartpilen 801/901, κρατώντας την αγωνία για την τελική εμφάνιση μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου. Ο ήχος, όμως, ο οποίος ξεφεύγει σε μερικά πλάνα, μας δηλώνει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, τον οποίο όπως μας έχει συνηθίσει θα δανείζεται από την όμορη εταιρεία, KTM.

Δείτε το μικρής διάρκειας teaser βίντεο:

Ετικέτες